Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, някой знае ли да има код за отстъпка за детски дрехи?

# 196
Върнах в петък вечерта пратка, ще чакам до петък тази седмица да отразят в профила и ако не - ще им пиша. В понеделник също, ще им дам по 1 седмица време.

# 197
Оптимистка Joy

# 198
Еее, сега до Германия ли ще ходим за едни пари? Ще им пишем до дупка, ще им се караме. Вие да не сте посмели да любезничите с тез от кол центъра. Ще ми подлеете вода.

# 199
Аз не се съмнявам че ще ги преведат...нявгаж.
Но това протакане ме дразни.

# 200
Ходих в реала.
Плисирани поли има по 35 лв.
На една блуза много ѝ се чудих, 6 лв., обаче имам почти същата, а и не ми се чакаше. Имаше голяма опашка, ММ нервничеше отвън с цигара. Sunglasses
На входа предлагаха дезинфектанти, без маска не пускат.

# 201
То 6лв., ама и торбичка като й платиш... 😂

# 202
  • София
Занесох дрехи за връщане в Еконт на 5 май , бях се подготвила за дълго чакане на парите, но на 12 май парите ми бяха по сметката. Не знам дали има значение, но ми беше първо връщане.

# 203
Здравейте, някой има ли този панталон и можете ли да ме насочите кой от размерите му отговаря на размер М

Аз съм пробвала такъв преди време в магазин. Хубав е много, но не мога да се възприема с широки панталони и това е.
Същата работа съм и с плисираните поли. Така да ми харесват като видя някой с тях, а аз колкото и да пробвам тц
Та за панталона, че се отнесох, мисля че 38 ще е добре за М размер.
Аз съм С и пробвах 36

# 204
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Едно въпросче: ще връщам пратка, едно и също ли е дали ще ида до офис на Еконт, или ще извикам куриер на адреса ми?

# 205
Забравих да кажа,че вчера най-после дойде ред на едни джегинси, Лоли ги има същите. Simple Smile Много хубаво стоят, очарована съм! Heart Eyes
И една черна блуза, уж за девойката я купих, но аз ще я нося, че в раменете ще е тясна за нея.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0809971001.html

# 206
Едно въпросче: ще връщам пратка, едно и също ли е дали ще ида до офис на Еконт, или ще извикам куриер на адреса ми?
Аз още от както въведоха функцията с викането на куриер се възползвам, тъкмо не се налага да се бутам и да чакам. Само опаковам пратката и му я давам.

# 207
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Супер , благодаря. Връщам и трите артикула, които поръчах - изобщо нямат нищо общо със снимките, уголемени, изглеждат като торби.... Ето ги:

# 208
Аз връщам розовия комплект- сутиенът стои един размер може би по-голям,но бикините са с 5 пръста по-широки от друго бельо размер S на HM. Зеленият сутиен е доста приятен и точен като размер.
Скрит текст:

# 209
  • Mostly in my mind
Девичке,  кои дънки? Софта ли?

Общи условия

Активация на акаунт