Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 024
  • 570
  •   1
Отговори
# 165
Grinning A при  мен това е "образът/асоциацията"

Hahaha, това е готино!
https://www.theatlantic.com/health/archive/2019/09/time-is-a-neo … scrunchie/597454/

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 19:00 от Agent Provocateur

# 166
От скоро ползвам silk ластици за коса и калъфка за възглавница и съм доста доволна. Ластиците нося из нас или през нощта. Понякога се случва и да разхождам кучето с такъв😂 Моите са сиви и не са обмни, та не се виждат от 3 километра.

Да попитам аз дали някоя от вас е чувала за терапия блясък за коса или нещо такова? Гледах едно видео в YT на Антоанет Пепе на тема коса и спомена, че си правила “блясък за коса”, та се зачудих. Извинявам се, ако въпросът не е за тук.

# 167
Благодаря на всички за милите думи.
Това е косата преди 1г.

# 168
silk възглавница и съм доста доволна.
Казваш заслужава си инвестицията ?!? Все ги заглеждам чистата коприна и се спирам от поръчка.

# 169
Здравейте, дамии! Blush
Следя ви почти от началото на предизвикателството, но чак сега реших да ви пиша и аз. Моята коса е много тънка и обикновено расте до едно положение и спира. Не съм махала крайчетата от средата на декември, когато ме подстригаха на черта и ми взеха доста от косата ( за съжаление нямам снимка, но беше с максимум 1 см. под раменете ). От тогава третирам косата си с домашни маски, с маски и шампоани от козметиката на Христина за растеж в началото и от последния месец използвам шампоана Extentioniste на Керастаз и за крайчетата серума на Маракеш.
Забелязах, че косата ми расте по - здрава от преди. Прилагам и снимка. Продължавам с терапиите и да ви чета. Благодаря ви! ❤

П.С - Извинявам се за дългия пост.
П.С 2 - За цъфтежа знам, че трябва да го махна, но чакам фризьорката ми да се освободи..

Поздрави!

# 170
silk възглавница и съм доста доволна.
Казваш заслужава си инвестицията ?!? Все ги заглеждам чистата коприна и се спирам от поръчка.

Моята е от Вивре и доста ми допада. Издирвам и цял спален комплект, който обаче да не струва майка си и баща си. 😂

# 171
Здравейтее, не знам как попадам чак сега на тази тема! Поставила съм си за цел да си пусна дълга коса. Правила съм го много пъти, но това което става след известно време всеки път когато я пусна, е накъсана и нацъфтяла коса в краищата:

Скрит текст:

В петък скъсих косата си и в момента изглежда така:

Скрит текст:

Крайната цел е дължината от първата снимка с плътността от втората.
Фризьорката ми ме посъветва да се ориентирам към по-висок клас термозащита, защото я мия 3 пъти в седмицата и след всяка баня използвам сешоар и преса(понякога дори по-често). Също така ме посъветва да използвам и професионална маска и да държа винаги краищата хидратирани с някакъв продукт. В момента имам Златният Елексир на Доори(маската), но не е нищо особено и не виждам уау ефект. От няколко дни вися в Златна Рибка и се чудя какво да поръчам и съм се спряла на тези две маски и не мога да избера:

Скрит текст:

Бих искала да ви попитам какво мислите за маските на които съм се спряла, коя е по-добра, ако имате опит с тях. Както и да ми препоръчате продукт за термозащита и за хидратиране на краищата.
Извинявам се за дългия пост!

# 172
  • Варна
Фризьорката ти е дала рядко срещан грамотен съвет.....Двете маски на Лореал не ги познавам,но и двете са харесвани. Проблемът е,че в профи козметиката с една маска трудно ще минеш. Съветът ми е да погледнеш маската от тая серия https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce-za-blyasak .
Също шампоанът,термозащитата и олиото.
Косата ти е дълга и категорично без сериозна грижа за дължините не става.

# 173
Hriems косата ти боядисвана ли е ? Ако можеш да ограничиш топлинната обработка с преса според мен ще видиш голям ефект.

# 174
Здравейте, момичета! Нова съм в темата, едва вчера Ви открих и много се радвам. Изчетох само тази тема, а научих толкова полезни неща.

