Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 337
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
  • New Zealand
на мен днес ми е 4-ти ден, без нарушения Grinning добре ми понася, но не знам реално колко съм смъкнала, защото съм се подула страхотно от предстоящия ми цикъл Close предполагам, че като се изтека, изведнъж ще ми проличи Praynig

# 76
А по диетката:
 - Monda спомена в старата тема, че до сега е правила диети и затова сега трудно сваля. Аз от три седмици съм на НВД, а от днес започвам вашата вълшебна диета - това означава ли, че няма да свалям? smile3516 Кажете нещо оптимистично   love001
 - Четох, четох, много четох за това ленено семе и за тези овесени трици и едно нещо не ми е ясно - нали в тази дието въглехидратите са почти изключени. А овесените трици и лененото семе не са ли въглехидрати? newsm12
Предварително благодаря за отговорите  newsm03

Някой ще ми отговори ли на въпросчетата, моля ви! Praynig
[/quote]

Момичета, моля ви да ми отговорите - вече имам чувството, че нарочно не казвате нищо  Cry

# 77
как ще се откажа, и реч не може да иде...
Просто имам ужасяващо много работа. Сега крада няколко минутки и ей ме, на...

Така - след три дни на протеини (втори цикъл) - съм -1кг. Нямам коментар. Не съм си и помисляла, че след близо 5 месеца диетуване, процесът може все още да върви и за последния един месец килограмите са общо -4!!! Вече съм в заветната граница на петиците - 59 кг. Чувствам се изключително добре, спя по много малко, бачкам по 12-14 часа на ден и съм жива Simple Smile
Определено имах периоди на застой - може би месец, а може и повече. Ама сега... Като се има предвид, че днес утре трябва да ми дойде... А винаги спирам да отслабвам в този момент, че даже и наддавам.
От днес минавам на смесен режим и той вероятно ще трае поне една седмица - до следващия четвъртък. Определено имам нужда от адаптация при новите килограми и ще го предизвикам съвсем умишлено - усещам, че имам нужда.

На всички пожелавам блестящи прояви на волята - никакви изкушения да не ви съблазняват. Струва си жертвата днес, за да сме готини утре. И непременно много вода Simple Smile

# 78
Аз също съм -1 за три дни!Как да се откаже човек,като вижда,че резултати има и то добри Peace!И както казва Асса,чувствам се ... жива Hug!
На всички ви  newsm68 - ще успеем!Със или без нарушения бавно и славно вървим надолу!

# 79
- Четох, четох, много четох за това ленено семе и за тези овесени трици и едно нещо не ми е ясно - нали в тази дието въглехидратите са почти изключени. А овесените трици и лененото семе не са ли въглехидрати? newsm12

Някой ще ми отговори ли на въпросчетата, моля ви! Praynig

Момичета, моля ви да ми отговорите - вече имам чувството, че нарочно не казвате нищо  Cry

Не плачи, аз ще ти отговоря  action032 Другите отслабнаха вече и станаха лоши  Mr. Green
То колко въглехидрати има в триците и в лененото семе! При това се взимат по една-две лъжички. А за стомахчето са полезни!

# 80
Деси, съжалявам... на мен ми е супер натоварено, затова не мога да изпадам в конкретности...
Така, в овесените трици има въглахидрати, както и във всички други продукти. Чисти белтъчини почти няма, като яйчния белтък най-много се доближава до идеала. Затова, две лъжици сутрин са една малка жертва в името на цялостното състояние на организма.
Лененото семе, от своя страна, е предимно мазнина. То не е включено официално в режима на Дюкан, а е пренесено от ВМ НВД (виж първа страница на форума).
И двете неща са за динамизиране на перисталтиката основно. Затова, приемай ги смело, няма страшно.

Имаше още един въпрос - за протеините на прах. Има писано в книгата по въпроса. Най-кратко може да се каже следното: ако се позлват за непрескачане на ядене и не много често, може. Но не бива да се приемат постоянно, като основа на режима. Има си + и -. Много трябва да се внимава с качеството и реално съдържание на продукта - някои са с високо съдържание на въглехидрати.

