Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз изобщо не съм носила лента, предполагам, че е индивидуално и по препоръка на хирурга.

# 361
  • България
Лента се носи до къто падне отокът и по преценка на хирурга.При мен се наложи 20 дни,защото не съм я носила правилно при препоръчаните първоначалните предписани 7 дни.Колело ми разреши на втората седмица и упражнения от кръста на долу,а сега на месец ми разреши преси и гири до 3 кг.,но неразбрах общо ли или по 3кг.на ръка.

# 362
Аз от началото съм с лента и много ама много ме стиска. Като я махна за малко обаче, забелязах, че имплантите веднага се качват нагоре.

Лентата е задължителна, ако са те рязали под мишниците, защото от там до където трябва, се прави канал, за да стигнат имплантите и ако не се носи имплантите могат да се качат по канала и разместят.
Моята док каза, че няма смисъл да се носи в началото, защото боли и е неудобно.

Ако трябва се препоръчва да се сложи след 3-тата седмица.

Аз доста съм чела и питала и никой не ми е споменавал че трябва да се носи за отоци. Всъщост както казах моята док каза да не се носи в началото... но може би случай всякакви.

# 363
Здравейте мили дами,
обръщам се с молба към вас. Със сигурност има много подобни теми относно уголемяването на бюст.
Аз съм се спряла на др.Веселин Молов. От една група в фейсбук, където бях попитала за въпросния лекар ме насочиха да пусна тема тук, защото имало доста оперирани от него, които споделят резултати и впечатления тук.
За мен това ще бъде първа операция на 26 години съм не съм раждала и ще бъда наистина благодарна ако споделите как е протекло при вас: Преглед ( дали има някакъв сертификат за качеството на самия имплант ), самата операция, възстановителния период и изобщо за каквото се сетите и решите да споделите.
Също бих приела и предложения и препоръки за други хирурзи.
Поздрави!

# 364
Лентата също ме стяга. Още в болницата питах, разрешиха ми за по половин час да я откопчавам. Също мисля че не са имали сутиен за мен: измери ме 82см и каза 85 ще ми е добре, събудих се с 80! Едва дишах.на др ден ми каза да си купя по- голям размер. Днес го смених. По- добре ми е, другия се беше врязал. Корема ми обаче още е подут.

# 365
Момичета, пак аз с въпрос Blush сигурно следващите месеци ще имам доста, колко време  носихте ластичната лента, само вечер или постоянно?

След колко време може да се кара колело (по пътя, не във фитнеса)?

Снимки за сега няма да качвам, много са сплескани все още, след някои и друг месец ще кача. Ако някой много иска, на ЛС да ми пише. За сега въобще не личат кубиците, но и после не мисля, че ще е УАУ, гръдния ми кош е достатъчно голям и съм висока, при някои от вас 350 изглеждат повече дори в началото.

Още нещо се сетих, за тези които тепърва се оперират - силните болки при мен бяха първите 4-5 дни, 5-8 ден все още болят мускулите при движения, които включват и тях и все още се движа сковано.
За да спите добре първите нощи си вземете Паратрамол само вечер, че има леко упойващо действие.
За да не ви боли кръста спане на 2-3 възглавници застъпени с наклон.
PinkyP Аз също ще съм с 355 cc, ти имала ли си собствена жлеза или си била нулев старт, защото казваш, че ти изглеждат доста малки имплантите сега ?

# 366
Моите спомени от възстановяването ги свързвам с постоянно подутият и болезнен корем 🙄 не знам защо, но може би повече от месец бях като бременна в 5 месец 😂 имам чувството, че след операцията корема ми няма сваляне. Вече не боли, ама в старите дънки трудно влизам

# 367
Моите спомени от възстановяването ги свързвам с постоянно подутият и болезнен корем 🙄 не знам защо, но може би повече от месец бях като бременна в 5 месец 😂 имам чувството, че след операцията корема ми няма сваляне. Вече не боли, ама в старите дънки трудно влизам
Колко странно е това!
Аз не мога да се позная.
4ти ден ми е и не мрънкам, но като се погледна лошо ми става! На теб колко време е така?

