Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря! Да,среден профил са.
Страхотен резултат. И аз бях с котва и 400 кубика, при мен също не са фрапантни...
Какъв размер сутиен носеше преди и каза ли ти доктора какъв ще е сега?

# 271
Преди носех 75 В или С, в зависимост от кройката. Доктора каза,че чашката вече ще е D, но в момента сутиена ми е малък,личи по снимките как се е впивал в кожата ми....така,че...не знам...може с времето,като се понаместят да ми е удобна тази чашка. По принцип не искам да е повече!

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 22:15 от dobi741

# 272
От 50 до 100.Тепавичарова на мен ми взе 100 н апърва и 50 н автора.Не знам дали е практика или е специална тарифа за не живеещи в БГ.При Стоянов имах една само за 50 лв.

# 273
Здравейте!
Мога ли да попитам колко струват предварителните консултации??
Мисля да обикалям доста доктори и да се подготвя
На мен доктор Молов ми взе 50 лв. на първата консултация и каза ,че втората е безплатна,поне така беше преди 7,8 месеца.

# 274
Здравейте!
Мога ли да попитам колко струват предварителните консултации??
Мисля да обикалям доста доктори и да се подготвя

При д-р Хатър е 50 лв.

# 275
Здравейте, Колко време след операцията започнахте да мажете с крема за стрии. Като се потя може би трябва да изчакам поне да махнат конците или?

# 276
  • Пловдив
Здравейте, Колко време след операцията започнахте да мажете с крема за стрии. Като се потя може би трябва да изчакам поне да махнат конците или?
Аз не съм мазала изобщо с крем против стрии. Поне при мен нямаше разтягане на кожата, но аз си имах много материал и преди операцията.

# 277
  • София
Аз отсега се мажа, но не със специален крем за стрии (защото не вярвам, че помагат, а са мега скъпи), а с обикновено кокосово масло. Аз обаче също се притеснявам за стрии и ще се радвам да споделите дали са ви излезли такива, особено на тези с нулев или близък до нулевия старт.

# 278
Аз също нямам нужда от крем за стрии, но се мажа с един немски крем с невен, който помага за заздравяването на разрезите. Почнах го като ми махнаха конците, но всъщност мажа целите гърди

# 279
  • София
От 50 до 100.Тепавичарова на мен ми взе 100 н апърва и 50 н автора.Не знам дали е практика или е специална тарифа за не живеещи в БГ.При Стоянов имах една само за 50 лв.
Интересно. На мен Тепавичарова ми взе или 50 или 70. Не си спомням, но не е взела 100 със сигурност. Аз бях при нея тази година. Стоянов и Георгиев ми взеха по 50лв. Втората консултация при Стоянов му беше безплатна (което много ме очуди). Комитски не си спомням дали ме таксува, а при него беше най-продължителна срещата.

# 280
  • София
Записах си час за четвъртък за Николай Георгиев, искам да чуя още едно мнение за кубиците и профила. Досега чух 350 кръгли, грапави, без правени никакви замервания, от оня темерут Бурак на консултациите в София ( какъв профил не стана ясно от 2минутния престой в кабинета), 335 Кръгли екстра гладки висок профил ( MenoryGel Xtra Smooth High profile) е мнението на Молов след щателно замерване и ще видим и Георгиев какво ще каже. И тримата доктори работят с Ментор, каквито категорично искам аз.

# 281
  • Germany
Искам да ви попитам на какъв принцип решавате при кой лекар да се оперирате ? Знам, че трябва да се усети кой вдъхва най -много доверие ,но какво главно гледате ? И цената определя ли до някаква степен избора ви ? Аз още не съм ходила при никой , но мисля да ходя поне на 2  консултации. Чела съм почти всички теми и следя постоянно и знам какви отзиви има за доста лекари ,но при всеки е различно и някак се затруднява избора

# 282
  • София
Ами хубаво е да се направят консултации поне с 2-3 специалисти с добри отзиви. Навремето като се оперирах нямаше толкова много информация онлайн и лекари и отидох при д-р Тепавичарова-Романска и при д-р Ильо Стоянов. И двамата вдъхват доверие, но д-р Тепавичарова както знаем е особена и рязка, не се държи много приветливо, освен това доста преувеличи цената на имплантите и така крайната цена щеше да бъде колкото в частна клиника или дори по-висока. Не харесвам подобни тарикатлъци. Искат да ползват базата на държавната болница, без да влагат и да рискуват нищо от себе си, а да прибират в джоба си всичко. Затова избрах Стоянов, хареса ми повече отношението, цената беше по-справедлива, а и това, че е бил и сърдечен хирург също е гаранция за професионализъм.

# 283
  • Germany
Ами хубаво е да се направят консултации поне с 2-3 специалисти с добри отзиви. Навремето като се оперирах нямаше толкова много информация онлайн и лекари и отидох при д-р Тепавичарова-Романска и при д-р Ильо Стоянов. И двамата вдъхват доверие, но д-р Тепавичарова както знаем е особена и рязка, не се държи много приветливо, освен това доста преувеличи цената на имплантите и така крайната цена щеше да бъде колкото в частна клиника или дори по-висока. Не харесвам подобни тарикатлъци. Искат да ползват базата на държавната болница, без да влагат и да рискуват нищо от себе си, а да прибират в джоба си всичко. Затова избрах Стоянов, хареса ми повече отношението, цената беше по-справедлива, а и това, че е бил и сърдечен хирург също е гаранция за професионализъм.

Благодаря за споделеното мнение Simple Smile

# 284
За подуването на корема, пихте ли нещо? Имам Хидролес, но пък краката ми са добре Rolling Eyes
Аз за стриите бях взела Елансил и Био ойл, мазах 10 дни преди операцията, че при кърменето имах няколко стрии, дано тоя път няма.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 15:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт