Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, можете ли да ме ориентирате, ако се обадя сега за консултация при И.Стоянов, след колко горе долу време ще е и след консултация след колко време се насрочва операцията. Благодаря:)

От същия ценови клас и на същото ниво и опит (да не кажа и по-добър), е Николай Георгиев, който може да те оперира 10-14 дни след консултацията.
Много ми допадна консултацията с него, стабилен, внимателен, аргументиран, опитност, която си личи, без празнословия, супер модерен начин за определяне на размери, визуализиране, което на мен ми изглежда доста автентично... Но непосилни за мен 4200Е.

# 451
Да. Георгиев не ги бави много, много пациентките Grinning
Моя приятелка му се  обади края на август и края на септември имаше вече нови придобивки.

# 452
И добре ли се получиха?

# 453
  • София
Единствени жени наживо, които съм виждала с импланти, са негови пациентки, просто съвпадение. Едната беше с обиране, повдигане и импланти, другата само импланти, и двете много ми харесаха. Не знаех, че тоя Мартин Генов бил негов асистент.

# 454
Благодаря за отговорите. Обадих се днес и ме записаха за 7.07. Лятото не ми се иска така или иначе да минавам през операция. Имам две познати, които си сложиха импланти при него, кампковидни, изглеждаха супер, супер добре и естествено, дори гледах едното момиче и не можех няколко минути да разбера какво точно в нея ми изглежда различно 😂 после разбрах, че промяната е в гърдите

# 455
Супер са. И тя е много е доволна.

# 456
Момичета, вие направо ме наплашихте с това подуване на корема,което толкова време не спада.Цял живот се боря за плосък корем...Възможно ли е да става дума за единични/малък брой случаи?

# 457
  • София
Момичета, бях на консутация при д-р Хатър. Много ми хареса докторката, внимателна и тактична - точно такъв лекар търся аз. Страх не страх, записахме дата за операцията през втората половина на юни. Мислех и при Желев да отида, но Хатър я усетих като моят лекар и се отказах от друга консултация. Дано всичко е наред и съм доволна от резултата. Ще ме оперира в болницата в Панагюрище.

# 458
Да споделя след второто си посещение при Стоянов(била съм и при Молов и Енчев).
Аз съм за повдигане и уголемяване-единствено Стоянов ми каза, че повече от 290 куб. ,а и нисък профил може да ми постави.Каза категорично не за повече. Молов каза,че задължително трябва среден или висок профил. За кубиците Молов веднъж ми предложи 500+, Енчев -420.
Стоянов каза, че големия имплант опъва и ще създаде напрежение, ще има изрязване на кожа и това допълнително ще усложни.Като цяло изложи много ясно нещата, и каза , че при мен минусите са повече от плюсовете-голям белег, възможност за увисване до 4-5 години, възможност от усложнения след раждане.
Сега остана да мисля,а аз хич не си харесвам гърдите, ама и 290 куб не са ли малко?Аз имам някакви гърди, но както се изрази той-картофи в чорап🤣.
Та...голяма дилема.Притеснявам се,че ще се подложа на сериозна операция и ще сложа само 290кубика.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 07:20 от Yancheva88

# 459
Момичета, вие направо ме наплашихте с това подуване на корема,което толкова време не спада.Цял живот се боря за плосък корем...Възможно ли е да става дума за единични/малък брой случаи?
Изчетох вс по темата. Понеже ми се случи! Явно е нормално, не е нормално обаче да е месеци...
В предна тема дори пишат за напълняване след мамопластика.
Корема ми се поду на ден 2ри, днес е една идея по- добре. Вчера ми махнаха конците и пак питах докъора- не стига че почти няма кво да облека отгоре( не трябва да си вдигам ръцете над раменете)ами долнищата ми се впили. Аз тренирам редовно, корема никога не ми е бил проблем, дори бременна- такъв какъвто е сега бях в 5 месец. Не е твърд, по- скоро подпухнал., мек, гаден. Доктора само каза : спокойно, бъди търпелива!😕
Незнам- корема ми такъв, гърдите камъни... някак си очаквах автоматично да съм секси😂

