Магията на изтока - тема 61

• 18 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Не, не се впечатлих от The Best Moment to Quit Your Job. Много далеч е от японските човешки драми, но като за корейско става. За тях и такива заглавия са постижение.
Прехвърлих епизодите. Видях достатъчно. Окото ми е много добре тренирано, щом става дума за корейско.
Го Уон Хи - няма да се разберем с нея на екран. Още по-неприятна ми стана. Бавна, отнесена, търсеща съжалание, никакъв живец. Вярно героинята така е написана, но за мен такива жени са голям дразнител. Добре, че на финал се осъзна.
Допадна ми даскалката. Тя, като образ, ми беше най-добре написана.
Героинята на И Чонг А - кифла-дразнител, с малко екранно време.

Утре започва Sweet Munchies. Гледам, макар че главната ми е огромен дразнител (не знам как ще я търпя). Откак реши да става тв звезда и в Япония, след разпадането на KARA, съвсем не мога да я гледам.
Шо, за теб кодовото име е "Новият сериал на Ча Чи Су". Ще правя жертви за него.

# 151
  • MJF
2в1, ясно Hug
За мъжките образи бе за:  
Тримата от мъжкия каст са ми много добре познати. Съвсем скоро гледах двама от тях, а третия излезе от казарма в средата на януари. Любими муцуни.
E, браво , много бързо го прегледа The Best Moment to Quit Your Job. На корейския фронт и това е human drama. Какво да се прави, туй им е нивото за сега. На мен пекарката ми бе симпатична. Виж,  родителските тела бяха по калъп за жалост . И пак добре, че само по телефона бяха .

Sweet Munchies
Kang Ji-Young не ми е позната въобще. Ча Чи Су в стихията си Smile.
На първо време ще се включа към теб с офисния и този за дамата без деца на кор-фронта. Айде, отдавна не сме го правили . Да му мислят любимите ми knit Mr. Green

# 152
  • BG
Точно на 6 го стопирах, нямам търпение да чакам епизод по епизод. Но поне го превеждат веднага след като излезе серията та не остават много до края.
8 и 9 не са преведени още, аз не проверих предварително, нищо, ще чакаме.

# 153
Е, как да не ти е позната Канг Джи Йонг, като преди има-няма година я гледа в сериал, а и ролята ѝ не беше малка? Оставам на теб да се сетиш сама кое е заглавието. Имаш задача за днес.

Корейка е, бивша айдъл "звезда", член на групата на KARA, но тъй като те бяха популярни много повече в Япония отколкото в родината им, тя реши, след като напусна групата, да прави кариера на островите.
И с право, там са луди и до ден днешен по групата, въпреки че отдавна се разпаднаха, а Гу Хара се самоуби... Японците са верни фенове, много повече от корейците.
Имаше коментари за Канг Джи Йонг, че е хванала някакъв японски бизнесмен (няма да се учудя). И от там като се започна - изяви в японски предавания, сериали, филми, че и отвреме на време пуска по някой сингъл на японски. Не говори лошо японски, но акцентът личи и ми бие в ушите.
Посредствена е милата, но в този бизнес е така. Тя си знае цената, която плаща.

Сега явно е решила да се пробва и на корейския фронт, след няколко години.
Учудих се, като я видях редом до Чонг Ил У (Ча Чи Су за теб) и то като главна героиня, но... бизнес. Сериалът е на най-непоносимата корейска телевизия (за мен) - JTBC. Тия правят само мелодрами или продукции тип телевизионен театър и подозирам (сигурна съм), че Sweet Munchies ще е точно такова.
Ясно ми е, че заради Ил У ще прехвърлям епизодите. Съдържание, качество, мисъл не очаквам.

Айде, чакам те на корейското клонче. Всяка седмица, в сряда и четвъртък, да гледаме Kkondae Intern и Oh My Baby.
Тези заглавия със сигурност ще ги изгледам до финал. Грабнаха ме историите. Обичам сладки малки дечица и хубави мъжe като Хе Джин и Го Джун.
Имаш да наваксваш - Kkondae Intern е вече с два излъчени епизода, а Oh My Baby с четири. Изгледай ги до сряда и влизаш в корейски режим.
Така ще сме, докато не започнат новите японски сериали, които сега отложиха за края на юни/ началото на юли.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 09:23 от rossonera

# 154
  • BG
Tuon,искаш ли да гледаме тайскияОриндж Каунти? Има англ суб, епизодите са по 1 час, one 31- мисля, че си заслужава да се пробва-   https://doramatv.live/city_of_light___the_o_c__thailand

# 155
R&B Бекс и главното парче към втория му соло албум преди да влезе в казарма. Малко му остана...
Изслушах и албума - слабо, не съм и очаквала друго. SM Ent. спря да прави музика. Сега 5G им е най-важен. Музиката е на много заден план.
Въртя само добро познатото и обичано в годините назад.

