Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 571
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,момичета!Днес бях на консултация при д-р Николай Георгиев.Изключително доволна съм и най-вероятно той ще ми направи гърдите,все още обмислям на коя дата.Ще ми прави повдигане и поставяне на кръгли имплати 425 кубика,като каза че заедно с моите ще станат около 800 😀

# 286
Здравейте момичета, включвам се с въпрос- дали знаете за риплинг, така наречените вълнички, дали могат да се проявят при подмускулно поставяне? Четох и в тялото и тук информация и общо взето останах с впечатление, че този “ефект” се получава само при над мускулно поставени импланти. Дали има момичета, на които се е получил този риплинг, при под мускулно поставяне? При наличие на много тънка кожа възможно ли е и при подмускулното поставяне пак да се прояви? И ако да къде се би се изразил най-явно? Ще съм благодарна на всички, които отговорят Simple Smile

# 287
Моите са подмускулно и за съжаление се получи при мен риплинг. От вътрешната страна на гърдите 🙁 някой път е по-явно, някой не чак толкова, но е факт, че го има. Най-много се вижда като съм без сутиен и се наведа. При теб как е?

# 288
Здравейте момичета, включвам се с въпрос- дали знаете за риплинг, така наречените вълнички, дали могат да се проявят при подмускулно поставяне? Четох и в тялото и тук информация и общо взето останах с впечатление, че този “ефект” се получава само при над мускулно поставени импланти. Дали има момичета, на които се е получил този риплинг, при под мускулно поставяне? При наличие на много тънка кожа възможно ли е и при подмускулното поставяне пак да се прояви? И ако да къде се би се изразил най-явно? Ще съм благодарна на всички, които отговорят Simple Smile

Моите са подмускулно и при навеждане надолу имам риплинг на 2те гърди в долния им външен край. Обясниха ми, че нямам тъкан там и е от това. Масово менторските гърди са с риплинг там, даже по едно време мислех, че ги правят грапави в този край самите импланти. Риплингът не се вижда и напипва при нормално състояние при мен. Само ако съм много наведена напред

# 289
Моите са подмускулно и за съжаление се получи при мен риплинг. От вътрешната страна на гърдите 🙁 някой път е по-явно, някой не чак толкова, но е факт, че го има. Най-много се вижда като съм без сутиен и се наведа. При теб как е?
При мен нямаше нищо до сега, от 2 месеца махнах мед. сутиен( на 7 месеца съм от операцията) и след една тренировка забелязах вълнички на горния полюс от вътрешната страна( не знам дали обясних добре) и при мен без сутиен се напипва, иначе когато съм със сутиен не. Чудих се, защото знам, че това при подмускулно поставяне вероятността за риплинг е почти нулева, но явно не е така. Дали не е от натоварване на мускула от тренировка?
Ще ходя на консултация и ще пиша после. За сега е само на напипване, но се притеснявам да не се задълбочи и да започне да се вижда, защото при мен е над сутиена, на горния полюс ( там няма как да го скрия).
По принцип съм слаба, но не съм имала драстично сваляне на кг на последък. И до сега нищо нямаше, а като че ли изведнъж се появиха тези вълнички. Странна работа! С ментор съм

# 290

Моите са подмускулно и при навеждане надолу имам риплинг на 2те гърди в долния им външен край. Обясниха ми, че нямам тъкан там и е от това. Масово менторските гърди са с риплинг там, даже по едно време мислех, че ги правят грапави в този край самите импланти. Риплингът не се вижда и напипва при нормално състояние при мен. Само ако съм много наведена напред
С ментор съм, при мен се напипва в изправено положение, без да съм наведена като стоя без сутиен, в горния полюс откъм вътрешната страна- по посока където се събират гърдите, не е в долния полюс. Леле ужас, ако това чудо започне и да се вижда направо незнам...

# 291
Това твърдение за ментор доста ме разтревожи, защото съм се спряла на такива импланти. Може ми малко повече информация - къде има такава статистика, че при Ментор риплингът е често срещан?

