Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 558
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм с Нагор и първите месеци след операцията се усещаха ръбовете, обаче след това имплантите си се наместиха одеално и вече нямам. А запознати ли сте къде мога да отида да ми направят ехограф? Аз живея в бургас, а хирурга ми е в София и нямам възможност да отида до там в близките месеци.

# 316
Аз съм с Нагор и първите месеци след операцията се усещаха ръбовете, обаче след това имплантите си се наместиха одеално и вече нямам. А запознати ли сте къде мога да отида да ми направят ехограф? Аз живея в бургас, а хирурга ми е в София и нямам възможност да отида до там в близките месеци.
Отиди на мамолог . Той ще  те види .

# 317
Как мислите Мотива или Ментор, кои са по-надеждни? Чета доста противоречиви мнения.

# 318

Трябва ти специалист по образна диагностика. Но е хубаво да има съответния опит и квалификация за ехография на млечна жлеза.
 Варна не ти е далече, мога да ти препоръчам сертифициран специалист. При нея си направих предоперативната ехография. Пиши ми ако те интересува.

# 319
Скрит текст:
А, това е спукания имплант . Доста работа имаше доктора . Не беше проста подмяна . Можеше да стане голяма беля . Добре че ходя на 6 м на мамолог и се хвана сравнително навреме .

Спуканите импланти каква марка са? Не успях да разбера...

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 07:45 от bubanka

# 320
Здравейте, изчела съм голяма част от темите и най-накрая се осмелих да пиша.
На 25 съм, скоро 26, не съм раждала, но имам поликистоза и инсулинова резистнентност, които бяха диагностицирани преди година, но мисля, че от години си ги нося, поне поликистозата със ссигурност. Отслабнах с метформин и гърдите ми ни най-малко не намаляха доскоро, предполагам защото и започнах да пия противозачатъчни, а приливът на естроген влияе, но сега са намалел в горната част, в резултат на което иглеждат още по-увиснали, отколкото преди това, и като ги стисна нагоре се образува като гънка и ми се реве.

Аз съм 166 см, 76 кг някъде, бях 90, бюст 80 ДД-Е, но нося 85Д обикновено, за да ги стисна малко, че са раздалечени.. Имам птоза със сигурност. Подгръдна 82 накъде, гръдна около 102 в момента, ханш 109, талия 71. Споделям всички мерки , за да стане ясно, че не съм слаба и имам доста голяма извивка, изпъкнало дупе и т-н, чашка под ДД не ми стои и се превръщам в круша. Винаги съм имала хубав бюст, който не се е влияел от килограми. вярно, увиснал, но никога не ми е пукало особено, но сега вече ме дразни и често даже плача като се гледам.
По-малък определено не ме устройва, а и няма да ми отива- ако стигна чашка Ц, ще съм комична и плоска, чудно ми е има ли хирург, който да е наистина добър с подобни размели? Виждам, че повечето от А или Б са станали Ц, макс Д, а аз определено най-малко с Д ще се задоволя и то трудно. Само стягане не мисля, че ще е достатъчно за моята физика.
Пред дилема съм- да си търся хирург или да качвам някой кг?
Аз колкото и да слабея, ханш под 106 нямам, с тази разлика, че кокалите стърчат тогава вместо да имам хубава извивка а ла Ким К или Салма Хайек и е грозно хаха
Та момичета с по-големи натурални бюстове да споделят опит?

# 321
Здравейте, всички. От около 3 години имам силикон в бюста и като цяло съм много доволна, но от известно време имам проблем. Когато нося сутиен по-дълго време(4-5часа), или притискам гърдата си отстрани докато спя, формата на импланта се деформира и мястото, където е била натисната гърдата хлътва навътре. Като цяло добиват много странна форма, и след няколко часа се оправят от самосебе си. Има ли някой, който може да ми даде мнение по въпроса, дали на някоя от вас се е случвало, или е чувала за нещо подобно. Благодаря, предварително.

Ами аз съм със съвсем пресни импланти и при мен също хлътва. Като си сложа някой пуш-ъп сутиен по- стегнат, като го махна са като ударени с лопата отстрани. И после на забавен каданс, или с малко помощ  си възвръщат формата. Не часове, но няколко минути ...  И на мен ми е доста странно. Предполагах, че е от импланта просто. При теб не беше ли така преди?

# 322
Много ги притискате ли с тези сутиени. И такова нещо не съм имала. Ама и не ги деформирам да ги събирам зорлен хаха.

# 323
Здравейте, аз пък имма друг въпрос. Сложих си Ментор 425сс висок профил, кръгли, тъй като нямах никакъв обем в горния полюс, но сега близо 3 месеца след операцията ми се струва, че гърдите ми изглеждат все едно са с анатомични импланти и по никакъв начин не виждам изпъкналия горен полюс. Та въпроса ми е според вас това нормално ли е? Дали всичко зависи от времето, не че ми пречи особено, но дори със сутиен не мога да ги вдигна и да изпъкнат така както съм си мислила, че ще изглеждат.. А пък и нали за това съм си избрала кръгли, а не анатомични
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 08:46 от bubanka

# 324
Здравейте, аз пък имма друг въпрос. Сложих си Ментор 425сс висок профил, кръгли, тъй като нямах никакъв обем в горния полюс, но сега близо 3 месеца след операцията ми се струва, че гърдите ми изглеждат все едно са с анатомични импланти и по никакъв начин не виждам изпъкналия горен полюс. Та въпроса ми е според вас това нормално ли е? Дали всичко зависи от времето, не че ми пречи особено, но дори със сутиен не мога да ги вдигна и да изпъкнат така както съм си мислила, че ще изглеждат.. А пък и нали за това съм си избрала кръгли, а не анатомични
Скрит текст:

На какво се дължи деформацията на лявата гърда, докторът каза ли нещо? Наистина не изглеждат като висок профил, подмускулно ли са?

# 325
  • Пловдив
И аз имам такава деформация на лявата гърда, и на дясната леко, но на лявата се вижда много. Изпратих снимки да доктора, каза, че трябва време и всичко ще се намести. Силно се надявам да е така...

# 326
Скрит текст:

На какво се дължи деформацията на лявата гърда, докторът каза ли нещо? Наистина не изглеждат като висок профил, подмускулно ли са?
Да под мускулно са, доктора каза, че трябва време за да се на местят все пак съм на почти 3 месеца, а той каза че до 1 година се вижда резултата напълно.

# 327
  • България
На мене доктора ми каза че когато има рабчета се прибират и дооформят до 6 месец.Но незнам обема и формата как се променят с месеците,което и мен много ме интересува.Моите гърди имам усещането че се смалиха двойно за 1 месец за което мн.съжалявам и имам 1 ръбче при напипване,което се надявам да се скрие.😉

# 328
Здравейте!
Има ли оперирани при д-р Стани Кръстев?Работи в Есте при Ильо Стоянов.

# 329
На мене доктора ми каза че когато има рабчета се прибират и дооформят до 6 месец.Но незнам обема и формата как се променят с месеците,което и мен много ме интересува.Моите гърди имам усещането че се смалиха двойно за 1 месец за което мн.съжалявам и имам 1 ръбче при напипване,което се надявам да се скрие.😉

Ани, как така ръбче?

При всички положения, никакви изводи не си прави преди края на третия месец. Аз имах подутини, които и след това се изгладиха.

Общи условия

Активация на акаунт