Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 357
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! Оперираха ме преди 5 дни. Въпросът ми е до колко седмици или месец не трябва да си вдигам ръцете, тоест да не си къпя косата сама, че с къпането на косата ми е най-трудно. Приятелят  ми я къпе. Също така до колко кг тежко може да се вдига и до колко време. Притеснена съм, доста се пазя, ама е много некомфортно  да не мога да вдигам дори  шише вода сама.

Ако са те рязали под мишниците, докато ти е некомфортно, ако не, можеш да си вдигаш ръцете и да си миеш косата сама веднага. Няма защо да не го правиш.

# 586
Здравейте, момичета! Оперираха ме преди 5 дни. Въпросът ми е до колко седмици или месец не трябва да си вдигам ръцете, тоест да не си къпя косата сама, че с къпането на косата ми е най-трудно. Приятелят  ми я къпе. Също така до колко кг тежко може да се вдига и до колко време. Притеснена съм, доста се пазя, ама е много некомфортно  да не мога да вдигам дори  шише вода сама.
Аз лично от 10-ти ден след конците си мия косата сама и си вдигам ръцете, казаха ми че няма проблем просто движенията да са плавни!

# 587
Здравейте,
Споделям и моя резултат от 18- ти ден след операцията! Аз лично съм доста доволна, имах  туберозна гърда, под зърното почти нямах никаква изразена млечна жлеза! Грозна гледка беше! Първо мислих за кръгли но за този тип гърда доктора ми препоръча анатомичен, също имам и много изпъкнал гръден кош за това избрахме модела е CPG 313 \350 ccMentor. Каза ми и че имам силен мускул, който малко ги притиска и след масажите ще изпъкнат малко повече! За първи път качвам снимка надявам си да е качена правилно! Grinning

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 20:31 от AnMary

# 588
  • София
Добре са станали, честито! Доста голяма разлика в размера на имплантите, но явно добре е преценил леларят, защото ги е докарал еднакви сега. При кого се оперира, изивнявай, ако си казвала?

# 589
  • Пловдив
Чудесни са! Със здраве!😊

# 590
Добре са станали, честито! Доста голяма разлика в размера на имплантите, но явно добре е преценил леларят, защото ги е докарал еднакви сега. При кого се оперира, изивнявай, ако си казвала?
Д-р Стоянов! 313 е самия модел и двата са 350цц, не го написах много ясно :d, но попринцип едната си ми беше по- голяма и леко с асиметрия!

# 591
  • Пловдив

Здравейте,
Споделям и моя резултат от 18- ти ден след операцията! Аз лично съм доста доволна, имах  туберозна гърда, под зърното почти нямах никаква изразена млечна жлеза! Грозна гледка беше! Първо мислих за кръгли но за този тип гърда доктора ми препоръча анатомичен, също имам и много изпъкнал гръден кош за това избрахме модела е CPG 313 \350 ccMentor. Каза ми и че имам силен мускул, който малко ги притиска и след масажите ще изпъкнат малко повече! За първи път качвам снимка надявам си да е качена правилно! Grinning

Прекрасни са, много са хубави, ама много. За пореден път се убеждавам, че д-р Стоянов е с много правилна преценка, за размер и форма.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 23:08 от Tatti

# 592
Здравейте, да попитам някоя от вас може ли да сподели мнение за Polytech B-lite казват, че са ново поколение и са най-добрите в момента на пазара. Интересно ми е от към качество кои са по-добри, те или Ментор?

# 593
Аз съм писала и преди, в немските форуми има доста изписано с проблеми - покритието им се разграждало и се пукат, може да е бил някои модел от преди няколко години с ПУ (полиуританово покритие), сега имат три вида май. Тук също имаше едно момиче със спукан техен имплант след не много дълг период от поставянето.
Освен това в Щатите са забранени. Ментор имат ФДА сертификат в щатите, а такъв се издава след поне 10 годишно изследване и доста изисквания. За сравнение например Мотива са разрешени в щатите за тестове и ако изпълнят условията може да получат сертификат.
Другата разлика е в гаранцията, Ментор дават до 1000$ за разходи по подмяна при някои случаи, Политех не дават нищо (лично съм им писала) само мисля дават нов имплант за подмяна (като всички марки).
На мекота Политех са по-меки от Ментор.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 13:14 от Анонимен

# 594
Здравейте, да попитам някоя от вас може ли да сподели мнение за Polytech B-lite казват, че са ново поколение и са най-добрите в момента на пазара. Интересно ми е от към качество кои са по-добри, те или Ментор?

Да, много добри и леки са.

# 595
Относно гаранцията четох, че тези B-lite имат доживотна гаранция по някаква нова програма.
'Нашата програма Implants of Excellence е разработена специално за пациенти с импланти B-LITE, предлагайки допълнителна услуга за замяна на импланти в конкретни случаи.'

# 596
Замяна предлагат абсолютно всички марки, но не и допълнителни пари.

# 597
Благодаря ви много за отговорите.

# 598
Здравейте,търся препоръка за доктор за повдигане на гърди?Доста са ми големи ,след раждане и кървене,за птозата не съм сигурна между 2 и 3.Опитвам да открия др Романски(звънях в болница Надежда ,но прегледите този месец са били само на 4 юни,има ли някъде кабинет или място където приема пациенти или номер на който мога да го потърся)също така мнения за др Тепавичарова (майка му) практикува ри още?

# 599
  • София
В държавната Александровска болница, в сградата на Стоматологичния факултет би трябвало да знаят. Там съм ходила в кабинета на майка му, той също беше там.

Общи условия

Активация на акаунт