# 368
  • София
Затова, колкото и да е неприятно, е добре повечко дни да се стои с дренажи, за да се избегнат тези подувания и всичко да се отрече от тялото. На мен ми беше много кофти 10 дни да стоя с дренажи след абдоминопластиката, но пък корема ми беше като залепен за гръбнака и никога не съм имала подувания, от каквито се оплакват всички момичета след такава операция. А и като видях какво нещо изтече по тия тръбички, ако беше останало в тялото ми...

# 369
Скрит текст:
Момичета, пак аз с въпрос Blush сигурно следващите месеци ще имам доста, колко време  носихте ластичната лента, само вечер или постоянно?

След колко време може да се кара колело (по пътя, не във фитнеса)?

Снимки за сега няма да качвам, много са сплескани все още, след някои и друг месец ще кача. Ако някой много иска, на ЛС да ми пише. За сега въобще не личат кубиците, но и после не мисля, че ще е УАУ, гръдния ми кош е достатъчно голям и съм висока, при някои от вас 350 изглеждат повече дори в началото.

Още нещо се сетих, за тези които тепърва се оперират - силните болки при мен бяха първите 4-5 дни, 5-8 ден все още болят мускулите при движения, които включват и тях и все още се движа сковано.
За да спите добре първите нощи си вземете Паратрамол само вечер, че има леко упойващо действие.
За да не ви боли кръста спане на 2-3 възглавници застъпени с наклон.

На мен хирурга ми сложи лентата на следващият ден след операцията и каза да не я свалям докато не ми каже. Махна я след 1 седмица, когато отидох на контролен преглед.

Скрит текст:
Здравейте мили дами,
обръщам се с молба към вас. Със сигурност има много подобни теми относно уголемяването на бюст.
Аз съм се спряла на др.Веселин Молов. От една група в фейсбук, където бях попитала за въпросния лекар ме насочиха да пусна тема тук, защото имало доста оперирани от него, които споделят резултати и впечатления тук.
За мен това ще бъде първа операция на 26 години съм не съм раждала и ще бъда наистина благодарна ако споделите как е протекло при вас: Преглед ( дали има някакъв сертификат за качеството на самия имплант ), самата операция, възстановителния период и изобщо за каквото се сетите и решите да споделите.
Също бих приела и предложения и препоръки за други хирурзи.
Поздрави!

Сертификатът на мен ми го дадоха заедно с гаранцията, след операцията. За прегледа не съм носила нищо. Пожелавам ти успех, подготви се за голяма болка и търпение, но след това ще си е струвало.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 15:32 от bubanka

# 370
Колко странно е това!
Аз не мога да се позная.
4ти ден ми е и не мрънкам, но като се погледна лошо ми става! На теб колко време е така?

Ооо 8 месеца 😂 качих 4 килограма и нямат сваляне. Нищо не се е променило от към режим и нямам обяснение. Корема няма сваляне 😶

# 371

Колко странно е това!
Аз не мога да се позная.

Ооо 8 месеца 😂 качих 4 килограма и нямат сваляне. Нищо не се е променило от към режим и нямам обяснение. Корема няма сваляне 😶
Ужас...Боже опази!🙏😳

# 372
  • Бургас
Момичета,  не е задължително да качите килограми,  аз отслабнах след операцията. И коремът ми не беше подут, но бях с дренажи 5 дена.

# 373
Pinkyp, какво става с теб, къде се изгуби, махнаха ли ти конците? Как се чувстваш, доволна ли си от резултата до момента? И да знаеш, че очакваме снимки.
Аз също не съм напълняла след операцията, нямах проблем с корема.

# 374
Корема и моя е подут доста, почнах Хидролес от два дни, Пробиен Гастро пия от началото по два, обаче за сега си седи подут.
Конците в понеделник ще ги махам. Днес направих една дълга разходка по центъра, болките доста намаляха, за сметка на тези в гърба, които се управляват.

MonikaIK с 555сс анатомични висок профил съм Grinning но са ми като 350 при някои по-ниски. Собствена жлеза едва ли повече от 50сс.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 20:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт