Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 365
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
На кой са му изтребвали мъжки дрехи Joy

# 181
Няма ми денгите още. За това написах НЕкултурен мейл в смисъл че само ме лъжат от 7.05 насам. Получих обаждане по гесемето, на което отговорих с леден тон. Познайте....ми нака се оказа - слъгали са ме. Питали счетоводството и оттам потвърдили че парите не са тръгнали към мен. Ся пак чакане. И пак слъгване ли....👀
Че и сутринта върнах маратонките на дребен...
Офффффф....

# 182
Аз върнах на 07.05, на 11.05 я отразиха и вчера имах превод.

# 183
  • Варна
Явно зависи на колко заспал служител ще попаднеш... Аз върнах в петък, вчера в сайта на Еконт беше отразено като предадено на ХМ в София и до там. Все още няма отразяване в профила ми в ХМ.

# 184
Аз съм си записала техния телефон и не вдигам. За какво да ме омайва и да ми губи времето. Писмено само.

# 185
Нямам върнати пари, звънях им и аз. И мейл им писах, да се подсигуря. Уж имали технически проблем. Сигурно ще трябва пак да им звъня в следващите дни.

# 186
Техническия проблем им е от началото на годината. Не го ли решиха пък

# 187
Не им знам решаването на проблемите, но така със сигурност никак не ни стимулират за следващи покупки, колкото и кодове да разпращат после. И без това няма какво толкова сега да се купува, по нещо за децата, като потрябва, ама не е пък задължително от тях де.

# 188
  • София
Аз понеже съм блейка, а от зара и Масимо връщат пари винаги, миналата година бях върнала една рокля за сума пари в хм. И не съм проверила изобщо дали са дали парите. 2 месеца. Накрая един ден просто се сетих да си разгледам извлечението в онлайн банкиране. И аз м звъннах - хоп, парите се били загубили или някой ме бил забравил. Получих ги същия ден.

От тогава се старая да не връщам в хм.

# 189
  • София
Аз чакам 20+8 лв, ама ще си ги следя като куче.

# 190
Връщам и следя, засега се бавят нещо, преди 5-6 дни беше върнатото.
Аз не съм титуляр на банковата сметка, а дъщеря ми. Да видим какво ще направят.
Сърдите имейли с намеци за тяхната адекватност са ми в натюрела. И аз не обичам телефонно да ги слушам, писмено да е. Днес и утре пак ще има върнати неща.
Златистите еспадрили /сандали са с негъвкава подметка, малко тежички и не се одобриха.

# 191
Е писмено какво ти отговарят? Щото на мен ми звъннаха..много се извинява младежа..жал за малко да ми стане 😆

# 192
Преди време, не сега - като не им вдигна, пишат имейл. Обясняват се. Това по поводи, различни от връщане на пари. Не ми се е налагало за пари да им пиша.
Уайкики ме бяха забравили и след писане веднага се активизираха.

# 193
Аха...ясно...

# 194
  • София, България
Здравейте, някой има ли този панталон и можете ли да ме насочите кой от размерите му отговаря на размер М

Общи условия

Активация на акаунт