Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 46 642
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Фиффи, и аз мислех, че само си чеша езика и никога няма да се престраша за абдоминопластиката, а тя мина и замина и сега за втора операция вече се готвя, на бюста този път.

# 106
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета, наскоро открих темата. Интересува ме има ли някой импланти и или да е правил реконструкция след мастектомия.
Eli... , би ли споделила за реконструкция с мазнини? Аз съм оперирана последно 2015 година, но след всичко, което преживях, не съм събрала смелост все още. Мисля да направя консултация с д-р Тонев. Знам, че ще премине през няколко етапа с експандери, кожата също е проблем от лъчетерапията, нямам и зърно. Ако се реша, ще си направя и на здравата гърда, защото съм /бях Joy/ с много малки гърди.

# 107
Здравейте, бих искала да попитам има ли някой с поставени мрежи, аз се оперирах преди три седмици поставиха ми мрежи и 300 сс кръгли импланти Ментор, среден плюс профил, към днешна дата гърдите ми са кръгли в горната част, а от зърната надолу като се погледна в профил стоят все едно са притиснати и без обем, това нормално ли е и след колко време се оправя?

# 108
Здравейте,

Идвам да разказвам.. Simple Smile

Фиффи, ще ти препоръчвам изчакай поне 1г след като спреш да кърмиш.  Преди да имам деца носех сутиен 85С и след две бременности и две кърмения стигнах до 80А. Много празна кожа и отпуснат вид.
Док каза че отпуснати гърди не се оправят с мазнина.  Мазнината се инжектира и после трябва да порасне, като гъба. Проблема при гърдите е че много често и лесно се абсорбира от тялото.

После трябва да си наясно, че ако правиш такава корекция не можеш да варираш на килогами въобще. Ако отслабнеш, това което е добавено изчезва първо.

Перфектният вариянт са малки импланти и покрити с липиди. Имплантите само да дадат форма и липидите да направят всичко да изглежда натурално. Операцията обаче е много скъпа и хирурга трябва да е много наясно какво прави. Дефакто са три поцедури: липосукция, оголемяване с импланти и инжектиране на липиди.

Шушито, при теб е друг случай.

Всъщност свекърва ми е така. При нея операцията деформира много едната гърда. Док каза че тази деформация се корегира с мазнина и ще се получи идеално. Пак не може да варира на кг и т.н. , но ако искаш пълна рекострукция или оголемяване или повдигане няма да стане без имплант.

# 109
  • Бургас
Lina K , а защо ти поставиха мрежи на такива малки импланти? Обикновено ги препоръчват при кубици над 400-450?
Иначе, според мен, все още не са ти слязли имплантите напълно, за което способстват и мрежите.
Аз също съм с мрежи, моите са 430 сс, анатомични. В началото, не помня докога, отдолу наистина буха по-равни някак си, в профил. Сега си има обем.

# 110
Lina K, три седмици са много малко време.. аз съм с мрежи, кръгли Ментор, девети месец, и гърдите ми не са спрели да се променят за целия този период .. моите бяха като смачкани в началото, но с всеки изминал ден стават все по красиви.. така че, имай търпение, тепърва ще се наместват и оформят Simple Smile

# 111
Buena кой знае, може и да се престраша. Наистина е неудобно с такива тежки гърди, нормални движения са ограничени, не мога да бягам (не че някога съм имала мерак да бягам, ама нали 😄.. представете си как тичам след децата и с една или две ръце според случая си държа гърдите). Та да, не се знае. Ама сигурно ще трябва и редукция на ареолата и това вече ми звучи много рисковано.

Eli... ще изчакам със сигурност, и кг ако искам да са някакви различни първо по това бих поработила. Ама вчера вече бях си изчела всички нови отговори 😃 и ми беше скучно, та реших да видя има ли такава тема, а то точно за моето чудене станало въпрос.

