Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
На вас HM не ви връщат парите, а на мен предлагат да ми върнат пари, които не ми дължат Joy
Имах една пратка, която просто не отидох да взема от еконт (беше пусната с наложен платеж, не съм я плащала предварително). Получих мейл, че е пристигнала при тях и да съм си напишела банковата сметка в профила, за да ми възстановят сумата JoyJoy
И на мен се случи това преди година.
А и при Уайкики поръчки, когато имаше голям техн. проблем и дублираха вече доставени поръчки-пращаха още веднъж същата, ми върнаха пари от възврат два пъти.

Пристигнаха блузи за тийна, поръчах размер L, защото отговарят на М. Хубави материи (100%памук) , а и цветовете са чудни. Лилавата е къса. Крайната цена с два кода бе добре.

# 153
Дойде ми бялата блузка...обожавам бяло! М е ок..нацелила съм. Трикото е стегнато, няма много еластичност. С със сигурност щеше да ми е впита. Даже и Л носи да поръчам.

Още не са ми върнали парите за дънките. 😠

# 154
  • Пловдив
И моята трябваше да дойде, ама съм на работа и се опитах да пренасоча тук пратката...Е, може, ама утре ще дойде Simple Smile Питах дали сина ми не може да слезе да я плати - не, непълнолетни не можело да получават пратки.

# 155
  • have faith and be patient ..
Момичета, имам ли с какво да намаля горница на бански от женската секция?

И някой нацелвал ли е хубав сутиен без подплънки?

# 156
  • Пловдив
Момичета, имам ли с какво да намаля горница на бански от женската секция?
май само дългуч или код за върнати дрехи.

# 157
Ааа моите получават пратките и ги плащат, никакъв проблем. Неофициално де Wink

# 158
  • Варна
Чак пък толкова като вземат да се халосват. Откакто има ИП с куриера само си премятаме пратки и пари, нито се подписвам, нито показвам лична карта, нито нищо. Дава пратката, получава парите, едва ли в моята къща ще му отвори някой непознат, нахлул с единствената цел да ми вземе пратката от ХМ и да я плати. Изобщо не трябваше да ги питаш според мен.

# 159
  • Сливен
14 дни от кога се брояха от пускане по Еконт или когато я получат

# 160
  • Пловдив
Нищо, де...не ми е зор Simple Smile
Нямаше да питам, ма неуспях с тоя куриер да се свържа и това е...

# 161
Получих бялата блузка, страхотна е. М размер ми е идеален, много е нежна. ❤

# 162
  • Пловдив
И аз м пуснах Simple Smile

# 163
М е супер, поне при мен. Нито много широка, нито тясна. И не прозира, или не го забелязвам аз. 😃
Днес пуснах поръчка за тези:
Скрит текст:

За сина ми, за летните вечери когато е хладно. Или за сега, въпреки че в момента ще са му малко големи. Много им харесвам детските дрешки.

А тези ги поръчах за мен, както казах. Но вече в по-голям размер.
Скрит текст:

# 164
  • София
Здравейте, някой да е получил тази блузка на лимоните. Ето тази:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0850244001.html
Взех 36 номер за дъщеря ми, който обикновено носи, отгоре добре, но отдолу този ластик е огромен и стърчи и не стои прибрано. Но ако взема по малкия размер, все си мисля че ще е същото. Разликата не  1-2 см а над 5.

Общи условия

Активация на акаунт