Раждане в Майчин Дом - София (6 тема)

• 65 646
  • 826
  •   1
Отговори
# 435
Училището за родители в момента провежда ли лекции? Има един стар график и уж на 14.09 ще има, но май стои отпреди Ковид.

# 436
Има училище за родители, днес бях на лекция.

# 437
Има училище за родители, днес бях на лекция.

Ейй, супер! Ще ходя! Не намерих от колко часа са лекциите? Трябва ли да се запиша някъде?

# 438
Нямам идея, аз случайно попаднах там 😄

# 439
Здравейте, видях, че се провеждат лекции всеки понеделник и четвъртък. Необходимо ли е предварително записване или просто си отивам на място? И най-важното: къде точно в майчин дом са лекциите хахах Simple Smile Предварително благодаря

# 440
И аз търсих информация и пишеше от 15ч. Без записване. Но не знам дали е актуална информация..

# 441
  • На края на вселената!
Преди ковид се събирахме на входа на смешното в чакалнята. Идва главната акушерка и ни взима. Разхожда ни от приемен кабинет и по 3 етаж и родилните зали за нормално и за секцио. После се бутнахме в една свободна стая по столове и диванчета. Минахме направо към въпроси какво може и не може.

Амааа сега как е не знам

# 442
Лекциите са всеки понеделник и четвъртък от 15. Няма записване. Общо са 6 теми и се въртят непрекъснато. Не винаги отговарят на написаните в сайта. Понякога ако някой лектор не може, пускат друга тема и така се разместват.

# 443
Тоест раждането се поема цялото от НЗОК? Не като в Токуда само малка част.
А да питам има ли жени с тромбофилия, които са раждали или ще раждат там? Интересувам се от лекар, който да е запознат с това състояние..
Аз съм в момента в майчин дом с тромбофилия съм ако нещо те интересува ме питай. Препратиха ме от Сливен, защото ги е страх че нямат апаратура, а съм останала без води и може тези дни да ми направят секциото...

# 444
Здравей, кой лекар те наблюдава там? И в кой месец си, надявам се поне в 9ти.. Пожелавам  всичко да мине успешно Flowers Four Leaf Clover

# 445
Здравей, кой лекар те наблюдава там? И в кой месец си, надявам се поне в 9ти.. Пожелавам  всичко да мине успешно Flowers Four Leaf Clover
[/quoteне
Не съм от София и дойдох случайно. Не съм в девети месец въпреки терапията и разбрах къде ми е проблема при мен за съжаление бебето много изостана и водите са малко и ще се наложи да го извадят по-рано. Стоя и чакам да видим какво ще се случи... Не мога да се оплача обръщат внимание. Може би друго момиче, което се е следило изцяло в майчин дом може най-добре да те насочи кой разбира от тромбофилия. Успех! Аз ще раждам без избор на екип, и без това никой не познавам ... Моята проследяваща лекарка още преди ме беше насочила към майчин дом и д-р Цанкова, но не знам разбира ли от този тип бременности.

# 446
Благодаря, успех и пиши как е минало всичко после Flowers Four Leaf Clover

# 447
Благодаря, успех и пиши как е минало всичко после Flowers Four Leaf Clover
Утре ще стане ясно, какво ще ме правят. Няма да се размина и сега ще вадят бебето Simple Smile. Където и да решиш да се следиш наистина търси гинеколог с опит в тромбофилията, защото терапията е от решаващо значение за здравето на бебенцето и твоето също. Дано имаш късмет, при мен нямаше полза от фраксипарина, нещо някъде пропуснах Simple Smile.

# 448
Деси, аз също не го бия вече защото направих алергия и към него, и към клексана. И един вид съм без терапия..

# 449
Деси, аз също не го бия вече защото направих алергия и към него, и към клексана. И един вид съм без терапия..
Аз алергия не развих, но просто освен тромбофилията явно има още нещо... Поне натаспин или аспирин протект вземаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт