Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
При кой лекар сте се правили и защо точно него избрахте.Как иглеждат гърдите след операцията?Белези,възстановяване....Всичко ме интересува.Това е дълго чакана от мен операция и не искам да съжелявам след това.Какво ви е мнението за др-Николай Георгиев?

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 08:27 от Ivelina.Kadiyska

# 646
  • Пловдив
При кой лекар сте се правили и защо точно него избрахте.Как иглеждат гърдите след операцията?Белези,възстановяване....Всичко ме интересува.Това е дълго чакана от мен операция и не искам да съжелявам след това.Какво ви е мнението за др-Николай Георгиев?
Аз съм оперирана в Турция, при д-р Йоздемир. Избрах него главно заради ринопластиката, правих две операции едновременно.
Гърдите след операцията изглеждаха трагично - високи, много твърди, обезформени, белезите доста неприятни. Трябва си търпение, промениха се страшно много. Сега 3,5м. след операцията са съвсем различни от това което бяха в началото, все едно са различни гърди Simple Smile. Продължават да се променят и сега. Докторът каза, че въстановяването ще е 6 месеца, и чак тогава може да говорим за резултати. Белезите в моят случай, освен котва, са и около целите ареоли, но отлично се регенерира кожата. На едната гърда вече са малко видими, на дясната обаче има още какво да се желае. Продължавам стрикно да ги мажа сутрин и вечер.
По мое мнение, когато операцията е с повдигане и обиране на кожа, а не само имплант, въстановяването е по-бавно, което всъщност е обяснимо Simple Smile
Преди около седмица качих снимки, може да погледнеш, ако ти е интересно.

# 647
  • София
Всичко това което те интересува, го има в предишни теми. Можеш да видиш и прочетеш. Има и качени снимки на много момичета след поставяне на имплантите. 😊

# 648
а ти при кой лекар си била 🍀
При Молов в Адела клиник. Минаха две седмици - 300 сс анатомични Ментор от почти нулев старт. Към момента не са много за показване - твърди, нависоко. Сякаш не очаквах такъв резултат, май са големи за мен. Чудя се защо анатомичните на Ментор са само кохезивност 3? Гледам, че кръглите са с 1 и 2. Към дамите с такива - омекват ли в един момент? Чудя се дали някога ще имат естествен вид. Другото е, че в края на единия от шевовете ми е малко по-твърдо. Да се притеснявам ли?
Четох, че масажи не било подходящо да се правят при поставени текстурирани анатомични импланти. Чували ли сте нещо такова?

За твърди, да, ще останат много по-твърди от естествените гърди.
За големината, разбира се, е много индивидуално, и аз съм с 300сс анатомични и са ми големи, но до третия месец спадаха, така че изчакай.
Не прави масажи на анатомични импланти и не спи на една страна! Все още нищо не е заздравяло и могат да се обърнат.
 На мен хирурга ми каза, че тия масажи почти никога не ги правиме правилно и няма нужда от тях 90% от случаите.

Така или иначе не си прави заключения преди края на третия месец. Наистина много ще се промени всичко, ще се отпусне кожата, ще се наместят имплантите и ще станат "част от тялото ти". Всичко става много бавно.

# 649

Аз съм оперирана при д-р Хатър. Ами избрах я защото да не кажа най-добрата, но мисля, че е една от най-добрите лекари и не само като лекар ами и като човек. Аз съм две в едно повдигане тип раундблок + импланти 375 Мотива ергономикс. Вече съм на една седмица точно, дори не искам да се променят или да спадат, само искам да стананат по-мекички и разреза да заздравее на ареолата. Тя каза, че дори белег няма да ми остане. Мнението ми за Ники Герогиев е че прави също уникални гърди, когато оперира наистина той. Аз се отказах от него, защото не бях  сигурна дали ще ме оперира той или стажанта му. Снимки  изпращам само на лично съобщение, който ми пише, че иска.  Успех на теб!

# 650
mamaden, ти с какво се мажеш? И аз ще почвам скоро и съм се насочила към Кело кот, виждала съм добри резултати, но събирам мнения все още..

# 651
Не прави масажи на анатомични импланти и не спи на една страна! Все още нищо не е заздравяло и могат да се обърнат.
 На мен хирурга ми каза, че тия масажи почти никога не ги правиме правилно и няма нужда от тях 90% от случаите.
Капсулна контрактура може да се получи и при анатомични импланти. Силно текстурирани импланти вече няма, при тях може и да е нямало нужда от масаж, но при новите модели ментор CPG Memory Gel ако се задържат твърди след 2-3 седмици е хубаво да се масажират за да се избегне КК.
Спането на една страна също явно е индивидуално, мен ми казаха след 3тата седмица да започна да лежа от 20 минути до 2ч на ден с цел прибиране, тъй като при мен джоба е бил по-встрани.
Най-добре каквото е казъл лекаря, всеки случай е много индивидуален в това се убедих, и ако имате някави притеснения хубаво е да питате във форума, но все пак ако е сериозно звъннете на лекаря си.

# 652
  • Пловдив
mamaden, ти с какво се мажеш? И аз ще почвам скоро и съм се насочила към Кело кот, виждала съм добри резултати, но събирам мнения все още..
Докато бях с конци (а това беше повече от месец) мажех с Цикратидина маз. След като паднаха напълно конците и всички корички от раните започнах да мажа с Келокот, в началото си слагах и специални лепенки за през ноща на Контратубекс. Изразходвах една кутия с лепенки, но не си купих втора, защото цената им е висока. Сега продължавам стрикно сутрин и вечер с Келокот.

# 653
Момичета, с по колко сутиена на Триумф се бяхте заредили? Не мисля, че ще ми е удобен после за носене, тъй като стяга.

# 654

Аз съм оперирана при д-р Хатър. Ами избрах я защото да не кажа най-добрата, но мисля, че е една от най-добрите лекари и не само като лекар ами и като човек. Аз съм две в едно повдигане тип раундблок + импланти 375 Мотива ергономикс. Вече съм на една седмица точно, дори не искам да се променят или да спадат, само искам да стананат по-мекички и разреза да заздравее на ареолата. Тя каза, че дори белег няма да ми остане. Мнението ми за Ники Герогиев е че прави също уникални гърди, когато оперира наистина той. Аз се отказах от него, защото не бях  сигурна дали ще ме оперира той или стажанта му. Снимки  изпращам само на лично съобщение, който ми пише, че иска.  Успех на теб!
От къде идва този слух,че стажант оперира вместо др-Николай Георгиев?

# 655
Момичета, с по колко сутиена на Триумф се бяхте заредили? Не мисля, че ще ми е удобен после за носене, тъй като стяга.
Аз имам два и са ми супер удобни още от 4тия ден ги нося. Може би номера ти не е точен, също има доста модели, аз имам Triaction Extreme Lite.
Всъщност имам 3 и поръчах още един, два Triaction за в къщи и два "triumph body make up soft touch p" - черен и цвят ванилия.Тях ползвам за навън, не личат зърната, с тънка презрамка са, но са ми достатъчно стегнати.

# 656
Аз имам два и са ми супер удобни още от 4тия ден ги нося. Може би номера ти не е точен, също има доста модели, аз имам Triaction Extreme Lite.
Всъщност имам 3 и поръчах още един, два Triaction за в къщи и два "triumph body make up soft touch p" - черен и цвят ванилия.Тях ползвам за навън, не личат зърната, с тънка презрамка са, но са ми достатъчно стегнати.

Ами 2 модела на триекшън ми показаха. Единият беше 100 лв, а другият 59. Взех втория и не че ми е удобен, а просто когато легна и ме стиска и задушава. Но докторът като го видя на мен каза че размерът ми е добре...

# 657
  • София
Стажантът на Георгиев, Мартин Генов, си оперира самостоятелно на друго място.

# 658
  • София
Той не е ли с банели? Иначе ако е този, който си мисля е много хубав да.
Моделът от 59лв. е Триекшън уелнес, аз също взех него.

# 659
Момичета, преди да се оперирате мазали лк съе гърдите с нещо подготвително, както и след това? Притеснявам се да не получа стрии ...

Общи условия

Активация на акаунт