Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 230
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета да попитам има ли от вас правили две в едно или само повдигане след импланта.Вчера беше моята втора операция за повдигане и ме притеснява че около зърната ми има плисета а отдоло където е рязана моята гърда е направо сплескана.Отдоло сплескана а обем отгоре,дали ще се наместят с времето.Според док ще се наместят но с моя горчив опит ,вече не вярвам на нищо...

# 76
Момичета да попитам има ли от вас правили две в едно или само повдигане след импланта.Вчера беше моята втора операция за повдигане и ме притеснява че около зърната ми има плисета а отдоло където е рязана моята гърда е направо сплескана.Отдоло сплескана а обем отгоре,дали ще се наместят с времето.Според док ще се наместят но с моя горчив опит ,вече не вярвам на нищо...
Както заем, плисета съм виждала тук и се оправят с времето. И обема горе съм виждала най-вече от Молов, също се намесва. При теб явно трябва голямо търпение, не изживя малко Sad

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 18:13 от bubanka

# 77
Момичета, от време на време усещам стягане на гърдите, подобно на контракции, но без болка, дали е нормално... 4-5 дни след операцията съм
Всичко различно от силна болка е нормално. Не се притеснявай! Simple Smile

# 78
  • Пловдив
Момичата,може ли да помоля за снимка на вече оперилаа се с белег от ореората до под гърдата(не разрез под гърдата).Много ме притесняват моите белези.Просто с тях смисъла от разкрасяването на гърдите се губи.Имайки предвид,че трябваше да имам белег само около ореората.
Не се притеснявай толкова. Белезите в началото са стресиращи, но с времето се оправят в голяма степен. Аз съм рязана много, около целите ареоли, вертикално надолу и под гърдите също. И аз като теб си мислех - "ужас, целите гърди са в белези", при все, че аз знаех, че така ще се реже. Можеш да направиш доста неща за да подпомогнеш регенерацията на кожата. Споделяла съм няколко пъти напред, аз атакувах белезите от много страни. Външно - мазане, без пропуски, сутрин и вечер, след първият месец включих и лепенки. Вътрешно с много добавки - в началото колаген+Вит С, после започнах ХК, пия и Л-глутамин. И много, много вода! Водата помага за цялостен детокс на тялото след операцията, и за хидратация на кожата.
Като бонус от цялата тази програма, виждам, че една вдлъбнатикна на лицето (като белег от шарка ми беше) се е загладила до степен невидима Simple Smile. При третирането на белези трябва много търпение, на всички мазила пише че трябва да се ползват поне 3 месеца, с добавките е същото Simple Smile. Въоръжи се с търпение, има какво да направиш!

# 79
  • София
Благодаря ви момичета за куража🥰🥰mamaden и аз пия от близо месец колаген и сега започвам витамин ц.Може би ще комбинирам хл с колагена.Ти си рязана като мен ,а първите месеци гърдите ти имаха ли обем отдоло .Забелязвам че там където съм шита като че ли е стегнато много и затова обема е отгоре.Дали има вариант да са изрязали много кожа и жлеза и в крайна сметка да са допуснали пак грешка.Питах доктора каза че с времето ще има обем и отдоло.Но гърдите ми в момента са черта и отгоре обем.Ще опитам да се снимам

# 80
Здравейте!

Някоя да се е оперирала с таласемия минор? Няколко лекари казват, че няма проблем, но се чудех и понеже здравето е на първо място бих искала да чуя лични мнения. Ако не, то с колко хемоглобин приемат?

# 81
Това е нормално състояние на организма, поне при вас. То е свикнала до работи и с този хемоглобин, не виждам пречка да не можете да се оперирате. Това е операцията, при която няма кой знае каква загуба на кръв. Просто приемайте повече цвекло, червено месо и тн преди и след операцията.

Искам да попитам нещо, сега се сетих. На вече миналите операция и с малко повече стаж имате ли подвижност малка или голяма на самите гърди?

