Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните лекари за операция на гърдата и какви са препоръките за различни видове операции на гърдите, както и за грижа за гърдите след операция за увеличаване на бюста?
Какви са препоръките за избор на импланти?
Какви са препоръките за следоперативни грижи и процес на възстановяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните лекари за операция на гърдата и какви са препоръките за различни видове операции на гърдите, както и за грижа за гърдите след операция за увеличаване на бюста?
Формулярът предлага препоръки за различни хирурзи, като се споменават д-р Кънев, проф. Юри Анастасов в Пловдив, д-р Стоянов, д-р Енчев, доц. Янков във Варна и др. Потребителите споделят положителни и отрицателни преживявания с различни лекари, като подчертават важността на избора на специалист, който вдъхва доверие. Форумът обсъжда различни видове операции на гърдите, включително повдигане, увеличаване и коригиране на асиметрия. Потребителите споделят своя опит с различни лекари, цени на операциите и препоръки за избор на подходящата процедура въз основа на индивидуалните нужди и предпочитания. След операция за увеличаване на бюста е важно да следвате инструкциите на лекаря относно грижата за гърдите, което включва правилно почистване на раните, носене на специален сутиен, избягване натоварването върху гърдите, спазване приемането на лекарства и избягване носенето тежки предмети и интензивни физически упражнения.
-
Какви са препоръките за избор на импланти?
Форумът предоставя различни препоръки за избор на импланти, включително размер, форма и профил. Потребителите споделят своя опит с различни видове импланти, като Motiva, Menтор и други. Те също така предоставят препоръки за консултации с лекари, които предлагат различни възможности за избор на импланти.
-
Какви са препоръките за следоперативни грижи и процес на възстановяване?
-
Какви са ефективни начини за насърчаване на възстановяването на кожата след операция на гърдите?
-
Какво е мнението за липофилинга при увеличаване на гърдите?

. Аз лично работя доста и докарвам на семейният бюджет не малка сума. Изобщо не съм питала може ли
Даже акъла не ми го побира. Каквото си реша, си го правя. Никога не съм му искала пари да си купя каквото и да било, камо ли за операция да му искам. По същия начин и той като иска нещо, си го купува, споделяме само общите разходи, иначе личните са си лични. Пък и се не знае, днес ми е мъж , след 10 години кой може да каже. Не бих искала да съм му длъжница.