Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 031
  • 570
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти,Лола Hug

# 136
Ами нищо конкретно.
В смисъл нищо, на което пише против цъфтежи.
Пия много вода, витамини и внимавам за баланса протеин и хидратация, еластисайзър1-2 пъти месечно, никаква преса и маши, максимум 2-3 пъти в годината по някакви поводи и така.
Ползвам коприната Чи всеки ден, за да няма засушаване в крайчетата.
Ами то това е. Продукт за премахване на цъфтежа е ножицата. Предотвратяването му е това, което си описала. Избягване на топлинна обработка е най-най-важното според мен.

# 137
Здравейте, момичета пристигна ми този серум за коса
https://douglas.bg/the-ordinary-multi-peptide-serum-for-hair-density-052457
Има ли момичета, които го ползват - всеки ден ли се нанася или само в деня на миене? Дали омазнява, защото пише " ако има нужда на сутринта изплакнете"

# 138
Здравейте момичета, надявам се да не е много извън темата.
Какво мислите за ластиците за коса ?
Доста дълго време използвам invisibobble. Сега гледам, че нашумяват silk ластиците като цените им варират от 10 до 50 лв. Дали са по-щадящи към косата и предотвратяват накъсването ?
Ще ми бъде интересно да чуя вашето мнение Hug

# 139
Pinki, според мен има разлика. Аз ползвам такива от три години вече. Няма как да спре изцяло да цъфти косата, но със сигурност са доста по-щадящи, с моите не ми е и толкова стегната косата, отделно си имат като пандела и не са някакви грозни, макар че предимно вкъщи ги нося.

# 140
Може ли да покажете със снимки как изглеждат?
Аз ползвам тези, дето приличат на телефонен кабел, силиконови. И виждам подобрение с тях. Не ме скубят и дърпат така. Не знаех обаче, че има и силк?

# 141
  • София
Просто облечен в коприна ластик.

# 142
има без панделки, най-различни Simple Smile

# 143
Аз също в момента използвам тези приличащи на кабел от телефон. Но забелязах че зависи и от модела, някой си ми скубят. Invisibobble ми се отразяват най-добре. Наистина забелязвам по-малко накъсване, скубане, а и косата ми не се деформира от тях.
Прилагам снимка на копринените.
От прочетеното до сега твърдят, че са най-щадящия вариант за косата и са по добри от “кабелчетата”. Често срещам съвети за копринени калъфки за възглавници и тюрбани и затова ми стана интересно за ластици. А и в последно време се опитват да ги наложат като моден аксесоар.

# 144
Да, наистина са доста актуални, макар че за мен не са подходящи за всякакъв тип прическа и като цяло не ги нося навсякъде. На работа не съм убедена, че ще си сложа такова скрънчи, но си е въпрос на вкус все пак.

# 145
Тези ластици бяха актуални преди има няма 20тина години. Може  да се направят най-различни цветови варианти

# 146
Съгласна съм, аз лично не мога да ги комбинирам с почти нищо в гардероба ми, тък като са ми малко стил “13 годишна”.
Но се интересувах от тях от гледна точка дали биха били щадящи за косата, анти -фриз и тн.
Моя основен проблем е че косата ми е склонна към накъсване и бих стояла с тях вкъщи или докато спя в името на това да си отгледам по-дълга коса Grinning

# 147
Идеята на invisibobble е основно да не деформира косата. Ако тези сатенените не са вътре от този тип, пак ще я деформира. Поне за мен това е важно де, защото ми е къдрава косата и с нормален  ластик е трагедия. Иначе със сигурност сатенът щади косата, но не мисля че повече.

# 148
Аз май си постигнах целта. 😊😊

# 149
  • София
Уау, каква коса. Аз това никога не мога да го изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт