Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 471
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Кики, честито и от мен! Бързо възстановяване!
Момичета, аз ще съм с Мотива Ергономикс 355сс, докторът препоръча висок профил, но аз се разколебах да не би да стоят неестествено изпъкнали, тъй като съм слаба. Виждам, че най-високият профил на Мотива е corse, а има и full и demi. Някоя от вас има ли наблюдения каква е разликата?
На мен тези много ми харесват , доколкото разбрах и те са Мотива ергономични, но не ми изглеждат висок профил ....
Скрит текст:

Виж най-горе в табличката. Corse дават по-голямо изпълване на горния полюс.

# 481
  • София
Lоgan, точно за слаби момичета и такива с тесен гръден кош е добре да е висок или ултра висок профил. Защото средния, още по-зле ниския, ще са прекалено разляти за теб и ще ти стоят под мишниците. Аз ще съм с висок профил Ментор, само че от новия Xtra Gel, който е по-мек и реално 335кубика, колкото ще бъдат моите, отговарят на 400 от ултра високия профил. Трима доктори ми препоръчаха висок профил. Аз съм 170, 57кила, с подгръдна 71.

# 482
  • София
Благодаря ви, момичета. И доктора каза доста категорично, че ми препоръчва висок профил, обеща, че няма да е грозно, ще има обем в горната част, но няма да е фрапиращо. Аз съм с подгръдна 70. Значи си оставам на Мотива 355с. На пипане много ми харесаха, приятно меки, но не прекалено. Имаше едни бели (не прозрачни, а бели), които бяха страшно меки, не запомних марката, но не беше от най-обсъжданите тук. Чак толкова меки не искам.

# 483
Момичета, 3ти ден ми е от операцията и спането през нощта ми е много трудно. Опитвам се леко да се завъртя на една страна, но усещам, че ме притискат гърдите и ми е много стегнато и опънато. Кога започнахте да спите на една страна и бихте ли ми дали съвет как да се справя с този дискомфорт, защото само по гръб е много мъчително..?

# 484
Момичета, 3ти ден ми е от операцията и спането през нощта ми е много трудно. Опитвам се леко да се завъртя на една страна, но усещам, че ме притискат гърдите и ми е много стегнато и опънато. Кога започнахте да спите на една страна и бихте ли ми дали съвет как да се справя с този дискомфорт, защото само по гръб е много мъчително..?
Аз съм 11ден, още спя по гръб😕днес станах с адски болки в кръста и по-зле ще стане ако продължа така. И аз опитвам настрани, но след 10-15 мин усещам дискомфорт, някой беше писал за преграда от възглавници,отзад по гърба и отпред също. Довечера ще се барикадирам!😄а може ако имаш от тези за бременни да ти е по- леко!

# 485
  • Бургас
Честито на новоопериралите се! Бързо и безпроблемно възстановяване и много да Ви радват! Simple Smile

# 486
Аз съм почти месец след операцията и още не мога да спя настрани. Пробвах,  но започва да ми убива, боде , дърпа....
Да ви кажа масаж на гърба и раменете всяка вечер изключително ми помогна за дискомфорта.
Иначе и на мен около половин месец ми беше изключително подут корема - мъжа ми вика от корема не можел да ми види циците  Joy
После ми дойде и чак сега някъде слегна,  но и вечер преминах предимно на салата.
Аз бях 7 дена на обезболяващи, едната гърда не я усещам като оперирана , но другата беше -мама мия Astonished

# 487
А при вас и на двете зърна ли изгубихте чувствителност и ако да, след колко време се възвърна? При мен само лявото зърно не го усещам и ми е доста странно...

# 488
  • Бургас
Барикадите от възглавнички аз ги правих и писах за тях, дълго време ползвах за вътрешната страна за подпиране, инак се получаваше точно това придърпване .
Чувствителност на зърната не съм губила, по скоро точно обратното - свръх такава , повече от месец продължи. Липса на чувствителност имах в долната част на гърдите около разрезите.
Инак днес стават точно 3 месеца при мен  - мога да кажа , че към днешна дата всички моменти на дискомфорт вече са в миналото.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 19:53 от Z-Тина

# 489
А при вас и на двете зърна ли изгубихте чувствителност и ако да, след колко време се възвърна? При мен само лявото зърно не го усещам и ми е доста странно...
Доста време, до към 6ти месец.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 19:59 от bubanka

# 490
  • София
При мен 3 месеца след операцията при д-р Стоянов спя настрани с възглавници под гърдите и ми е много удобно.
За чувствителността и при мен зърната бяха свъх чувствителни, но отмина. Изтръпнало усещам под мишниците ( в болницата казаха, че е нормално, след доста месеца се възвръща чувствителността), в долната част на гърдите, над шевовете.
След масажите ги усещам доста подвижни.
Тренирам от вторият месец без горна част.
Като цяло се чувствам чудесно и за мик не съжалявам за нищо Simple Smile

# 491
И моите зърна са изключително  чувствителни. Предполагам има значение къде е разреза.
Моя е под гърдите и усещам долната част на гърдите изтръпнала и "гумена"  Confounded
Търпение си трябва  момичета Hug

# 492
Моите зърна са си както преди от самото начало, отдолу само около разрезите под гърдите и при мен е доста твърдо.

# 493
Другата седмица ще е и моята операция. Много ме е страх. При мен ще е намаляваме бвз импланти, но въпреки това ме е страх от самата операция, от анестезията, болката. Направо как ще спя 1 седмица, не знам...Би следвало да се възстановя по-бързо като нямам чуждо тяло, но знае ли се...И спортвн сутиен трябва да си купя, явно няколко бройки щом се носят денонощно. А как се справяте със слънцето тези, които се оперират лятото...

# 494
  • Бургас
Само белезите не се излагат на слънце, за теб няма проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт