Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 472
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Аз също имах адски подут корем и то дълго време. Имам и снимка оттогава ужас хахах наистина като бременна.

# 466
  • София
Аз не помня подуване, но беше толкова отдавна, че може и да съм забравила. С дренажи бях не повече от 20 часа.
Чудя се, ако се реша на реоперация, за смяна с една идея по-големи импланти (например от 295 на 365), дали ще може пак да се направи с разрез под мишниците, както първия път. Нямам белези благодарение на това и искам така да си остане. Но доколкото знам, има ограничения колко голям имплант може да бъде вкаран по този начин.

# 467
По скоро заради изваждането на старите ще е проблем.

# 468
Да споделя след второто си посещение при Стоянов(била съм и при Молов и Енчев).
Аз съм за повдигане и уголемяване-единствено Стоянов ми каза, че повече от 290 куб. ,а и нисък профил може да ми постави.Каза категорично не за повече. Молов каза,че задължително трябва среден или висок профил. За кубиците Молов веднъж ми предложи 500+, Енчев -420.
Стоянов каза, че големия имплант опъва и ще създаде напрежение, ще има изрязване на кожа и това допълнително ще усложни.Като цяло изложи много ясно нещата, и каза , че при мен минусите са повече от плюсовете-голям белег, възможност за увисване до 4-5 години, възможност от усложнения след раждане.
Сега остана да мисля,а аз хич не си харесвам гърдите, ама и 290 куб не са ли малко?Аз имам някакви гърди, но както се изрази той-картофи в чорап🤣.
Та...голяма дилема.Притеснявам се,че ще се подложа на сериозна операция и ще сложа само 290кубика.

И аз ще съм при д-р Стоянов със същите кубици.Не са малки според мен.Завеси колко си слаба и какви са ти обиколките.На мен ми каза да избера между 275 и 290 като той винаги препоръчва по-малките, за да имаш възможност да сложиш по-големи в бъдеще.Георгиев искаше 400 да ми слага и директно си излязох, въпреки че му казах, че не целя ефект чалгаджийка.😄🤦‍♀️

# 469
Повечето момичета в темата сме с кубици над 350 ... Не съм видяла една да е като чалгаджийка... Rolling Eyes простоватото излъчване не е от размера на бюста....

# 470
  • София
При мен Стоянов препоръча 3 размера с 20-30 кубика разлика, най-малкия 275, средния 295 и най-големия 325. Аз съм дребна, слаба и с нулев старт - 1.56 м, тогава бях около 41 кг и гръдната ми обиколка беше под 80 см. На такова тяло не може големи кубици, то е ясно. Тогава той ми препоръча да заложа на средния размер (295), което и аз избрах, но 325 щеше да е най-добре сякаш. Но тогава като цяло тенденцията беше да се слагат по-малки кубици, сега е различно.

# 471
Здравейте, мили дами! Вече и аз мога да се похваля с едни гърди напред Simple Smile) Днес сутринта беше операцията ми за увеличаване на бюста при д-р. Ильо Стоянов - 440cc, капковидни, висок профил.   Интересното беше, че не се вълнувах и притеснявах толкова, колкото очаквах. Дори преди месеци е имало дни, в които само при идеята, че скоро ще имам гърди бях доста по-развълнувана. Нещо, което бих дала като съвет на момичетата, на които им предстои да се оперират е все пак да се подготвт за болка, защото аз съм човек с много висок праг на болка и първите 2-3 часа изобщо не ми се стори като “силна мускулн треска”. Другото е да бъдете позитивно настроени и докато лежите и чувствате напрежението - представяйте си как съвсем скоро ще лежите на някой плаж и ще пиете студено коктейлче с нови цицки хиихихи - това определено намалява болката! Искам също да изкжа благодарностите си към екипа в болницата, защото се грижат страхотно за пациентките си и държат всичко да е обяснено и ясно! Ако имате въпроси, аз съм на разположение Simple Smile прикачвам снимка (2часа след оперцията)