# 82
Аз поддържам приличен хемоглобин, в повечето време над 100, а при секциото дори падна под 70 и нямах усложнения, бързо се оправиха нещата. Но все пак не ми се преминава през същото, въпреки че се чувствах добре, просто такива стойности ме ужасяват. Благодаря за мнението Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за куража🥰🥰mamaden и аз пия от близо месец колаген и сега започвам витамин ц.Може би ще комбинирам хл с колагена.Ти си рязана като мен ,а първите месеци гърдите ти имаха ли обем отдоло .Забелязвам че там където съм шита като че ли е стегнато много и затова обема е отгоре.Дали има вариант да са изрязали много кожа и жлеза и в крайна сметка да са допуснали пак грешка.Питах доктора каза че с времето ще има обем и отдоло.Но гърдите ми в момента са черта и отгоре обем.Ще опитам да се снимам

В началото гърдите ми бяха много много криви, ама много, вероятно заради многото рязано и отоците. Точно около вертикалните белези имам нещо като хлътване (трудно ми е да го обясня), по-стегнато стои, особено на лявата гърда. Аз още съм в началото Simple Smile на два месеца и половина Simple Smile. Още в началото докторът ме предупреди - добри визуални резултати след 6-ти месец Simple Smile.

# 84
  • Бургас
Искам да попитам нещо, сега се сетих. На вече миналите операция и с малко повече стаж имате ли подвижност малка или голяма на самите гърди?
Петя, какво имаш предвид под подвижност? Като подскачаш и те да се друсат ли? Ими просто да ги събираш и раздалечаваш?
И за двете при мен е да - даже , като несвикнала на големи гърди, ми е доста неприятно все още да правя подскачащи упражнения, като тренирам. Нося си спортен сутиен, но все не мога да се отпусна, подпирам си ги понякога или модифицирам Simple Smile
Иначе моите станаха на една година в понеделник. Не са се променили нито от 3ти, нито от 6ти месец, струва ми се.
Предполагам, че ако тръгна с линийки или да се взирам, все някой милиметър ще има някъде нещо променено Simple Smile

Ники28, силно се надявам този път да е наред всичко Flowers Hibiscus

# 85
Здравейте, бях питала как се коригира голям, но провиснал бюст, става въпрос за майка ми. Нещо такова е polovenieto горе-долу: https://www.instagram.com/p/B76FK4vnWKL/
Живот и здраве ни предстои консултация, интересуваме при такава операция слагат ли се импланти или се ползва собсъвен материал?
Според мен е най-добре само повдигане. Възрастния човек има придружаващи болести да кажем малко или много, а силикона може да предизвика доста обърквания в организма. Аз примерно бих го махнала на една възраст, за да не злоупотребявам допълнително с тялото си. А и тези гърди имат доста материал. Силикона допълнително дава тежест, може и пак да увиснат.

Благодаря! От информацията, която събрах, оставам с впечатлението, че е сложна. Ще разберем опциите на консултацията.

# 86
  • София
Момичета, прегледах част от предишните теми, но не видях мнения за д-р Енчев. В сайта му има много красиви и естествено изглеждащи гърди,  но бих се радвала да прочета мнение от първа ръка.

# 87
Това е нормално състояние на организма, поне при вас. То е свикнала до работи и с този хемоглобин, не виждам пречка да не можете да се оперирате. Това е операцията, при която няма кой знае каква загуба на кръв. Просто приемайте повече цвекло, червено месо и тн преди и след операцията.

След 3м са малко по-подвижни от началото, но спрямо естествените гърди си остават много много по-твърди и неподвижни.

# 88
Чета във фейсбук група за широки джобове най вече при Стоянов. Моите са много подвижни и в двете посоки хаха. Може и заради това да няма обем горе, леко по широки са и падат.

# 89
Здравейте, дами.
Интересувам се дали някоя от вас е уголемява гърдите си чрез липофилинг?
Виждам, че не много доктори тук предлагат тази услуга и сигурно има причина за това.
Моля дами, които са преминали през процедурата да споделят опит (при кой д-р, резултат, цена), а тези от вас, които са проучвали процедурата, но са избрали импланти - какво наклони везната? Аз самата имам час за уголемяване с импланти, но все повече ме обхваща паника и си мисля за нещо не толкова радикално, като липофилинг. благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт