Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 153
  • 570
  •   1
Отговори
# 345
Ванеса силно те съветвам да пробваш балсама терапист като преуош Grinning. И след него мий с хидратация или нещо леко балансирано/на мен ми се връзва перфектно с Генезис и Керастаз за блондинки/. Иначе да чудна серия е терапист,но за коси с нужди. Не,че ще съсипе здрава коса,но на второ поредно ползване определено идва тежка дори на моята чума.
Едвам ме нави,аз само чакам някой да ми даде "тласък у живота" Joy ей сега ще претършувам сайтовете
А иначе серията я препоръчах като терапия,веднъж месечно примерно.На мен по-добре ми действа и от Афоджи примерно

Виктория,чак тежка артилерия не бих я нарекла.Всяка коса има нужда от "терапия" от време на време,дори и здравата,за поддръжка.Няма да сбъркаш ако я пробваш,ще ти стигне за година може би,ако разделяш ампулите на половина

# 346
  • София
Аз се простих с голяма част от дължината, защото се опитвам да се отърва от пластовете и да имам що годе равномерна дължина. Чудя се колко на брой подстригвания ще са необходими за това, може би още 2 или 3.

Скрит текст:

# 347
  • Варна
Имам едно питане - взех си шампоан и ампули на Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Genesis (Vanessa, благодаря!) и вече трета седмица измивам само с този шампоан. Имам чувството, че трябва да го редувам с нещо (вие ще кажете Simple Smile), но не мога да преценя с какво. Може би някаква лека,балансирана хидратация, подходяща за моята тънка коса? Или?
Помагайте Simple Smile

P.S.
Доволна съм от ампулите - не утежняват, не ми дразнят скалпа, косата има обем след тях. За спиране на косопада ще пиша допълнително

# 348
Правилно си се насочила
лека,балансирана хидратация
Редактирам се. Обещах да кача снимка на малко порасналата къдравелия. Мита с Ш Денсифик и Двуминутния реконструктор на Афоджи,запечатана с хидратиращият балсам на Кевин Мърфи.Продукт за къдрици не съм ползвала,само Нектара и блондинския воал на Джойко. Сушена без дифузер,едно към гьотере Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 18:17 от VanessaDE

# 349
  • Варна
Правилно си се насочила
лека,балансирана хидратация

Ами дайте предложения Wink

# 350
Момичета, кажете някоя маска с масла за преуош за чуплива коса? Спомням си само че казахте, че кокосово то масло не е ок🤔
Какви да си взема и да си слагам?

# 351
VanessaDE & Lizia страхотни коси Heart Exl
блондинския воал на Джойко
Ете това какво е ??? Нещо на Джойко а да съм пропуснала ....
едит : тази мъгла предполагам https://www.notino.bg/joico/blonde-life-osvezhavassha-mgla-s-uv-faktor/
Ванесса сподели повече за нея

# 352
Да,това е,в Нотино са го писали "мъгла" Grinning
Честно казано,аз го взех заради UV филтъра и че уж озарявал косата.До колко е вярно не знам,то при нас няма слънце доста време вече,но блясък придава определено.Много лек спрей,нанасям го като последен продукт на влажна коса,от 10см пръскам по кичурите и после с ръце разнасям.Този род финиши не достигат според мен навсякъде,затова разнасям с ръце.Харесва ми,косата е мека и блестяща,но ефекта идва след няколко часа,след като косата изсъхне идеално.Пробвала съм го на суха коса,не ми хареса,прави косата стегната и суха.Та му хванах цаката

Hristo Mihailov рициново,арганово,бадемово,макадамия,авокадо...тези се намират навсякъде.Нерафинирани и студено-пресовани гледай да са

hubavella аз не ползвам много балансирани продукти,особено пък хидратация.На мен ми харесва Екстеншънист,но не е съвсем лека.Другите да дадат мнения

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 00:19 от VanessaDE

# 353
  • Варна
Hristo Mihailov лека,балансирана хидратация са Генезис,блондинските на Керастаз и Кингсли,Олиесета за блясък. Леки са обаче за моята коса,за някоя по-тънка и склонна към омазняване не гарантирам.

# 354
Като, че ли и моята коса е пораснал малко.
Сложих си балсам на Керастас преди шампоана, после измих с Рене Фуртерер кератинова та серия и маската и после сложих малко от маската на Керастас тази Натурална та и цимент и се издухах сешешоар.
Но на другия ден се е начупила😫

# 355
Не знам дали е пораснала,но изглежда в пъти по-добре от първия път когато я видях,имаш напредък Wink

# 356
Не знам дали е пораснала,но изглежда в пъти по-добре от първия път когато я видях,имаш напредък Wink
Благодарение на вас😊 А дали има продукт за заглаждане, че да стои повече време права 🤔

# 357
К-водата на Керастаз.За мен това е най-уникалния продукт за изправяне.Мен ме е яд че го взех,за година съм го ползвала два пъти,но ако изправях постоянно,това щеше да е продукта

# 358
Днес точно исках прав сешоар и фризьорката ме обработи с к-водата,  доста ми хареса резултатът

# 359
К-водата на Керастаз.За мен това е най-уникалния продукт за изправяне.Мен ме е яд че го взех,за година съм го ползвала два пъти,но ако изправях постоянно,това щеше да е продукта

К водата не е ли по-скоро грижа и блясък? Или аз нещо не съм доразбрала, понеже се изправям и също се интересува.

Чувала съм, пе термото на Napura държи дълго права косата, но не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт