Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 233
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бях чела старо интервю на д-р Тепавичарова и тя казваше недобри неща за този метод.
Не бих нарекла инжектирането на нещо в свободно състояние там нерадикално, напротив. Доста по-рисковано е от имплант.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 07:06 от Lizia

# 91
Момичета, прегледах част от предишните теми, но не видях мнения за д-р Енчев.
В темите по-назад беше коментирано, че има и добри резултати (както всеки доктор) обаче преобладавали лошите. Избери си още няколко лекаря и отиди на поне две консултации. Най-добре би било ако имаш познати с мнение/резултат за конкретен доктор. Само от темата не е достатъчно сигурно, но то така или иначе риск винаги има.

# 92
Никъде не прочетох лоши.Не прочетох и добри.Просто мнения въобще за него няма.В понеделник съм на консултация при него.Ще мога дс споделя.Ще ми е третият лекар.

# 93
Yancheva88 Миналата седмица препрочитах темите от 1 до 8 за втори път и със сигурност имаше мнения.
П.п има мнения в Темите 2,3 и 4. Може да използвате търсене по "Енчев" в мнения. Ако използвате мобилно устройство, най - отдолу на сайта има линк към пълната версия на сайта, само там има разширено търсене по мнения и потребители.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 09:22 от Анонимен

# 94
  • София
Благодаря за отговорите. За съжаление не познавам никоя дама, която да си е правила такава корекция, за да попитам за лично мнение или да мога да видя резултата, независимо при кой лекар. За това разчитам на форума за ориентация към кои лекари да се насоча за консултация.
Благодаря за съветите как се търси, явно не се бях справила добре с търсачката, ще пробвам пак Grinning

# 95
Привет! На 05.06 ми предстои уголемяване на бюст с импланти 440cc CPG 323 Mentor и следващата седмица трябва да започна изследванията. Бихте ли ми препоръчали клиника, в коята ще ми излезнат най-изгодно изследванията? Във форума чета, че има момичета, които дават 100-150лв. за всички изследвания и такива, които плащат двойно.. бих искала да избегна вероятността да дам повече за нещо, което на друго място е в пъти по-евтино. Благодаря! Simple Smile

# 96
Kikiii Разликата в цената не идва от мястото, а от лекаря и какви изследвания иска. На мен във Вита ми струваха 105лв кръвни без направления, 50лв ехограф на гърдите.
Следните изследвания са в моя списък:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 14:23 от Анонимен

# 97
Здравейте, дами.
Интересувам се дали някоя от вас е уголемява гърдите си чрез липофилинг?
Виждам, че не много доктори тук предлагат тази услуга и сигурно има причина за това.
Моля дами, които са преминали през процедурата да споделят опит (при кой д-р, резултат, цена), а тези от вас, които са проучвали процедурата, но са избрали импланти - какво наклони везната? Аз самата имам час за уголемяване с импланти, но все повече ме обхваща паника и си мисля за нещо не толкова радикално, като липофилинг. благодаря ви
Не знам дали е радикална като процедура, следя за информация за повдигане на бюст и попаднах на публикация, която засяга увеличаването на гърди чрез трансфер на мазнини, предполагам, че това е липофилинг.
https://www.facebook.com/SkinSystemsGroup/photos/a.1456913614541 … dDe&__tn__=-R

# 98
  • Бургас
Липофилинга е временно, тъй като мазнините се стопяват, общо взето остават около 1/3 от поставените, отделно склуптурирането като форма няма как да стане, особенно ако се търси някъкъв ефект или форма..
Отделно, че няма как да се постигне голям обем, а по-скоро оформяне и леко пълнене (до колкото знам, не може да се взима на веднъж голямо количество), освен това за да бъде използвана се преработва и знам, че трябва да се работи много бързо след преработката иначе става негодна..
Знам, че дори за да се постигне що годе добър обем са нужни няколко процедури през известен период...
Отделно цената не е кой знае колко ниска и с натрупването на процедури за достигане на желания резултат може да надвиши поставянето на имплантите, и имайки предвид краткосрочността...
А и няма как резултата да е бърз, защото има значение, през колко време ще се правят процедурите.
За лице да, но не мисля, че е особено ефективна за гърди, освен може би за леки корекции.
Отделно при всяко отслабване се губи част от поставената тъкан...
По това което съм чела и разпитала, това е моето мнение!

# 99
Благодаря за разясненията, обаче мен ме интересува нали липофилинга може да се исползва при корекция на голям, провиснал бюст при по-възрчстна жена. Защото ме посъветваха, че имплантите след определена възраст не били препоръчителни.

# 100
  • Бургас
Ако е като този който беше даден по-напред за пример, по- добре само повдигане и обиране без импланти щом е за възрастна дама, изглеждаше добре от към собствен материал, тъй че ако не държи на огромен бюст и без импланти би могъл да се получи добър резултат на нормални гърди, може би не като на 20-30 годишна, но много добър пред вид възрастта
Мисълта ми е, че без повдигане и обиране, ще е безмислено, в случая са като поспаднали балони, с липофилинга нито формата нито увисването ще се промени, само ще станат по- надути, а ако се смали и повдигне ще стане много по- добре и дълготрайно и ако не държи да са тип поп фолк издадени и щръкнали и огромни ще станат нормални естествено изглеждащи и без импланти и липофилинг

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 09:17 от DolliGi

# 101
Здравейте мили дами 🙂 Мога ли да помоля тези от вас, които са оперирани при доктор Молов с кръгли импланти без значение от кибиците, да ми изпратят снимки на лично съобщение, за да добия представа. Благодаря ви 😊😊

# 102
Момичета, паднаха ми лепенките, дето бяха на дупчиците от дренажите и май леко ги понамокрих, 10 дни след операцията съм... на някой случвало ли се е, дали е проблем

# 103
Благодаря за разясненията, обаче мен ме интересува нали липофилинга може да се исползва при корекция на голям, провиснал бюст при по-възрчстна жена. Защото ме посъветваха, че имплантите след определена възраст не били препоръчителни.

Свекърва ми скоро ходи на подобна консултация. Казаха и́, че няма да стане без имплант, и както казаха по-горе резултата не е траен.
Ако искаш ще ти обясня с детайли.

# 104
Eli... на мен ще ми е интересно 👍🏻 Аз се включвам с ясната мисъл, че сигурно никога няма да събера смелост, ама поне да се информирам. От голям и прилично стегнат бюст след 2 бременности и кърмене (все още кърмя малкото) вече гърдите ми са огромни и дълги 😆 Та мисля си в някой момент дали ще се престраша за редукция, импланти не искам. На първо време не е зле да поотслабна малко (ДОСТА) 🙈 и като отбия, евентуално се надявам на известно смаляване също, но просто с голям бюст не е комфортно, аз си мечтая за нормален към малък.

Общи условия

Активация на акаунт