Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 146
  • 570
  •   1
Отговори
# 330
Виктория, аз съм на 45 но нямам много бели коси ,на баща ми генът е хем благословия,хем проклятие 😀 той на 67 има по-малко бяла коса от моите набори. Та затова се правех и на кичури,белите косми не си личаха между кичурите.
Русото вече не е толкова  травмиращо за косата,едно време беше друго.

Hristo Mihailov, подхранващата за твоята коса ще е идеална. Ти блясък си имаш
А има ли значение с какъв шампоан?

# 331
Най-добре след ДПШ,но и протеинов става.За хидратиращ не гарантирам,не знам какво е моментното състояние на косата ти.На мен след хидратиращ веднъж ми направи кичурите на тирбушони,но бая ми утежни

# 332
Ванеса, а каква е косата ти, ме ти утежни хидратиращия?

# 333
  • Варна
Косата и е плътно,изрусено ,къдраво косище Heart Eyes,добре балансирано обаче.
Сили са терапиите клетка майка и са за коси с нужди. На нормални коси в добро състояние може и да дойдат в повечко. Имах ги още преди да се заговори за тях,но рядко ги правех заради пустия смърдел.

# 334
Не се сдържах и направих вчера терапията клетка майка. Много приятно изненадана съм! Косата ми е много подхранена , още по-лъскава, лека и подвижна. Много обгрижена я усещам. Аз да си призная аромата го понасям, че даже малко ми допада😂 нещо не съм наред сигурно, ама очаквах да е много зле, пък то се преживява, особено след резултатът. Усещам че ми липсва протеинче обаче и предполагам след як протеин терапията ще даде още по-добър резултат. Зарибих се и поръчвам и reconstruct концентрата и ще ги редувам. Чудя се през колко миенета е хубаво да се правят такива терапии (за здрава коса)?

# 335
  • Някъде там
И аз поръчвам терапията.
Покрай нея забърсах и тази боя.

# 336
  • BG-DE
Ау, страхотен цвят, много ми е интересно как ще се получи.

# 337
Здравейте. Това е косата ми към момента. Измита с CHI deep brilliance и маска le petit marseiliais жълтата.
Остових я да съхне сама, само като я сресах я завих на един масур цялата. Тя така изсъхва и остава на масур до следващо миене.
Препоръчайте ми любимите си шампоани и други продукти за коса? Косата ми смятам, че е нормална и леко суха? Стоя далеч от кератини и протеини, искам само хидратация. Може и обем и блясък.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 20:20 от amarilis82

# 338
Страхотна коса Blush и изглежда в много добро състояние. Щом искаш хидратация, аз бих ти препоръчала сериите Генезис и блонд абсолю на Керастаз. Това са моите любимци за лятото Blush лекички и са и са подходящи за здрави коси

# 339
  • Варна
amarilis82 казваш,че ползваш Deep Brilliance и твърдиш,че не искаш протеини Grinning. Серията  е интензивен реконструктор ,съдържа копринени протеини/любимите ми/ и много и хубави масла.
Точно такива балансирани серии е хубаво да търсиш ако искаш разнообразие,ако ли не просто си я поднови. Вземи и маслото-страхотно е.
 Иначе .. Керастаз олео релакс,Керастаз за дълга коса  са подобни балансирани серии с превес на хидратацията.
Генезис също,но е в пъти по-слаба от  Deep Brilliance. Най- малкото няма изявен протеин освен растителния в термото.
Хидратиращата маска на Ланза също е добър вариант/в момента е на супер цена в макеъп/.

На тая коса обаче аз с чиста съвест бих препоръчала ето това https://www.arlen.bg/product/9120/vazstanovyavashta-terapia-za-n … atment-500ml.html и съм на 200% сигурна,че ще се хареса.

# 340
Kristi,малко по-нагоре пуснах снимка на моята хубавелия-къдравелия Joy Както казва Принцесата,е балансирана и след хидратиращ шампоан и тая дълбоко подхранваща терапия, се очакваше такъв резултат.Аз експериментирам с всичко и по всяко време за да знам как ще се държи косата и дали носи на дадени продукти и комбинации.

PeachHoney,радвам се че ти е харесала.Аз вече ги правя веднъж в месеца,но миналата година като беше зора,правех всяка седмица,като ги редувах двете,Олаплекс терапия и терапията на Шварцкопф.
Твоята коса няма нужда от толкова често мацане.Веднъж в месеца е достатъчно според мен.

Като стана дума за терапиите,маската Терапист е един уникум.Това нещо поправя всичко.Който има нужда,може да я включи с чиста съвест.По сайтовете заблуждават с описанията на серията.Изкарват я едва ли не терминатор и хора с по-нормални коси сакън, да не ги ползват,че ще си унищожат косите,дрън-дрън.Особено за порьозни коси серията е убиец.Аз по- я харесвам от Архитект,тоя Архитект е лекия вариант на Дензифик,малко странен.
Балсама Терапист не съм го ползвала,но и той е в листата "чакащи"

# 341
Леле, значи нищо не съм схванала. Сега видях, наистина в Chi има копринени протеини. Добре де, поне за кератина съм сигурна, ме не го искам!
Керастаз значи отпада. Мерси за мнението.
Просто искам серия, която на прави косата мека и този естествен масур да не ми се губи...

# 342
Така е, Ванеса. Аз по едно време й се канех на терапията, но точно, защото е описана като много силна, се отказах. Сега мога да кажа, че косата му е сравнителни здрава и не знам дали има нужда от толкова тежка артилерия.

# 343
  • Варна
Ванеса силно те съветвам да пробваш балсама терапист като преуош Grinning. И след него мий с хидратация или нещо леко балансирано/на мен ми се връзва перфектно с Генезис и Керастаз за блондинки/. Иначе да чудна серия е терапист,но за коси с нужди. Не,че ще съсипе здрава коса,но на второ поредно ползване определено идва тежка дори на моята чума.

# 344
  • Някъде там
Ау, страхотен цвят, много ми е интересно как ще се получи.
И на мен ми е интересно как ще се получи.
Само ,че скоро няма да боядисвам.След морето планувам да боядисам косата .
Взех си две опаковки от нотино .
Остана ми оксидант да си поръчам .

Общи условия

Активация на акаунт