Раждане в Майчин Дом - София (6 тема)

• 65 447
  • 826
  •   2
Отговори
# 675
Трите момичета, с които бяхме заедно в реанимация, ги изписаха в неделя, мен в понеделник, защото моето раждане беше следобед и такава била процедурата. Това беше на 28 септември

# 676
Добро утро 😊😊
Да ви питам, вярно ли е, че в неделя никого не изписват, само от понеделник до събота?

Нас ни изписаха в Неделя 😊
Не виждам защо да не Ви изпишат.. Аз родих секцио през м. Май и бях 5 дни .. Ако всичко е наред с вас и бебчето няма значение според мен кой ден е

# 677
Много ти благодаря Simple Smile)) Бъди жива и здрава!

Добро утро 😊😊
Да ви питам, вярно ли е, че в неделя никого не изписват, само от понеделник до събота?

Нас ни изписаха в Неделя 😊
Не виждам защо да не Ви изпишат.. Аз родих секцио през м. Май и бях 5 дни .. Ако всичко е наред с вас и бебчето няма значение според мен кой ден е

# 678
И аз имам няколко въпроса, бих се радвала ако някой знае:
1. Ако бебетата са 2 колко пакета памперси и мокри кърпи да нося? Всичко по 2 ли?
2. Това с водата не ми стана ясно, не дават ли на лежащите родилки вода?
3. храната- аз съм с гестационен диабет и ще лежа за задържане най- вероятно. Ще ми дават ли храна съобразена със състоянието ми?
4. Има ли все още разлика в леглата, взависимост от стаите и в кои стаи са хубави матраците/ леглата? Четох назад в темата, че някои били стари и не може да се повдигаш. Не искам да звуча като някоя кифла, знам, че не отивам на хотел, но имам страшни болки в ставите и едва спя дори у нас.
Благодаря!

# 679
  • София
Ако питаш за след секцио в реанимацията - дават. Това означава, да вземат бутилката с вода която си носиш в багажа и да ти я дадат. После втора от багажа ако ти потрябва или да ти налеят от чешмата в твоята бутилка, това да. Осигурена бутилирана вода няма, не знам какво се случва ако някой не си носи, но не е особено удобно за чаша.
Храната ме изненада приятно (супата за вечеря дето винаги изглеждаше по един и същ начин) - това септември. Има отделно меню при диабет.  Но нищо не дават, вземаш си.
Леглата са нови на 7 етаж, има космическа разлика със старите пружини, но са адски твърди. Ако това ти трябва ще си ок, но мен ме болеше гърба. На 5я етаж (патологията)  са едни кожени матраци дето много се разхождат из леглото, но не са продънени пружини. Мисля на 12 ет са същите, но не съм лежала там.

# 680
Здравейте, момичета! Искам да попитам за записване на час, къде трябва да се обадя? На редовните телефони на болницата ли?

# 681
  • Седмото небе
Записване на час за какво? Ако е за преглед при лекар или запис на тонове е нужно да звъннете в ДКЦ-то. Това са контактите:

# 682
Не, обикновен гинекологичен преглед. Искам при д-р Дориан Босев.

# 683
Не виждам този доктор да дава дежурство в мед.център, по добре се обадете на телефона на самия МД, МЦ не знам дали ще ви свърши работа в случая.
А за запис на тонове не е нужно да се звъни предварително, но петък задължително преди обяд, че често няма доктори по-късно.

# 684
Момичета, трябва ли да носим вода за бебето в МД?

# 685
Момичета, трябва ли да носим вода за бебето в МД?

Не.

# 686
 Здравейте,

Виждам, че в ценоразписа има избор на лекар и избор на екип. Разликата в цената е около 400лв. Може ли да си избереш например само доктор-а и така да си спестиш тези 400лв. Насочила съм се към Д-р Дяволов.

Много ще се радвам, ако някой може да отговори на този въпрос!

# 687
То така пише, но реално се плаща за екип. И не е само в МД. Аз раждах със секцио при д-р Дяволов и си платих 900лв. Много съм доволна от него и екипа му, всички бяха много мили, професионалисти. Сигурно той си е подбрал екипа, в крайна сметка всеки си има хора, с които предпочита да работи.

# 688
Здравейте,

Виждам, че в ценоразписа има избор на лекар и избор на екип. Разликата в цената е около 400лв. Може ли да си избереш например само доктор-а и така да си спестиш тези 400лв. Насочила съм се към Д-р Дяволов.

Аз мисля (не съм сигурна, обаче, нека ме поправят момичетата, ако греша), че изборът на лекар е, когато е естествено раждането. При секцио се избира целия екип.

# 689
Здравейте,

Аз раждах при него - 900 лв платих. За това колко съм доволна, съм писала в предишни постове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт