Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 597
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Към оперираните: имахте ли проблем с прегърбване след операцията или напротив гърбът ви се изправи балансирайки тежеста?
Аз имам по принцип гръбначно изкривяване от седенето на стол по цял ден и не знам какво да очаквам след това.
Ние ще сме с повечко, за себе си съм убедена- зор ще ми е, 100% ще се поизгърбя, колкото и да се старая...докато свикна така ще е.
Всъщност затова и реших да сложа ergonomics те уж били по- леки..нищо не разбирам: кубика си е кубик- как по- леки?!!ама слушам доктора. 🙂
Кубика е мярка за обем, не за тежест, един кубик въздух не тежи колкото един кубик дърва...
Разликата в тежестта е заради различните материали и тяхната плътност с които са пълни имплантите....

За имплантите моята док каза че съвпадат горе долу.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 21:09 от bubanka

# 211
Математика: кубикът е мярка за обем Simple Smile
В някоя от темите тук или в “тялото” имаше пост как да изчислиш колко тежат съответните импланти, ако не се лъжа бяха и по производител 🧐Спомням си, че по груби сметки, моите 345сс идваха двата общо ок. 1,5 кг.

# 212
  • Пловдив
Аз не усещам никаква тежест от имплантите, но при мен са малки - 275сс.
Наблюдавам обаче нещо изключително странно след операцията. В началото мислех, че си въобразявам, но не. Когато си взимам душ, винаги използвам някакъв душ гел, който нанасям директно върху кожата, без гъба. Ами след операцията нищо не се разпенва по тялото, много странно. Не само в областа на гърдите, а по цялото тяло. Използвам същата козметика, няколко различни душ-гела, просто не правят пяна както преди. Чудя се какво е това, някаква промяна в PH на кожата следствие на упойката или друго. Не е болка за умиране разбира се, но ми е странно.

# 213
  • София
На Макган, сега не знам как се водят, Алерган май, имплантите уж ги водят на грамове, не на кубици. Това ме обърква още повече, защото моите са от тази марка и не знам 300 грама ли имам, или 300 кубика, но май няма особена разлика. Намерих това обяснение в някаква дискусия. "Плътността на имплантите с физиологичен разтвор (тоест солена вода) и със силиконов гел е много близка, и на практика имплант 300 сс тежи около 1 гр на кубик, може би малко повече, но много близко до 300 гр."

The density of both the saline and silicone gel implant are very similar, and practically speaking the 300cc implant is about one gram per cc, just over though very close to 300 grams.

Best of luck,

peterejohnsonmd

Peter E. Johnson, MD

# 214
  • Бургас
Наблюдавам обаче нещо изключително странно след операцията. В началото мислех, че си въобразявам, но не. Когато си взимам душ, винаги използвам някакъв душ гел, който нанасям директно върху кожата, без гъба. Ами след операцията нищо не се разпенва по тялото, много странно. Не само в областа на гърдите, а по цялото тяло. Използвам същата козметика, няколко различни душ-гела, просто не правят пяна както преди. Чудя се какво е това, някаква промяна в PH на кожата следствие на упойката или друго. Не е болка за умиране разбира се, но ми е странно.
При мен също след операцията се случи нещо подобно - първо лицето ми се омазни доста, сутрин лъсках като тиган. За тялото също. Реших, че е от упойката.

# 215
При мен също след операцията се случи нещо подобно - първо лицето ми се омазни доста, сутрин лъсках като тиган. За тялото също. Реших, че е от упойката.
По същия начин беше и моята кожа на лицето. Адски омазнена след операцията...после поотмина

# 216
Момичета, в сряда ми е операцията, трябваше да ми дойде вчера и до сряда да мине...,закъснява ми, явно от стрес( не съм бременна) ако не ми дойде до пон, да отлагам ли?имала ли е някоя подобен проблем?Disappointed Relieved

# 217
Момичета, в сряда ми е операцията, трябваше да ми дойде вчера и до сряда да мине...,закъснява ми, явно от стрес( не съм бременна) ако не ми дойде до пон, да отлагам ли?имала ли е някоя подобен проблем?Disappointed Relieved

Не бих отложила операцията заради това. Наистина операцията не е толкова голяма работа, може малко да е некофортно, но чак да я отлагаш.

# 218
  • Бургас
В цикъл често се получава проблем с кървенето и съсирването, така че е напълно възможно да поискат да отложат операцията, особено ако е първи или втори ден.

# 219
Аз също не искам да отлагам! Тъкмо психически се настроих, сега наново да почвам да го мисля...но доктора изрично ме попита: кога очаквам, колко е продължителността, и планирахме според цикъла! В понеделник ще му звънна да го обсъдим,ако още се бави, ако ми дойде до тогава ще съм ок, защото по принцип ми е 4-5 дни макс.  Чудех се дали някоя не е минала и през това... искам си циците:grinning:

# 220
И при мен се случи същото. Дойде ми по време на операцията. Предупредих и казаха, че няма проблем. Болките в корема бяха повече от оперативните,бяха като адски контакции като при раждане.

# 221
Ако нямаше проблем,нямаше да го имат като изискване.Не мога да разбера тук как се дават съвети на килограм. Звънни на лекаря си и му обясни.В понеделник едва ли ще работят,остава ти вторник.Ако реши,ще я отложиш,какво толкова.
При мен от стрес явно ми дойде вечера на деня на операцията.Лекарят ми се накара,като реши,че съм го излъгала за датата,а не беше така

# 222
  • Бургас
Предпочитат да не оперират в цикъл, защото тъканите кървят повече, отделно самия организъм губи повече кръв, добре е да се говори с лекаря предварително......

# 223
Аз питах моя хирург и ми каза, че не е проблем..както и лакираните нокти или клизмите при бременните...
Някъде е изискване, другаде, не.

# 224
  • Бургас
Лака на ноктите, предпочитат да е махнат анестезиолозите, по-лесно следят, ако има проблем защото нокътната плочка променя първа цвета си, не защото е проблем за операцията...

Общи условия

Активация на акаунт