Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 184
  • 570
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.Заради пандемията не се подстригвах, обикновено ходя с къса коса.Качвам снимки, дано се ориентирате, първата е от Декември 2019, втората -от преди 3 дена, последната-от преди 2, наложи се да се подстрижа.Искам да заформя удължен боб, че я изравняваме, а и доста нацъфтя...не зная защо.
На последната снимка е току що измита и изсушена, без четки, преси...

От време на време ползвам еластисайзър и...шампоани, маски, термици, които сте ми препоръчали.Сега мисля да пробвам и с оцветяващия шампоан на Ф.К., чудно ми е какво ще се получи.
Ако някой има препоръки за косата-не се стеснявайте😉, ще се радвам🤗
Моята коса докато беше така като вашата на етажи доста цъфтеше. Защото при самото подстригване нямаше как хубаво да се оберат цъфтежите. Бях и с бретон. Сега близо една година след като реших, че искам да я направя на черта и без бретон, косата ми е страхотна (почти) Blush). Не цъфти така както преди, започнах да ползвам единствено професионални шампоани и балсами. Боядисвам я всеки месец при фризьор, тъй като доста е побеляла (въпреки че не съм толкова стара Simple Smile, но е ген). С две думи - изглежда ми плътна вече, съответно мога да разредя постригването на два месеца, преди буквално за месец и ставаше метла...

# 451
  • София
То самото накъсване в горния пласт прави един вид "етажи", без човек да ги е искал. В момента опитвам да изравнявам дължината и е много трудно. Трябва да се подстригва само от най-дългото.

# 452
Да, от самото филирване косата седи ужасно. Аз бях така, трудно израстна, но сега вече я харесвам. И да, късаше се много повече преди, сега не. Simple Smile

# 453
Винаги искам да съм на черта, уж така ме правят, но...пусна ли е малко по-дълга винаги изникват отнякъде етажи😔.
Мразя и филирането, знае го уж фризьорката, но ..от време на време го прави...
Затова, вдъхновена и от темата, реших, че трябва поне до под раменете да я видя веднъж в живота😁.
И, може би има такава тема(ако някой знае, ще съм благодарна за линк), но...искам да си правя вълни в косите(малко разнообразие), гледам някакви нови уреди ми излизат, специално за това, някой с опит, информация?
Мога с преса, но ако пък си има уред, хайде към колекцията😄.

# 454
Здравейте,
Някоя от вас пробвала ли е някой от тези два серума?

Скрит текст:

# 455
Ползвала съм лилавия крио серум и съм доволна. Има загряващ ефект. След него, масаж и добавки ми порасна коса на едно олисяло от силен стрес петно.
https://moiatakozmetika.com/product/taini-ot-iztoka-vitalizirash … -krio-efekt-doori

Здравейте,

Скрит текст:

# 456
Второ положително мнение за този лилавия. Благодаря!

# 457
Ползвала съм лилавия крио серум и съм доволна. Има загряващ ефект. След него, масаж и добавки ми порасна коса на едно олисяло от силен стрес петно.
https://moiatakozmetika.com/product/taini-ot-iztoka-vitalizirash … -krio-efekt-doori

Здравейте,

Скрит текст:

Аз също ползвам лилавия серум, започнах втора опаковка. Както и витализиращите шампоан и балсам от серията. За мен са топ продукти, нямам разочарование засега от тях, независимо с какво ги комбинирам.

# 458
Момичета, а за сгъстяване помагат ли - имам предвид нови растежи забелязвате ли? И утежняват ли, омазняват ли?

# 459
В друга тема бях написала за лилавият на дори - не омазнява, не утежнява, да, има нови растежи. Като вода е, апликатора е приятен и директно си минавах по скалпа с него. На Филип Кингсли серумът за растеж е с някаква много остра човка и ми стърже и си го прехвърлих в една опаковка на дори.

# 460
В друга тема бях написала за лилавият на дори - не омазнява, не утежнява, да, има нови растежи. Като вода е, апликатора е приятен и директно си минавах по скалпа с него. На Филип Кингсли серумът за растеж е с някаква много остра човка и ми стърже и си го прехвърлих в една опаковка на дори.
Подкрепям! Има загряващ ефект Simple Smile

# 461
Hibryd, като пишеш, че от серума на Дори имаш нови растежи-да разбирам ли, че косата по - бързо расте на дължина или че серумът може да доведе до сгъстяване на косата чрез новопоникнали косми?

# 462
Скоро не съм писала протоколи тук (май никой не пише вече), но редувам продукти като следвам алгоритъма - хидратиращи ш+м ; балансирани ш+м; протеинов ш + хидратираща маска/балсам ; протеинови ш+м. През 2-3 миенете правя преуош с еластисайзър или Ойл крема на Алтерна, през 2 седмици правя терапия на Алфапарф (Glow или Recontruct). Гледам да ползвам по-малко финиши, понякога само олио на суха коса; със сешоара се срещаме 1-2 пъти месечно; понякога след шампоан не слагам нищо, за да видя реалното състояние на косата като изсъхне и съм доволна от състоянието и. Спрях косопада (йей!) и започвам пак активно с маслените маски, масажите на скалпа, дарсонвала (наложих си 1 месец активно да го ползвам) и серумите след миене (бях спряла всичко свързано със скалпа последните 2 месеца докато се оправя). Пия високи дози биотин, витамин А+Д и Ревалид капсули и за 1 месец имам около 2 см растеж!!! Надявам се положителната тенденция да се задържи... Ще пиша скоро пак!

# 463
  • Варна
Пейч налегни си парцалите с маслата докато захладнее. Не товари скалпа в жегите. Това ни е огромна грешка, И моят косопад спря откакто разкарах силните шампоани и спрях маслените маски. Ще се клепаме на зима. Сега само някой лек серум като тоника на Кингсли.

# 464
Здравейте, моля за помощ Simple Smile Имам сравнително дълга и гъста коса, без да съм правила или сменяла нищо изведнъж стана ужасно суха и се къса в краищата. Мила съм я винаги с професионални серии, но може би нисък клас - предимно Милкшейк и т.н. Слагала съм и балсам, и маска. Изправям я веднъж в седмицата, но не използвам сешоар, завивам краищата с преса (може би това е довело до това ѝ състояние). Моля за препоръчана козметика, серуми и масла. Към момента поръчах шампоан и маска от серията на Kerastase - Résistance bain thérapiste, ако ми понася вероятно бих взела и останалите.

Общи условия

Активация на акаунт