Още веднъж се извинявам за закъснението.

# 81
А до колко яйца на ден/седмица/ могат да се консумират?наете ли да има ограничения?

# 82
ами в книгата пишеше нещо по върпоса - да не са прекалено много (не си спомням какво значеше това), особено да се наблегне на белтъците, а жълтъците да са по - малко. Не съм запомнила, защото не вярвам на тази теория за опасността от яйцата - холестероли и други вредности. Въпрос на лично мнение, по никакъв начин не се ангажирам с твърдение, че Дюкан не е прав. Довечера ще проверя в книгата и утре ще пиша...

# 83
  • Пловдив
Ох, знаете ли колко е трудно да се готви ядене за цяла армия мъже, които изяждат по една бака и да се прави диета  Sad Confused  Cry

# 84
ЗлаВещица, аз имам представа и изразявам своето съчувствие и подкрепа. Няма да ти е лесно.

Имам въпрос: в книгата се споменава, като добро средство и ПАРАФИНОВО МАСЛО. Имате ли някаква идея какво е това, има ли го при нас... Изобщо всичко, което се сещате. Иначе аз за пръв път чувам за него и ми е много интересно...

# 85
Ох, знаете ли колко е трудно да се готви ядене за цяла армия мъже, които изяждат по една бака и да се прави диета  Sad Confused  Cry

Oх,разбирам те и още как!А като се наложи и да хвърлям храна направо съм  #2gunfireИ то много бясна!Ама вече не доизяждам и това е голямо постижение! bowuu

Асса,нищо не съм чувала за парафиново масло newsm78То тук овесени трици не мога да намеря,та това ли? Rolling Eyes Joy

Лека и спокойна нощ на всички! Whistling

# 86
  • New Zealand
здравейте, девойки! нещо не сме много активни тези дни Naughty как върви диетата? при мен вече е 5-ти ден, без издънки Simple Smile не мога да разбера дали съм смъкнала нещо, защото днес трябва да ми дойде Sad но съм решила да продължавам с ударната фаза, защото изобщо не ми тежи Laughing първият път, когато бях на ударната, имаше дни, в които ми беше много зле, но сега съм си ок Grinning дайте отчет и вие! Laughing

# 87
  • София
Хайде здравейте и от мен. Аз съм една голяма издънка... Вчера така си хапнах пържени картофки, че чак ми иде да се обеся и днес съм 0.5 кг. нагоре... НО от днес минавам само на белтъчини... Имам точно две седмици до заветната отпуска и ми се иска да сваля още някое килце, за да мога след това да го карам на смесен режим известно време... Да ви кажа честно аз месо не вкусвам и го карам на 4 бр. омлети от по 1 яйце и около лъжица трици... Засища определено. Пийвам и Пепси лайт за разкош... От утре ще включа и айран от 0.1%, че днес не можах да си купя... Ще се отчета отново при първи резултати! Желая ви успех и ми стискайте палци да не се издъня пак...

# 88
снощи добавих зеленчуци - домати. Няма поражения тази сутрин. За три дни беше си отишъл 1 кг, което, както вече споменах, за мен бе истинска изненада, защото постепенното отслабване продължава вече дълго и очаквах да се получи застой.

tutti, съжалявам, но снощи нямах възможност да направя справка с книгата. Ще се постарая днес, ако не ти е много късно.

# 89
О,Асса-не е толкова важно!Не се тревожи! LaughingЧетох някъде ,че повече от 6 яйца на седмица не било добре да се приемат и затова ви попитах.Аз има дни, в които 4 си ги хапвам без кой знае какъв проблем hahaha,та затова ...Hug
На мен ми е 4 ден и се чувствам чудесно!Лошото е ,че утре отиваме на свеки на гости за 3-4 дена и незнам дали ще се справя и там със същия успех newsm78То ще е една радост,едни софрииииии Shocked и гостиииииии CrazyДругата седмица ще докладвам за прегрешенията си! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт