Магията на изтока - тема 61

• 18 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
Приятно гледане 2в1 . Ех този Маншики бе, голяма скица. Mr. Green
Подходящо заглавие за по-анблок гледане е , като отчетем редакциите дето правим на моменти Wink

Ма Дон Сок си е за големия екран. Него трудно ще го съберат на малкия. Трябва да е голяма екшън продукция така да се каже. Satisfied

# 616
Бе ти много го намрънкоти сериала и финала....

А аз още не мога да се разделя с всички 12 епизода и си ги държа в телефона. Снощи отново прехвърлих любими моменти с Маншики и Йол Чани. Когато ми се налага да чакам някъде или пътувам, ги пускам и се смея/ забавлявам с тях.
Гледайки отново сериите откривам неща, на които не съм обърнала голямо внимание.
Това е моят любим корейски сериал за първата половина на 2020 г.
Влиза в категория корейска човешка драма, доколкото те могат да правят такива. Ако бяха изчистили някои типично техни клишета, сериалът би бил брилянтен.
Но все пак това е изцяло корейски сериал, конкретно за техния пазар и насочен към корейците, а не поамериканчен, така че преглътнах епизодите, в които ме побъркваха с образа на дъщерята на Маншики.
На финал тя дори ми стана симпатична. Промени се към добро, а това се вижда много рядко в корейска продукция. Обикновено главните героини в корейските сериали започват зле, а до финал стават още по-зле и се чудиш има ли накъде повече от това?! А тази тук (дори) поумня.

Преди да излъчат финала на 1 юли (нали го бяха отложили) имаха едно участие в предаване на MBC. В него нашите любими герои танцуваха и се забавляваха/ говореха за сериала.
Ето танца на Йол Чани и Маншики. С тях е певецът Йонг Так, който се появи като нов шеф и който изпълнява главното парче към сериала.
Шо, помниш го, ти дори го отбеляза, че ти е много забавен образ.

2в1, приятно гледане.

# 617
  • София
2в1, разбрах, но съжалявам за това, исках повече серии, че напоследък не виждам сериали с такъв жанр.

# 618
  • MJF
Мда, мърморех че това можеше спокойно да е добра кор- human drama но ......Както казва Tuon мрънкам преобладаващо конструктивно/градивно, за да задобреят, евентуално :mrgreen :. Позитивите горе си ги написала. Така са. Пак да им предложа да направят филм творческия екип, като махнат камуфлажа и ...... Къде, къде по-добър от оскаровия  им ще стане. ooooh!

Давам 10 точки по шестобалната на наш Маншики за танца, другите да ме прощават но бледнеят с шаблоността си.
Другия /новия шеф имаш предвид сина на баш-шефа -Namgoong Joon-Soo ? Мани,  те с възрастния му авер бяха също скици Mr. Green

# 619
Не, нямам предвид героя на Пак Ки Унг (той е Намгунг Джун Су, синът на чебола и на него е кръстена компанията Джунсу Фууд).
Говоря за Йонг Так. Написах ти го. Той се появи в епизодите като шеф на мястото на Йол Чани, когато започнаха да го следят и да го контролират, нали му го спуснаха отгоре (трябва да видя пак какъв точно шеф беше той, но дойде май от друг отдел).
Нали го сложих в клипа от песента и това с танца (той танцува с Маншики)? Това е Йонг Так, не го ли запомни, а и постоянно на финал в епизодите му благодаряха за гостуването/ камео-участието.
Има го в каста на сериала. Погледни добре и ще си го спомниш - Пак Йонг Так му е името. Долу, там където са описани хората от Джунсу Фууд, след шефовете и старши-стажантите.

# 620
Момичета ,моля,ако сте гледали  Босс & Ме  ми напишете дали има добър край .Не ми се гледа сериал ,който свършва зле.Flowers Hibiscus

# 621
.Както казва Tuon мрънкам преобладаващо конструктивно/градивно, за да задобреят, евентуално :mrgreen :.
Eвентуално.
Сега ще си харесат нещо йорданско с много драма и рев и ще му направят корейски римейк.

beba73,не съм го гледала,но чакам тай версията и четох спойлери и края е хубав.
За този ли питаш -Boss & Me?

# 622
beba73, гледай си спокойно Wink.

# 623
  • MJF
Изгледах Haken no Hinkaku I  2 . Взе да ми става все по-интересно.
Скрит текст:
Разкриват се героите.ГГ влиза все повече под кожата на околните, дори и на най-съпротивляващите се Mr. Green . Как заби листа с телбода на стената до " "най-големия ѝ фен" Shoji направо ме    hahaha

Тоз Йонг Так съм го изредактирала, появата му не ми беше интересна, ядосана бях за нашите герои тогава и на пук на сценариста задействах мишока Wink Mr. Green. Да се сърди на творческия екип.

Отивам да видя как са нашите домати в Китай. Flowers Tomato брей в тез емотикони цял домат има.