# 292
И аз съм с Ментор. Да в горния полюс и от вътрешната страна на гърдите е и при мен. Със сутиен няма проблем, не се вижда, не се напипва. Без сутиен, зависи от позицията не само се напипва, но се и вижда леко

# 293
  • София
Няма нищо общо с Ментор ефектът риплинг, а с това дали имплантите са 100% пълни или не. При 100% пълни импланти се елиминира риска от риплинг. Ментор, понеже ги споменавате, имат модели както на 100% пълни, така и непълни, т. нар кохезивност. Аз ще слагам от 100% съдържимите.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 19:59 от Buena esperanza

# 294
Няма нищо общо с Ментор ефектът риплинг, а с това дали имплантите са 100% пълни или не. При 100% пълни импланти се елиминира риска от риплинг. Ментор, понеже ги споменавате, имат модели както на 100% пълни, така и непълни. Аз ще слагам от 100% съдържимите.

За първи път чувам да има силиконови импланти, които не са пълни. Особено на Ментор. Къде я има официално тази информация? Как е отбелязано това запълване в каталога на марката?

По въпроса за Ментор и риплинга- никъде не съм го чела, просто всички мой познати (може би 6-7 жени, операрирани от различни хирурзи) с тази марка имат, затова бях останала с впечатление, че импланъът е такъв, но не е от това.

# 295
Здравейте, всички. От около 3 години имам силикон в бюста и като цяло съм много доволна, но от известно време имам проблем. Когато нося сутиен по-дълго време(4-5часа), или притискам гърдата си отстрани докато спя, формата на импланта се деформира и мястото, където е била натисната гърдата хлътва навътре. Като цяло добиват много странна форма, и след няколко часа се оправят от самосебе си. Има ли някой, който може да ми даде мнение по въпроса, дали на някоя от вас се е случвало, или е чувала за нещо подобно. Благодаря, предварително.

# 296
Здравейте, всички. От около 3 години имам силикон в бюста и като цяло съм много доволна, но от известно време имам проблем. Когато нося сутиен по-дълго време(4-5часа), или притискам гърдата си отстрани докато спя, формата на импланта се деформира и мястото, където е била натисната гърдата хлътва навътре. Като цяло добиват много странна форма, и след няколко часа се оправят от самосебе си. Има ли някой, който може да ми даде мнение по въпроса, дали на някоя от вас се е случвало, или е чувала за нещо подобно. Благодаря, предварително.

Каквото и да ти кажем, отиди на екограф да ти погледнат имплантите.

# 297
С Политех нямам такова нещо. Само усещам ръба на едната гърда, като отиде под мишницата и съм легнала по гръб, но там е по широк джоба явно.

# 298
  • Пловдив
И аз съм с Ментор. Да в горния полюс и от вътрешната страна на гърдите е и при мен. Със сутиен няма проблем, не се вижда, не се напипва. Без сутиен, зависи от позицията не само се напипва, но се и вижда леко
Дали сте го коментирали с доктора? Забелязах нещо подобно и при мен в долната част на гърдите, когато съм наведена. При една тренировка го забелязах. Само в това положение са забелязва и напипва. Скоро ще станат 3 месеца от операцията, и понеже има още да се доуформят не се замислих много, но сега като Ви чета...

# 299
Дали сте го коментирали с доктора? Забелязах нещо подобно и при мен в долната част на гърдите, когато съм наведена. При една тренировка го забелязах. Само в това положение са забелязва и напипва. Скоро ще станат 3 месеца от операцията, и понеже има още да се доуформят не се замислих много, но сега като Ви чета...

Март като бях при тях питах. Каза ми, че ми е тънка кожата и затова се е получило. Сега като чета коментарите, май не е до кожа, а е до Ментор 🙄 при мен беше видим риплинга между 3ти и 5ти месец, особено след като сваля мед. Сутиен. Сега не се вижда много, но при навеждане е гадно

Общи условия

Активация на акаунт