Искам да попитам eautendre как променихте цвета на косата си. Използвахте ли изсветляване ? В момента цветът на косата ми е като Вашия на снимката "преди", да я посветля. Прекрасна коса сте отгледали - гъста, тежка и лъскава.

# 175
Hriems косата ти боядисвана ли е ? Ако можеш да ограничиш топлинната обработка с преса според мен ще видиш голям ефект.

Не е боядисана, но още се възстановява от боядисване в русо преди 3-4 години. Сгъстява се и растат нови коси, понеже от боята беше станала ужасно рядка и тънка.

# 176
Фризьорката ти е дала рядко срещан грамотен съвет.....Двете маски на Лореал не ги познавам,но и двете са харесвани. Проблемът е,че в профи козметиката с една маска трудно ще минеш. Съветът ми е да погледнеш маската от тая серия https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce-za-blyasak .
Също шампоанът,термозащитата и олиото.
Косата ти е дълга и категорично без сериозна грижа за дължините не става.
Vanessa, това хидратиращи или протеинови продукти са? На мен много ми, се късат дължините, незнам защо, като преди месец ги подрязах 🤔

# 177
Неделен Протокол:

1. Олаплекс 3 по дължините
2. Маска за скалпа на ФК (и двете нагряти под шапка и с приспиване)
На следващия ден:
3. Зехтин с индийски подхранващи билки по дължините и същото в съотношение 1:1 с ЯЧРМ по скалпа (цял ден)
4. Ш Way Microstimulating bath x1
5. Ш Kerastase Solei x1
6. M Kerastase Solei x10 минути
7. Меди Целаген за скалпа
8. Kerastase Genesis Thermique

Изсуших със хладка струя с леко разресване.
Резултатът: Много ми хареса Солей серията, аромата е приятен, усетих косата си напоена под душа; Като сложих термика усетих омекотяване веднага и ми се стори по-лек, но и по-хидратиращ от Екстеншънист и Дисциплин, което ми хареса. Косата се плъзгаше по четката без проблем, даже беше прекалено хлъзгава и не можах да навия с четката и нямах никакъв фриз накрая Satisfied Днес косата е въздушна, подвижна и лъскава, косъма обаче не е толкова напомпан и жилав като след Генезис, но не ми е проблем това. Вече поръчах маската Солей в пълен размер, както се досещате и смятам да си я поддържам в наличност. Heart Exl

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 14:41 от PeachHoney

# 178
Неделен Протокол:

1. Олаплекс 3 по дължините
2. Маска за скалпа на ФК (и двете нагряти под шапка и с приспиване)
На следващия ден:
3. Зехтин с индийски подхранващи билки по дължините и същото в съотношение 1:1 с ЯЧРМ по скалпа (цял ден)
4. Ш Way Microstimulating bath x1
5. Ш Kerastase Solei x1
6. M Kerastase Solei x10 минути
7. Меди Целаген за скалпа
8. Kerastase Genesis Thermique

Изсуших със хладка струя с леко разресване.
Резултатът: Много ми хареса Солей серията, аромата е приятен, усетих косата си напоена под душа; Като сложих термика усетих омекотяване веднага и ми се стори по-лек, но и по-хидратиращ от Екстеншънист и Дисциплин, което ми хареса. Косата се плъзгаше по четката без проблем, даже беше прекалено хлъзгава и не можах да навия с четката и нямах никакъв фриз накрая Satisfied Днес косата е въздушна, подвижна и лъскава, косъма обаче не е толкова напомпан и жилав като след Генезис, но не ми е проблем това. Вече поръчах маската Солей в пълен размер, както се досещате и смятам да си я поддържам в наличност. Heart Exl

Кой термици на Керастаз си ползвала? Би ли ги сравнила като консистенция и действие (протеиново или хидратиращо усещане, плътност, антифриз, утежняване и въобще каквото се сетиш). Аз съм ползвала Нектар и Кератин термик, сега искам ново да се взема, но не знам кое от всички на Керастаз... Крем или спрей е по-добре?

# 179
А серията solei хидратираща ли е?

Общи условия

Активация на акаунт