# 624
Отивай. Тя цяла ограда построи сама и докара тежки камъни.
Не я разбирам. Защо си причинява това? Дали тежи и 45 кг.(?!?), а носи толкова тежки неща, натоварва се много повече от мъж. Това може да се окаже фатално за ретината на очите й някой ден и не само... Не пази здравето си, а е крехка като клонка. Луда китайка.

Аз ще погледам Бини. В нещо старо и добро, от преди 12-15 години. Нищо друго няма за гледане вечер, но Бини винаги върши чудесна работа.

# 625
Tuon ,2в1 благодаря за отговорите.Tuon ,да ,за този питах.2в1 щом краят е хубав ще гледам.Flowers Rose

# 626
  • MJF
Доволна. Все по мой вкус бяха нещата приготвени с и покрай доматите този път. Мляс направо.
Като оставя това с ръчния каменоделен най-вече труд, туй ми беше излишно, съгласна съм с Рос по въпроса, идеята с тоз "гьол" и около него .... мнооого ми хареса. Представих си го направо на живо. Flowers Tomato и чушка мога да ям винаги, независимо от останалото. Пък така с рибка, месце и разни други зеленчуци ...... eat . Личи че е обед. Wink
Скрит текст:
Аз като видях тез "дръвца" на наръч дето събра в самото начало на видеото реших че туй са колците за доматите ни Blush. А те излязоха трупи  Smile. Но туй с камъните бе прекалено, освен да са от стереопор Wink . Стана ми мило от сините ленти с които върза доматките. Точно такива ползваха моята баба и дядо като съм им помагала летните ваканции в градината.  

Haken no Hinkaku
Минах наведнъж 2-4 неусетно. Появи си Yusuke Kamiji на хоризонта и аз се разсеях, щото съсвсем скоро го гледах а не се сещам ooooh! , та спрях картината извънредно за справка. Еми до онзи дено го гледах в Karera wo Mirebawakaru Koto. Видях че участва и във втория сезон на Haken no Hinkaku

# 627
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Maрио в реклама на часовници Longines за Тайланд

# 628
Шо, ето ти целия саундтрак на Наги качен в YouTube в оригинал, а не в кавър-версии на пиано (каквито ти намери). Преди малко реших да се разровя и го открих. Можеш да си ги свалиш на mp3 с подходящ add-ons (има най-различни).
За сваляне от японските сайтове за музика, които знам, така и не е качен все още, въпреки че минаха 10 месеца.

Ето линк и тук, макар и с кратката версия на парчетата, но са номерирани правилно, докато в този от YouTube са пуснати произволно като номерация.
На мен любимото ми е номер 20 - 凪がピアノを弾いたなら/ Наги свири на пиано. В линкът от YouTube е под номер 27.

Снощи се приспивах с Хьон Бин от средата на първото десетилетие на XXI век. Само сериали от доброто старо корейско минало. Позабравила съм ги. В The Snow Queen, който ми е най-любимият сериал на Бини (заедно с My Name Is Kim Sam Soon), открих, че е играл Маншики, хаха. Смях се от сърце. Изобщо не го помня. Същият шемет.

Днес да видим кой ще е.
Мисля да заложа на най-голямата ми/ вечна корейска любов, особено в сцената, когато гръмна Джи Сопа и Ха Джи Уон.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 16:43 от rossonera

# 629
  • MJF
Ммм, точно тази плейлиста в тубата намерих когато писах преди време. Но и кавъра ми харесва. То точно тази въпросната мелодия с пияното. Имам и още 2-3 свалени във фонотеката ми. Пак ще си ги прослушам. Има много ведро настроение като цяло в тях. То пиано, то акордеон и разни "духалки".
Номер 12 от тубата ми е също фаворит. Направо се Smiley като я чуя. 凪のお暇 メインテ … 题曲/

Брей ти в корейския архив "потъна". The Snow Queen но не помня, виж поне Маншик да съм забелязала а то.....То на сайта чак снимките на каста черно-бели Smiley

Що такава голяма корейска мелодрама с  Zo In-Sung набеляза? Покрай него и музикалната тема автоматично се сещам за музиката от  It's Ok, This is Love. Доста мой вкус, доста съответно във фонотеката ми покрай тоз сериал.

После може да проверя , поне да почна, епизод 2 на онези корейски шемети в транс-сибира. То най-лесно е да се качиш на трена но после .... Mr. Green . Да ги видя каква и с кой храна ще менкат, някакви такива надежди имаха. Замислих се аз ако съм в туй тeхния вагон и съм съсед какво ги чака - такива шумни меко казано ooooh! че и с камери. Горкия шеф на влака. Mr. Green . На цялата жега и наджичканост само до ей таквизи ще ми е . LaughingAstonished
Мне, не са сполучливи емотиконите тук и това е .

Общи условия

Активация на акаунт