# 112
Здравейте дами! И аз се присъединявам към групата ви с желание за реконструкция на бюста. Моите гърди са големи(80С), но едната е наляво, другата надясно, имат разлика в големината, а и след 2 раждания вече не са това, което бяха.
Та за сега съм се спряла на доктор Георгиев, след доста обстойно четене и гледане на реални пациенти.
Ще се радвам да обменяме опит и съвети.

# 113
Здравейте:) Възползвам се да се запиша за темата и да дам отчет:)
Вече съм на 5 месеца от операцията( Стоянов, 375, Пплитех). Мнооого бавно ми се възвръща чувствителността. Чак сега мога да кажа, че усещам нещо в долната част на гърдата...
И още един лек дискомфорт да споделя- ми много ми студени тия цици 😁❄ 🙈 Общо взето винаги имам солидна разлика с телесната температура. Айде, като е топло- ок. Но като е хладно си е доста шантаво. Дали е някакъв проблем с кръвообръщението? Някой друг да има подобни неволи🙄

# 114
Ох аз не мога да споделя опит, ама доволно се похилих с тия студени цици 😀 Бих питала лекаря, дупето ни е по-студено заради по-слабото оросяване, дали е нормално и за гърди с имплант.

Иначе така като чета, направо съм си готова аз, чувствителността и без това ми е 0 - наскоро малкото ме беше настъпило направо и докато разбера какво става 🙈 И ох, как си мечтая за 80C.. аз ще да съм 85F някъде в момента и също имам известна разлика в обема.

# 115
  • София
И моите са по-студени понякога. Не е постоянно, но го има и при мен. Нормално е. Честно казано, вечно студените ми крака ме дразнят повече.

# 116
  • София
Вече съм на 5 месеца от операцията( Стоянов, 375, Пплитех). Мнооого бавно ми се възвръща чувствителността. Чак сега мога да кажа, че усещам нещо в долната част на гърдата...
И още един лек дискомфорт да споделя- ми много ми студени тия цици 😁❄ 🙈 Общо взето винаги имам солидна разлика с телесната температура. Айде, като е топло- ок. Но като е хладно си е доста шантаво. Дали е някакъв проблем с кръвообръщението? Някой друг да има подобни неволи🙄

Багира, ако оравилно помня ти беше съвсем нулев старт или бъркам? Кръгли ли сложи и какъв профил? Аз нещо съм се притеснил с избора на моите 335 Xtra Smooth Round High, струват ми се. С много голяма проекция, хем не съм съвсем нулев старт и съм с яка кожа...

Иначе за студени ата, според мен ще се възстанови, също като чувствителността. Аз съм 2 месеца след абдоминопластиката и искам да ти кажа, че почти целия корем не си усещам.

# 117
  • София
Здравейте и от мен. Два месеца и малко след моята операция при доктор Стоянов. Чувствам се добре. Спортувам от 10 дни активно, тичам, скача, нямам проблем. Вчера бях на масаж при рехабилитаторката. Очаквах силни движения като в клиповете в интернет. Нищо подобно. Леки движения, които местят само импланта. Без мачкане. Предупреди ме да не тренирам Горна част докато съм не свърша с масажите.
Въпрос: другите лекари препоръчват ли масаж при импланти Ментор? Мисля си, че масажите досклупторират перфектния бюст. Разбрах, че Политех не са за масаж.

# 118
Същата работа. Ако няма тъкан отдолу, кое да ги топли хаха. Ако носиш сутиен няма да са чак толкова студени.
Inrad, защо пък Политех да не стават за масаж? Нали н амадажа само се намесва с леки движения. В реалния живот все едно дори се матретират повече с мачкане, да му кажа да спира да ги мачка ли хахха

# 119
  • София
Същата работа. Ако няма тъкан отдолу, кое да ги топли хаха. Ако носиш сутиен няма да са чак толкова студени.
Inrad, защо пък Политех да не стават за масаж? Нали н амадажа само се намесва с леки движения. В реалния живот все едно дори се матретират повече с мачкане, да му кажа да спира да ги мачка ли хахха
Политех били с два слоя обвивка, не сраствали както Ментор например. Така ми обясниха.

Общи условия

Активация на акаунт