# 472
Повечето момичета в темата сме с кубици над 350 ... Не съм видяла една да е като чалгаджийка... Rolling Eyes простоватото излъчване не е от размера на бюста....
Не ме разбрахте.Ефекта "чалгаджийка" идва от липсата на пропорции.Всеки си има вкус, а за мен ( а и в световен мащаб ) много слаба жена с огромни гърди, не е пропорционално, нито красиво.Докторите затова правят измервания.Моята подгръдна е 70 см.Д-р Стоянов ме предупреди, че ако искам естествен и красив резултат, това е идеалния вариант.Дори ми каза нещо, което никой друг хирург не ми беше казал, че при по-големия от двата размера, които ми препоръча като си вдигна ръцете нагоре има опасност да се очертават имплантите и да стои неестествено.Не съм искала никого да обидя.На всеки му седи добре различен размер.Има резултати тук, които много ми харесват, а са над 300.

# 473
  • София
Kikii, Честито! Изглеждат супер, дори със сутиен! И си отговарят на кубиците 😁

# 474
Kikii, Честито! Изглеждат супер, дори със сутиен! И си отговарят на кубиците 😁

Благодаряяя!! Даа, на мен също ми изглежда супер. Нямам търпение да сменим превръзките в помеделник, за да ги видя ☀☀✌🏻

# 475
  • София
Кики, честито и от мен! Бързо възстановяване!
Момичета, аз ще съм с Мотива Ергономикс 355сс, докторът препоръча висок профил, но аз се разколебах да не би да стоят неестествено изпъкнали, тъй като съм слаба. Виждам, че най-високият профил на Мотива е corse, а има и full и demi. Някоя от вас има ли наблюдения каква е разликата?
На мен тези много ми харесват , доколкото разбрах и те са Мотива ергономични, но не ми изглеждат висок профил ....
Скрит текст:

# 476
Logan, да тези и аз ги харесвам и са коментирани и тук. Всичко си е до анатомия тук има едно изпъкване на ребрата над гърдите може и това да е наложило по-ниското позициониране на гърдите

# 477
На мен пък показаните изобщо не ми харесват, виждат ми се сложени на огромно разстояние от ключицата

# 478
  • София
На мен пък показаните изобщо не ми харесват, виждат ми се сложени на огромно разстояние от ключицата

И на мен не ми харесват. Но аз по принцип не се кефя на гърди, които са с прекалено "естествен" вид, тип увиснали. Обичам да има деликатен обем в горния полюс, тези са много ниско разположени.

# 479
Да споделя след второто си посещение при Стоянов(била съм и при Молов и Енчев).
Аз съм за повдигане и уголемяване-единствено Стоянов ми каза, че повече от 290 куб. ,а и нисък профил може да ми постави.Каза категорично не за повече. Молов каза,че задължително трябва среден или висок профил. За кубиците Молов веднъж ми предложи 500+, Енчев -420.
Стоянов каза, че големия имплант опъва и ще създаде напрежение, ще има изрязване на кожа и това допълнително ще усложни.Като цяло изложи много ясно нещата, и каза , че при мен минусите са повече от плюсовете-голям белег, възможност за увисване до 4-5 години, възможност от усложнения след раждане.
Сега остана да мисля,а аз хич не си харесвам гърдите, ама и 290 куб не са ли малко?Аз имам някакви гърди, но както се изрази той-картофи в чорап🤣.
Та...голяма дилема.Притеснявам се,че ще се подложа на сериозна операция и ще сложа само 290кубика.
Не са толкова малки 290 кубика. Аз съм с 275 кръгли, но висок профил. Повярвай, никак малки не изгледат. Имам приятелка с 400, изглеждат точно като моите. Явно много зависи от изходното положение. И.Стоянов е добър специалист, аз бих се доверила на съветите му. Пред Моллов и Енчев, категорично, без да се замисля бих избрала Стоянов. Каква цена ти каза? При него обикновено цената когато има и повдигане е доста висока...

Ами аз не съм слаба.Дори съм едра.Имам предвид спортна фигура.Сравнително широк раменен пояс.Отделно от това предложи нисък профил, а всъщност съм с птоза, няма ли да изглеждат отново увиснали?

Общи условия

Активация на акаунт