# 460
  • Пловдив
Да споделя след второто си посещение при Стоянов(била съм и при Молов и Енчев).
Аз съм за повдигане и уголемяване-единствено Стоянов ми каза, че повече от 290 куб. ,а и нисък профил може да ми постави.Каза категорично не за повече. Молов каза,че задължително трябва среден или висок профил. За кубиците Молов веднъж ми предложи 500+, Енчев -420.
Стоянов каза, че големия имплант опъва и ще създаде напрежение, ще има изрязване на кожа и това допълнително ще усложни.Като цяло изложи много ясно нещата, и каза , че при мен минусите са повече от плюсовете-голям белег, възможност за увисване до 4-5 години, възможност от усложнения след раждане.
Сега остана да мисля,а аз хич не си харесвам гърдите, ама и 290 куб не са ли малко?Аз имам някакви гърди, но както се изрази той-картофи в чорап🤣.
Та...голяма дилема.Притеснявам се,че ще се подложа на сериозна операция и ще сложа само 290кубика.
Не са толкова малки 290 кубика. Аз съм с 275 кръгли, но висок профил. Повярвай, никак малки не изгледат. Имам приятелка с 400, изглеждат точно като моите. Явно много зависи от изходното положение. И.Стоянов е добър специалист, аз бих се доверила на съветите му. Пред Моллов и Енчев, категорично, без да се замисля бих избрала Стоянов. Каква цена ти каза? При него обикновено цената когато има и повдигане е доста висока...

# 461
такъв какъвто е сега бях в 5 месец. Не е твърд, по- скоро подпухнал., мек, гаден. Доктора само каза : спокойно, бъди търпелива!😕
Незнам- корема ми такъв, гърдите камъни... някак си очаквах автоматично да съм секси😂
И при мен е така, но все пак сме оперирани при един доктор, може би има значение. Мен също дънките ми станаха тясни, а ми бяха широки, корема ми започва от под гърдите надут, точно като бременна, а съм отслабнала с 4 кг.

# 462
Yancheva наистина това, че имаш материал Stuck Out Tongue Winking Eye си е от значение и може да не са ти малко. Но пъ от друга страна много големи разлики от 290 до 500. Може пък да се споразумеете някъде по средата.
Цитат на: PinkyP
link=topic=1213892.msg40850873#msg40850873 date=1591334395
такъв какъвто е сега бях в 5 месец. Не е твърд, по- скоро подпухнал., мек, гаден. Доктора само каза : спокойно, бъди търпелива!😕
И при мен е така, но все пак сме оперирани при един доктор, може би има значение. Мен също дънките ми станаха тясни, а ми бяха широки, корема ми започва от под гърдите надут, точно като бременна, а съм отслабнала с 4 кг.
Не е от доктора, явно така телата ви приемат промяната. Това ще премине.
Habibi, ти доволна ли си от резултата?

# 463
Много съм доволна, ареолата ми е малко редуцирана и едната гърда още ми е опакована, иначе ще пусна снимка!
Аз съм с мн кубици, а не личат, че са толкова(имах си тъкан)дори вчера видях недоверие в очите на моя приятелка😄..
Но още ми дърпа, и са твърди и малко по- високи от очакваното.
Може и от корема да не се очертават...😅

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 09:30 от bubanka

# 464
След първата операция бях с много подут корем . Спомням си ,че си тръгнах с разкопчани дънки.......... . със същите постъпих и то с колан хахахах . Но мисля,че след втората седмица се оправиха нещата. Сега след тази операция не съм имала подуване . И двата пъти бях с дренажи ........ .
Също така си спомням ,че имплантите първия път едва към 6 тия месеца започнаха до омекват и да стават подвижни гърдите . Сега това се случи май веднага . Още от втората седмица са много меки и естествени , топли , подвижни . Не знам дали се дължи на импланта или на факта ,че това е втора операция и реално е подмяна с една идея по-голям размер . Може самите тъкани , мускули вече да са отпуснати............. .
Но според мен подуване повече от месец не е нормално ......... . Отиди на доктор , ако трябва едно ехо на вътрешни органи да се огледа ........ . Пусни едни изследвания за бъбреци дали не задържаш течности ...... . Знам ли , но си обърни внимание .

Общи условия

Активация на акаунт