# 156
Tuon,искаш ли да гледаме тайскияОриндж Каунти? Има англ суб, епизодите са по 1 час, one 31- мисля, че си заслужава да се пробва-   https://doramatv.live/city_of_light___the_o_c__thailand
Харесвам Ориндж Каунти,ще го видя.
В mydramalist е обявен с продължителност от1 hr. 2 min. Joy Това се казва точност.

Проверих и за Вълчето дали има точна дата.Още  стои "May, 2020 - ?",ама може да се превърне в май 2021.

# 157
  • MJF
Аха, ясно, е аз отворих вчера профила на главната дамска роля но като за кор-фронта , прегледах заглавията ѝ и видях, че нищо не ми говорят на корейски  Smiley. А тя успяла да се натика в японско заглавие на екрана ми.

Нашия тайски майстор нещо с картофи ни предлага та после ще го погледна какви ги майстори.

На японския фронт не съм си догледала онова за 10-те тайни а и моя знаменит Сузу-приятел не съм го проверила миналите дни случайно да не е поработил  Whistling  ooooh!

# 158
Да, сериалът, в който ти гледа Канг Джи Йонг е And, Live. Тя беше приятелката на Касуми Аримура, ама се оказа една змия... Корейска.

Не, не е готов преводачът на Сузу. Останаха му два епизода до финал и сега ще ги превежда още две години, предполагам. Нямаш късмет. Той е малайзиец. Не можеш им вярва на тях. Индонезийци, малайзийци като ги видя да превеждат на английски японските сериали и ми идва да крещя.

Шао Ши го видях, когато публикува. Сложен ми е на известия в телефона. Не го изпускам.
Направи чукало от камък, а след това свари картофи на пара и направи пюре. Стана гладко, меко... Чудно. Овкуси го със зелен лук, подправки и го хапна.

Айде, отивам да гледам Sweet Munchies, след малко започва по JTBC. Да се порадвам поне на Ча Чи Су.

# 159
  • София
Шао Ши и аз го изгледах, бая труд хвърли, докато издяла нещо като голямо хаванче и както каза Рос, после си направи картофено пюре.Него и сладката китайка редовно ги следя, много ми харесват и двамата какво майсторят. Това е последното видео, което съм гледала с нея, много неща направи в него.

Изгледах  BG: Personal Bodyguard с Кимура Такуя, където играе бодигард, разбира се, хареса ми, Кимура е един от най-големите ми японски любимци и винаги го гледам с удоволствие.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 18:58 от freedoms

# 160
И сезон втори на BG: Personal Bodyguard Season 2 ще започне скоро. Мисля, че го обявиха в японската преса за края на юни, не помня. Трябва да проверя.
Трябваше да стартира в началото на април, но заради извънредното положение в Япония го отложиха, а и имаха заснети само два епизода. Онзи ден Кимура качи снимка на сценариите за 3 и 4-ти епизод, та, явно снима отново (или учи репликите), защото вчера отмениха извънредното положение.
Преди две седмици си направи профил в IG. На 48 години се сети, след като цяла Япония го обожава повече от две десетилетия.
Хвърлям по едно око, какво пуска.

Sweet Munchies - епизод 1

Много зле, както и предполагах. Ще прехвърлям набързо епизодите всяка седмица и основно кадрите на Чонг Ил У. Повече не.
Откакто започна да се изявява като готвач в кулинарни предавания (а и наистина готви страхотно), явно е решил, че му трябва и сериал на кулинарна тема. Жалко, защото знам какви сериали е правил, а сега получавам тази посредствена мелодрама?!?
Ще се надявам следващия му сериал да е по-добър.

# 161
  • България
Сигурна съм, че ветераните в темата знаят за групата във Фейсбук.
Давам линк за зайците, като мен, че тази сутрин са пуснали 20 снимки за събуждане. Grinning
https://www.facebook.com/groups/214372355303051/?ref=nf_target&fref=nf

# 162
  • Разпиляна във въображението
Благодаря Simple Smile Ще се възползвам.

# 163
  • София
Еха, супер за втория сезон с Кимура, ще го чакам с нетърпение, благодаря за информацията, Рос.  Видях, че вече е обявен за тази година.

Кралят с Мин Хо - сумати и народ преминава от единия свят в другия, от къде пък разбраха, че има такава врата между двата свята, за краля и чичо му - злодея, разбирам, ама другите... Големи измишльотини, ама заради актьорите ще го доизгледам.Остават още 4 серии до края.Не разбрах малкото момче как така се явява някакъв си балансьор.

Изгледах един сериал, който бях пропуснала.Римейк е на японски сериал - Мама за тормозени и изоставени деца , за тежкия живот, който водят и последиците от това, за обичта към децата.Много тъжен сериал, нямаше серия, на която да не пролях реки от сълзи, милите дечица. Браво на това сладко момиченце, което изигра главната роля, перфектно се справи с ролята си.А и всички актьори бяха на ниво.Не знам какво кара определени хора да бъдат така жестоки с малките деца, още повече, че те самите са били тормозени като деца.Много ми хареса сериала.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 15:49 от freedoms

# 164
  • BG
данееее, защо се бавят толкова суб за My husband? Побърках се да проверявам.

Общи условия

Активация на акаунт