Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 183
  • 570
  •   1
Отговори
# 435
Мерси. Много полезно инфо ми даде. Да ви кажа реших повече да не рискувам и ще си взема нещо с хубав състав от което преди бях доволна. Macadamia Rejuvenating шампоан и маска льо пети марселие зелената с маслина, както и техен спрей балсам който много повече разплита косата и ухае добре за разлика от Л2. То от четене се омотах. Щ езаложа на сигурно.

НО ще си взема и както ме посъветва качествена грижа за след шампоана - това на олиосета ми хареса. Поръчвам!
Ето, пак сте супер полезни! Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 08:31 от VioletteSS

# 436
Малко късно се включвам,но ако решиш  все пак някой ден да пробваш Джойко,аз бих заложила на Ш Хидра сплаш и балм(маска) Мойсчър риковъри.Алфапарф розовите нищо не правят,за мен са продукти за момичета с тънки нетретирани коси,даже за деца.И миришат не много приятно

# 437
Момичета, идвам за съвет и помощ.
След сериозни здравословни проблеми, косата ми изглежда доста зле.
Фризьорът ми каза, че имам нужда от кератинова терапия, която предложи да направи самият той.,
но в момента няма кой да гледа децата, та му отказах.
Насочете ме какво да си взема за да направя тази терапия вкъщи.
Косата ми е дълга като на 8-мата снимка/скъсих я наполовина преди седмица/,
косъмът е много плътен.

# 438
Ето един мъжки Рапунцел от мен, приятелката ми дори ми вика така понякога Laughing :

Скрит текст:

Всичко е ген, нямаш ли коса, с каквото и да се мажеш, все тая. На моята не съм ѝ правил нищо от години.

# 439
  • София
Да покажа снимки от февруари, април, юли след морето и август. Видим напредък няма чак толкова, но не цъфти вече, защото от миналата година спрях пресата и ползвам Маракеш за връхчета. Косата април я отрязах 3 пръста,за да я подравня. Подстригах я без да искам на дата за по-дълго запазване на прическа и вярно има форма още. Но февруари беше косата по-жива и гладка от сега. Не знам вече какво иска тази коса, суха на протеин, суха на хидратация, суха на хидратация с превес протеин. На баласнсирани серии е долу горе добре. След морето е все суха, а ползвах там специални серии за слънце.
Скрит текст:

Това е от миналият февруари, бях снимала за тук.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 13:50 от stefina

# 440
  • Варна
Много си е добре косата. Иска може би малко подхранване на дължините. Лятото това му е цаката. Подхранване и овлажняване както и защита с финиши..

# 441
  • София
Много си е добре косата. Иска може би малко подхранване на дължините. Лятото това му е цаката. Подхранване и овлажняване както и защита с финиши..
Редовно правя маски с масла/черно рициново, алое, арган, риган, розмарин, камелия и еластисайзери в тях, но няма особен ефект нещо. Правих скоро и само еластисайзер пак слаба работа.
Нещо Вие да ме посъветвате?

# 442
  • Варна
Еластисайзър на Кингсли с ЯЧРМ смесени 1:1 на влажна коса . Това чудо има мега добър ефект.

# 443
  • София
Еластисайзър на Кингсли с ЯЧРМ смесени 1:1 на влажна коса . Това чудо има мега добър ефект.
Благодаря, ще пробвам, предполагам и да загрея със сешоар косата за 10м.?

# 444
  • Варна
Може, няма да навреди и постой половин час.

# 445
  • United Kingdom
Здравейте, преди имах дълга, хубава, къдрава коса, но реших, че и аз ще съм модерна Grinning, та си я направих на руси кичури. Аз съм с тъмно кафяв цвят коса. Голяма грешка. От този момент не мога да я върна към предишното й състояние. Беше суха, сега бързо се омазнява, и стана рядка. Ще съм благодарна, ако ме посъветвате как да имам отново, ако не хубава, то поне прилична коса Grinning. Какви продукти да си взема. Не съм ползвала професионални серии за коси, но сега мисля да си взема Olaplex.

# 446
  • София
Вчера измих косата с Дпш Лейбъл М и сложих маска Вела ХП за боядисана коса по съвет на приятелка. Косата стана гладка, мека, с блясък, не стържеше вече , явно е била затлачена.
Скрит текст:

# 447
Стефина, изравни цвета, ще стане още по-хубава.

# 448
Ето един мъжки Рапунцел от мен, приятелката ми дори ми вика така понякога Laughing :

Скрит текст:

Всичко е ген, нямаш ли коса, с каквото и да се мажеш, все тая. На моята не съм ѝ правил нищо от години.

Себорал Фортето е за растеж хаха. :Д

Група, давайте предложения за някакъв балсам или маска да правят косата супер мека и лесна за оформяне, че мойта се заплита, суха е и не се подава на никаква обработка като само стърчи. :@

# 449
Здравейте.Заради пандемията не се подстригвах, обикновено ходя с къса коса.Качвам снимки, дано се ориентирате, първата е от Декември 2019, втората -от преди 3 дена, последната-от преди 2, наложи се да се подстрижа.Искам да заформя удължен боб, че я изравняваме, а и доста нацъфтя...не зная защо.
На последната снимка е току що измита и изсушена, без четки, преси...

От време на време ползвам еластисайзър и...шампоани, маски, термици, които сте ми препоръчали.Сега мисля да пробвам и с оцветяващия шампоан на Ф.К., чудно ми е какво ще се получи.
Ако някой има препоръки за косата-не се стеснявайте😉, ще се радвам🤗

Общи условия

Активация на акаунт