Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Извинявайте, нещо не разбрах от операцията ли някой е качил кг?
От какво?
Иначе да от упойката ми се повръщаше два дена.., но качване на кг не знам... Освен че не може да се спортува.. от това да е.

# 376
И аз взех днес хидролес, пия и чай- зелен и от глухарчета😅корема не мърда!преди операцията доста тренирах корема си, беше толкова изчистен...мислех, че и цикъла ми се отрази, но и той премина...почвам да се притеснявам- корема ми е по- изразен от гърдите😧

# 377
Grinning спокойно не си сама, и моят е същия. Доктора каза спокойно щял да мине...ама кога не е ясно.

# 378
А кога мислите ще е възможно да спя легнала? А да се обръщам?.
Откъм болезненост обаче се справям. Ето днес съм без обезболяване🙂търпимо е.

# 379
  • София
А кога мислите ще е възможно да спя легнала? А да се обръщам?.
Откъм болезненост обаче се справям. Ето днес съм без обезболяване🙂търпимо е.
Извинявай, ти как спиш? Не си ли легнала? 😂Аз лично спях по гръб. И си свикнах, вече съм след шести месец и продължавам да спя така. Свикнах. Не е добре да лягаш все още на страни. Аз тепърва почвам на страни. Просто се пазя пък и отвикнах. 😊

# 380
  • Пловдив
При мен коремът веднага след операцията беше доста твърд, след това леко се поду, но това отшумя за 2 седмици. Бях без дренажи. Докторът каза, че е нормално да стане като не са слагани дренажи. Не се притеснявайте ще отшуми Simple Smile.
Да Ви попитам, в легнало положение накъде се разливат гърдите Ви?

# 381
Juls77 Най-вероятно спи полу седнала, първите 5 дни и аз спах така. Сега обаче взех да намалям възглавниците, че започна да ме боли гърба. С по-малко възглавници пък ме боли кръста. Дано като направя месец да мога на страни поне.

# 382
Juls77 Най-вероятно спи полу седнала, първите 5 дни и аз спах така. Сега обаче взех да намалям възглавниците, че започна да ме боли гърба. С по-малко възглавници пък ме боли кръста. Дано като направя месец да мога на страни поне.
Ами да, полуседнала с няколко възглавници, по гръб естествено. 😂мислех и че при другите е така...боли ме кръста и гърба вече, та се чудех кога ще е възможно да легна напълно?!

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 09:02 от bubanka

# 383
Аз започнах да спя с една възглавница по гръб след втората седмица. Може би месец изкарах дамо по гръб и после започнах и на една страна леко да се обръщам. След втория месец си спях на една страна.

# 384
  • Бургас
По отношение на спането бях споделила моят опит в предната тема. Първите 4-5 дни наистина се спи полуседнала и постепенно отнемаш една по една натрупаните възглавници. После започнах да си правя барикада по дължина на гръбначния стълб от възглавнички и отпред също ... Нещо такова да се получи :
 Така хем имаше ефект на това да спиш настрани , хем гърдите са подпрени някак си, Абе ... Беше ми много удобно Така.

# 385
Здравейте, операцията ми при доктор Молов вече мина и резултата е много добър. Определено не съжалявам, че се подложих на втората операция вече гърдите ми изглеждат така, както винаги съм искала Simple Smile

# 386
Здравейте, операцията ми при доктор Молов вече мина и резултата е много добър. Определено не съжалявам, че се подложих на втората операция вече гърдите ми изглеждат така, както винаги съм искала Simple Smile

Много се радвам!!! Честито!
Ще ни покажеш ли снимка?

# 387
  • София
Момичета, какво обяснявате на колеги и приятели след операцията? Питат ли ви изобщо?
Nil8383, Честито и бързо възстановяване!

# 388
Момичета, какво обяснявате на колеги и приятели след операцията? Питат ли ви изобщо?
Nil8383, Честито и бързо възстановяване!
На най-близките приятелки бях казала още преди това, останалите едва ли ще разберат и преди носех сутиени с огромни подплънки, не е чак толкова голяма разликата, а и хората вече са забравили, не са ме виждали от месеци с тоя вирус Grinning

# 389
  • София - Бургас
Да ви споделя, че мина повече от 1 г. и когато спя на една страна все още малко ми пречат, по  скоро се притеснявам, че ги натискам и да не им направя нещо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт