Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 022
  • 570
  •   1
Отговори
# 150
Аз май си постигнах целта. 😊😊

Колко време си я отглеждаш 😍
И кажи някое трикче за таз красота

# 151
От миналата година по това време,участвах в старата тема. Simple Smile Косата ми беше неравна и боядисана в тъмен цвят.Боядисвам се руса вече и се изправям доста често,но единствения трик е да ползвам тривитаминол в корените и еластисайзър за дължините Simple Smile

# 152
  • Някъде там
Аз използвам облечени invisibobble sprunchie
Стоят добре,ефектно и са допълнение към облеклото.
Съчетават се лесно,но не са от сатен.
Ето тези     https://www.notino.bg/invisibobble/invisibobble-sprunchie-elastichen-lastik/   материята е много приятна - кадифена  .Виждам,че имат и такива от сатен ,но не се предлагат в БГ.
Фен съм на invisibobble и за някои съм луда да отделям толкова пари за ластик,фиби  и ленти,но аз си ги харесвам.
Имам и техни  фибички ,наскоро и взех и това за кокче https://www.invisibobble.com/bunstar/,с него правя кокче без да използвам ластици и фиби .
Имам и тяхна лента за коса,но дъщеря ми я взе за себе си.

# 153
Искрица Heart благодаря за споделянето! Това за кокчето без ластици е много яко, аз постоянно си правя такива, за да си къдря косата и в последно време не улучвам позицията на ластика и остават следи. Мислиш ли че с това може да се закрепи стабилно косата и да седи по време на сън фиксирана (ако няма мятане като риба на сухо де)

# 154
Радвам се, че открих тази интересна тема. Тъкмо ще разбера жените каква дължина на косата си предпочитат. Също ще разбера какви козметични продукти използвате за поддържане на косата.

Моята е много дълга коса и леко чуплива. Косата ми е като последната снимка на третия ред, дори е още по-дълга от последната снимка. Скоро ще се подстрижа, защото нямам енергията да я поддържам. Ще си подстрижа косата като първата снимка на третия ред или последната снимка на втория ред.

# 155

Красота Heart Eyes
И аз искам толкова дълга Blush

# 156
...
Красота Heart Eyes
И аз искам толкова дълга Blush

Аууу. Страхотна коса има тази жена. Вижда се колко е поддържана и лъскава.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 14:08 от bubanka

# 157

Ама точно Рапунцелска коса!! Като гледам и през балкона може да се пусне Hug

# 158

Момичета това беше косата ми преди да я подстрижа 😭☹️☹️☹️, съжалих на 2 ден!

# 159

Супер ти е косата! Казваш, че за година си постигнала дължината. А имаш ли снимка от тогава да видим разликата? Интересно ми е колко е пораснала за една година.

# 160
  • Някъде там

Момичета това беше косата ми преди да я подстрижа 😭☹️☹️☹️, съжалих на 2 ден!
Недей, косата расте ,хубаво е човек да има промени от време на време Simple Smile
Пийч, малко е твърдо и нямам представа дали ще е удобно да се спи с него .
Кокчетата ги правя небрежни .

# 161
Искри а, а от къде си го купила? Може ли линк?

# 162
  • Някъде там
Искри а, а от къде си го купила? Може ли линк?
От тук   https://www.notino.bg/invisibobble/bunstar/ , но според мен са подходящи за по тънка коса , ако е някоя обемна не виждам как ще се побере в тази спиралка.
Харесва ми ,че не оставя следи по косата става бързо .
Преди време го взех на 10 лева, тези от нотино постоянно вдигат цените .

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 16:54 от Искрица

# 163
Eautendre & Любчето - страхотни коси!

Принцесо, да... ако успея да вкарам 2 матирания между боядисванията и да ги раздалеча до 33-36 дни.

Искрице - и от мен благодаря за идеята, фен съм и аз на инвизибобъл (и многобройните му имитации)
Последните скрънчита, които си купих преди Короната бяха "кожени" Но за мен си остават странното грозновато ластиче от 80-тте, което носехме като деца и което сегашните хлапетии много обичат.

*********************************************************************************
Протокол 9-то миене след боядисване (Kerastase Architecte)

1. Kérastase Résistance Bain Force Architecte
2. Kérastase Résistance Masque Force Architecte Hair Mask
3. Kérastase Résistance Ciment Thermique Blow Dry Primer
4. Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose

# 164
фен съм и аз на инвизибобъл
Последните скрънчита, които си купих преди Короната бяха "кожени" Но за мен си остават странното грозновато ластиче от 80-тте, което носехме като деца и което сегашните хлапетии много обичат.
А на мен веднага ми излиза пред очите един момент от сериала Sex and the City, където Кари обясняваше на гаджето си също писател, че нито една НюЙоркчанка не би излязла с такава ластичка SmileSmileSmile

И на мен ми се чудят защо купувам само инвизибобъл при положение, че е пълно с такива "телефонни" ластичета, но аз виждам огромна разлика на моята коса.

Общи условия

Активация на акаунт