Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 171
  • 570
  •   1
Отговори
# 390
По-гъста? Ти имаш три тона коса Grinning супер ти е косата,сантиметрите не са важни Hands Plus1

Агент не ми се спори,всеки избира продуктите си сам.За мен състава на Лореалския не е кой знае какво,но щом си решила че за теб е ок и те удовлетворява като потребител, защо не.Както съм казвала и друг път,различни коси-различни продукти и приоритети,лошо няма

# 391
  • София
Това е косата ми преди 3 седмици, сега е с няколко см по-къса, защото отрязах от долния пласт и наистина усещането е за много по-гъста и плътна коса:

Скрит текст:

# 392
Агент не ми се спори,всеки избира продуктите си сам.За мен състава на Лореалския не е кой знае какво,но щом си решила че за теб е ок и те удовлетворява като потребител, защо не.Както съм казвала и друг път,различни коси-различни продукти и приоритети,лошо няма
Ванеса, аз не споря, разбира се, че всеки си избира сам продуктите и за какво да си харчи парите, това изобщо не подлежи на коментар! Но както казах аз не съм химик и като съпоставих съставите на двата продукта не видях разлики, които да оправдават 4-но по-високата цена. Ще съм ти благодарна, ако ми ги посочиш. Или който и да е друг, който е по-сведущ от мен. Все пак се учим докато сме живи!

PS Също така си признавам без бой и адвокат, че съм готова да купя по-скъп продукт само заради по-естетически издържаната опаковка Grinning

# 393
  • Варна
Viktoriai ако това не е растеж....не знам. Видимата разлика в момента между втората и последната снимка е повече от 10см. При положение,че си отрязала още поне 5 за 6м това са си 2+ см. растеж на месец-БРАВО!. Освен това разликата в структурата и визията на косата е огромна.

K-water  го взех още когато излезе/може ли какак сврака да пропусне Grinning/ и си отлежава в шкафа. Сещам се за него при събития защото винаги прави косата перектна. Изправена след него е жива,плътна,бляскава без много старание.
По принцип Лореал не е бранд,който ме привлича.  Много харесвах навремето маската им Про-кератин заедно с митичното олио и това май-май е единственото.

# 394
Като сме подхванали Лореал... Някой намерил ли е заместител на Ботокс маската? Това беше единствената, която харесвах и ползвах от тях. Винаги страхотен резултат.

# 395
  • Варна
Да...нея я забравих ама пусто ЕГН Grinning. Разкошен разкош. Най много ме е яд за нея и за Нутритермик на Керастаз. И на двете така и не им открих алтернатива.....Както и Наши фито рипеър.

# 396
Благодаря ви много, Принцеса направо ми вдигна рейтинга с тоя коментар... Grinning
Heart

# 397
Навремето изхабих две опаковки една след друга на Loreal ботокса, като ползвах само тях и косата ми се чувстваше чудесно. След това я спряха и така и не намерих продукт с такова действие. Даже в профи темата питах няколко пъти, но то просто няма явно. Точно prinzesa май беше писала някъде назад по темите, че част от състава на Архитект е с такова действие.

# 398
  • Варна
Архитект е с подобно действие да, но задължитено в система Ш,,М и цимент термик. Лореалската масла го даваше самостоятелно.

# 399
Прекрасни коси показвате!
Аз бях забравила, че съм се записала януари месец със снимка в темата.
Един-два месеца бях много ентусиазирана в грижата за косата, след което ми поспадна ентусиазмът и не съм правила нищо специално. Единствено успях да си пресуша и съсипя крайчетата на косата с шампоан, който трябваше да се пребори с омазняването в корените ми.
Преди малко се снимах да сравня за точно 6 месеца, колко е пораснала. Странно се чуствам с толкова дълга коса, не съм сигурна, че се харесвам и другата седмица мисля да отрежа 10-15см., а и ще трябва да премахна щетите от шампоана и да не си правя повече експерименти.

Скрит текст:

# 400
Момичета, дано приемате нови попълнения Simple Smile
От години се боря с моята коса, не е боядисвана поне от 7-8г., сешоар 1-2 пъти в месеца беше сравнително добре поддържана с маски (домашни и купени), но преди две години просто рязко я съсипах с едно студено къдрене (не ме убивайте с камъни) и от тогава започна да капе...  в началото на зимата направих един курс със Солагар резултата за ноктите ми е забележителен, но за косата... е поне спря да капе.
Записвам се в темата с надеждата да постигна нещо, ще ви кача и снимки, но от раменете по-дълга не става, а много ми се иска да я пусна малко повече :/

# 401
Момичета, каква слънцезащита използвате в летните месеци? Предстои ми море и се чудя какво да взема. Травъл сета на Керастас е изчерпан и се чудя с какво да го заместя. Косата ми е тънка и боядисана в тъмно кестеняво. Искам да си запазя цвета доколкото е възможно и да не я изсуша от морето.

# 402
Момичета, каква слънцезащита използвате в летните месеци? Предстои ми море и се чудя какво да взема. Травъл сета на Керастас е изчерпан и се чудя с какво да го заместя. Косата ми е тънка и боядисана в тъмно кестеняво. Искам да си запазя цвета доколкото е възможно и да не я изсуша от морето.

Аз си взех тази серия и съм много доволна:
https://www.arlen.bg/category/681/care-sun-shield-slantsezashtit … ukti-za-kosa.html

# 403
Аз втора година съм със Лореал Solar Sublime и съм повече от доволна.

# 404
Загледах Keune. Ползвала съм техни продукти и съм доволна. Подходящи ли са тези за тънка коса? Спреят тежък ли е?

За спрея на Лореал четох някъде, че е тежичък и омазнява. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт