Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 626
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честита нова тема момичета. Нека все повече момичета се радват на красиви гърди. Да попитам кога сложихте сутиен с банели.
Такъв май въобще не се препоръчва, но може да ги махнеш. Аз така ги мразя, че нямам търпение да се отърва от тях Simple Smile

И като стана дума за сутиени...към тези които са с анатомични импланти и спортуват гърди, какъв сутиен ползвате. Доктора каза, че ако съм се притеснявала за това да не се завърти импланта, да взема някой здраво стягащ сутиен, но идея си нямам какъв. Така или иначе имам 2-3 месеца преди да ми потрябва, но ще се радвам да споделите вие какво ползвате.
Отварят молове те и ще имаш възможност на голям избор. Аз си взех на Триумф спортен и съм изключително доволна. Установих, че от всички, с него ми е най-удобно да спортувам. С другите при джогинг имам желание да ги придържам, а този ги държи стегнато. Там консултантките са компетентни и ще те насочат към модел и точен номер.

# 151
Ти явно си говорила с Кънев за спорта, какво каза може да се завърши при спорт импланта, така ли?
Попита защо не искам анатомични, и аз обясних, че се притеснявам като спортувам особено да не се завърти. И това беше отговора, да нося много стегнат сутиен. Но не ме успокоява това много де, едва ли някога ще се отпусна да вдигам повече килограми тежести, ще си карам с по-леки сигурно.

# 152
Bagira, не знам що зорлем си търсиш кусури.Разкошни,естествени гърди.Според мен това  еестетика.На големина също ми се струват точни за тялото ти.
Аз съм писала вече,че моите 325 можеше да са по-малко.Оказа се,че имаме различия в разбиранията за "малки спортни стегнати"с д-р Стоянов Simple Smile)

# 153
  • София
Това не бива да те тревожи. С времето част от обема се губи. Поне при мен мисля, че с годините се стопи естествената ми тъкан, при все, че не съм отслабвала като цяло.

# 154
Според мен няма проблем със спортуването и имплантите, когато е минало достатъчно време. Все пак мускула ги държи, импланта не може да се обърне толкова лесно....Всички бодибилдърки са със импланти, трябва да е обръщане, чудо...

# 155
Всички бодибилдърки са със импланти, трябва да е обръщане, чудо...
Те са с кръгли и надмускулно.

# 156
Благодаря, red soul:)
А наостина ли бодибилдърките са надмускулно... не се бях замисляла🙄

# 157
Здравейте, записвам се и аз!
Предстояща операция във Вита при д-р Живко Кънев, 590 cc motiva round full ergonomics.
Защо толкова?!- след второто раждане асиметрията ми е видима. Решихме че с максимума ще уеднаквим.
Висока съм 173, 60кг измериха ме 14см.

# 158
Habibi За коя дата си и аз съм след няколко дни при него с 555 обаче за съжаление не можеше за мен кръгли и Мотива Simple Smile а много исках такива.

# 159
Благодаря, red soul:)
А наостина ли бодибилдърките са надмускулно... не се бях замисляла🙄
Не,вече иойнпоставя надмускулно Simple Smile Когато са кръгли колко голям проблем е да се обръшат Simple Smile Всички са с кръгли.

# 160
Аз си нося сутиени с банели без никакъв проблем, даже ги предпочитам 🍒

ПинкиПи и Хабиби, стискам палци! В добри ръце сте! Кънев много добре преценява формата и размера. Слага на пръв поглед бомбастични кубици като цифри 450-500-550, но наистина мери внимателно преди това и крайният резултат изобщо не е гротесков!

# 161
моля за  инфо,каква е цената за първи преглед при д.р Молов

# 162
  • София
моля за  инфо,каква е цената за първи преглед при д.р Молов
прегледа при доктор Молов е 50лв.

# 163
Habibi За коя дата си и аз съм след няколко дни при него с 555 обаче за съжаление не можеше за мен кръгли и Мотива Simple Smile а много исках такива.
Аз съм за 27/05/, моята гърда си е кръгла поначало. Той предложи ergonomics, било най- доброто в момента.
Иначе страхувам се и от операцията и от големия кубик...ще имам и редукция на едната ареола...
Ти за кога си?

# 164
Бях на консултация при Енчев.Крайно разочарование.70лв-7мин.Нищо!Нищо!Не разбрах  нищо!

Общи условия

Активация на акаунт