Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 175
  • 570
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
В салон работещ с Ланза питай за кератиновото протезиране.Имаше я в Макеъп,но гледам са я изкупили пираните от профи темата Grinning.

# 421
В салон работещ с Ланза питай за кератиновото протезиране.Имаше я в Макеъп,но гледам са я изкупили пираните от профи темата Grinning.

Какво е това животно? Може ли линк към продуктите?

# 422
  • Варна
Писах ревю в профи темата та няма да се повтарям https://www.bg-mamma.com/?topic=1233167.msg41062996#msg41062996

И да споделя един 24ч. протокол Grinning

Вчера след обед се боядисах стандартно с Олаплекс 1-ва стъпка в боята.
Изплакнах,нанесох 2-ката свих на кок и я забравих до днес след работа.
Косата ми сутринта си беше супер въобще не личеше,че е НЕ мита след боя.
Днес шампоанирах еднократно с Филип Кингсли за блондинки и след него възстановяващият балсам на Епруваж.
Хидратиращия тоник на Кингсли по скалпа  и микс от Екстеншънист и Генезис термици за дължините.
Резултатът е Уау дори за мен. Сочна,хидратираха,жива и бляскава коса.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 22:52 от prinzesata

# 423
Почти месец след края на предизвикателството публикувам своя резултат 🤷‍♀️💇
Не нося косата си права и чак вчера имах повод да я изправя да се види разликата.

Първа снимка февруари, втора: вчера, междувременно 1 подстригване на връхчета

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 16:08 от bonibon_

# 424
  • Варна
И се оплакваш 😀❤️. Браво многодобър резултст и визия.

# 425
Здравейте!
Споделям с вас моя НЕцеленасочен резултат. Първата снимка е от днес, а втората - от 11ти май, тоест за 2 месеца и 15 дни.
Казвам, че не е целенасочен, защото през този период не съм използвала нито един продукт за растеж или симулация на скапла, а мисля, че дължината не е никак малко само за 2 месеца: от дължина до рамото до дължина средата на деклотето..

P.s. Мия и изправям косата си всеки ден! А през периода съм я боядисвал два пъти и бях на море за 1 седмица. 😊

Скрит текст:

Скрит текст:

# 426
  • BG-DE
Ами, според мен, съвсем нормален резултат за 2 1/2 месеца 🙂

# 427
Със закъснение, но и аз да покажа постигнатото от март до юли. На първата снимка е изсушена с сешоар с въртяща четка, втората - не съм я ползвала сешоар.

# 428
Какъв шампоан да взема за суха коса без блясък? Искам нещо, което да хидратира, да придава блясък и да не ми сплеска косата. Нормална ми е, средно гъста, стои фризи и рошава малко като на дамата с червена коса на предната страница, която искаше съвет.

Уж от години не ползвам сешоари и преси и пак е суха и рошава, а с разни тежки кремове става мазна и сплетена пък.

# 429
  • Някъде там
Anastasiya.glam имаш много хубава коса и цвят .
Резултата и на мен ми се вижда съвсем нормален за този период .
От по тъмен към по светъл цвят ли си преминала ?

# 430
Anastasiya.glam имаш много хубава коса и цвят .
Резултата и на мен ми се вижда съвсем нормален за този период .
От по тъмен към по светъл цвят ли си преминала ?

Благодаря Ви! Цветът е еднакъв, но две различни бои.
На снимката с по-къса коса съм със Syoss 6-76, а на тази с по дългата с - Olioseta 6-43. Но отново се връщам към Syoss, защото от дистанцията на времето съдя, че цветовете са по-дълготрайни, красиви и равномерни. Чудя се за тониращата маска на Lakme в медени тонове, но ще питам в профи темата. 😊

# 431
  • София
Какъв шампоан да взема за суха коса без блясък? Искам нещо, което да хидратира, да придава блясък и да не ми сплеска косата. Нормална ми е, средно гъста, стои фризи и рошава малко като на дамата с червена коса на предната страница, която искаше съвет.

Уж от години не ползвам сешоари и преси и пак е суха и рошава, а с разни тежки кремове става мазна и сплетена пък.
Дъщеря ми до скоро имаше тънка детска косичка, фризи хем чуплива, хем права като от скоро косата и вече се промени и е като на съвсем голям човек. Доста гъста и започва да си личи когато е суха. Започнах да я мия с ФК Ш за обем от тази серия + балансиращ балсам от тази. Резултата е уникално хидратирана и подредена коса, жива и вече с видимо оформени къдрици. Страхотно лъскава и се движи като водопад Grinning, без да отнема от обема. Няма фриз, и...абе страхотни породукти. Имам ги от размяна и дебна Б да си го взема в реален размер, че сега виждам че го има само с Ш за обем /който нали е страхотен/ + еластисайзър + и са на добра цена в комплект Wink.

Пиши ако решиш да ги вземеш как ти се отразяват на теб.

# 432
Дайте идеи за кремообрзни хидратиращи финиши и кремове за къдрици които да имат хубава миризма. Намирам само някакви които ми миришат на лекаства някак.

# 433
На мен никой не ми помага, но аз ще дам съвет. Хубав финиш с уникален аромат и без вредни съставки у на Алфапарф style stories жълт етикет с черна помпичка в арлен го има и на други места де. Има моринга. Чудесен продукт и нее твърде скъп.

# 434
  • Варна
VioletteSS На така зададения от теб въпрос е трудно да не кажа невъзможно да се отговори. Работата на шампоана е да мие и да не дразни скалпа ииии по възможност да не прави косата на топка тел.

Joico HydraSplash е слаба серия. Лично не съм я тествала,но приятелка с тъничка капризна коса я взе цялата-не е серия за коса с проблеми. Алапар не ги познавам с малки изключения.  Това,което ти искаш да постигнеш става с последваща грижа не с шампоан.
 Моята препоръка е за тая серия https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce-za-blyasak  Ш,М и едно малко олио.

dark magnolia Кремообразни хидратиращи финиши....Нутритермик на Керастаз,Дисциплин също е прилично хидратиращ и изглаждащ,Термото за блондинки,Хидратиращият крем на Марокан,хидратиращото мляко на Алтерна......

Общи условия

Активация на акаунт