Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 322
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, преди да се оперирате мазали лк съе гърдите с нещо подготвително, както и след това? Притеснявам се да не получа стрии ...

И аз мнгоо се притеснявам, бях почнала с кокосово масло, ма съм супер несериозна. Язък за хубавите големи гърди, ако се нацепят Confounded

# 661
  • София
Не съм. Малко след операцията кожата там се изсуши и се белеше, но до стрии не се стигна. Ако не е прекалено голям размерът на имплантите, едва ли ще се получат стрии.

# 662
Той не е ли с банели? Иначе ако е този, който си мисля е много хубав да.
Моделът от 59лв. е Триекшън уелнес, аз също взех него.
Не е с банели, супер удобен е, обаче в България е скъп, мисля 80+ лева, а триакшъна беше 99лв, друг нямаше в Сердика мол тогава. В Германия и двата модела ги взех на 58лв.

За мазане, аз мазах 10 дни преди с Био Ойл и Елансил сутрин и вечер ги редувах. След операцията мажа с един от двата сутрин и вечер с какаово масло, но аз имам доста стрии от бременността по корема и съм много предразположена.

# 663
  • София
Преди години за моята операция бях купувала от Триумф и ми беше много, много удобен, без банели, спортен тип сутиен. Но сега май вече не са такива, после търсих да купя пак такъв и не успях да намеря.

# 664
Момичета, с по колко сутиена на Триумф се бяхте заредили? Не мисля, че ще ми е удобен после за носене, тъй като стяга.
Аз имам два и са ми супер удобни още от 4тия ден ги нося. Може би номера ти не е точен, също има доста модели, аз имам Triaction Extreme Lite.
Всъщност имам 3 и поръчах още един, два Triaction за в къщи и два "triumph body make up soft touch p" - черен и цвят ванилия.Тях ползвам за навън, не личат зърната, с тънка презрамка са, но са ми достатъчно стегнати.
Той не е ли с банели? Иначе ако е този, който си мисля е много хубав да.
Моделът от 59лв. е Триекшън уелнес, аз също взех него.

Това е моят, не съм сигурна за точния модел, освен че е triaction

# 665
Daninka7 Мисля, че е точно Wellness модела. Моят е https://de.triumph.com/sport-bh-ohne-buegel/triaction-extreme-li … YASABEgKvu_D_BwE#

# 666
Иначе...Да разкажа Simple Smile)). Операцията за намаляване на бюста я исках от години. Нещо като мечта. Наистина имах огромен бюст, ама много голям. След раждането виснаха супер много. Добрата новина брше, че са рехави и като се редуцира кожата и мастната тъкан, ще са добре. Сега стоят точно както на снимката горе, без сутиен пак ще са така. Абе ..малеят ми, че бях свикнала като са ми в сутиен да са дини 😀 Изглеждаха уникално, но само в сутиен. Иначе трагедия... Многи ме беше страх от операцията. Продължи 3 часа и единственото гадно нещо беше, че ми се гадеше зверски после цял ден. Болките са мижави в сравнение със секциото, но аз нямам импланти. Стоях 2 вечери и си тръгнах. С превръзки съм, шевове тип котва. Зашити са много, за да държи кожата. Едва дишам в тоя сутиен и като ми каза докторът минимум месец носене, ми призля 😀 Отделно имам бебок, помагат ми, ама си е трудно. Но ще се пазя. Той пак, не е съвсем бебе, по-ското тодлър, та се нагласяме. Хем го гушкам, хем се пазя 😀 Ами това е. Момичета...животът е твърде кратък, за да го изживеете нехаресвайки се. Тъй че, смело напред, преживява се 🥰
Не, този беше от 100лв... казаха ми, че вършат еднаква работа. То и другият сигурно ще ме стяга 😀

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 17:08 от AnMary

# 667
  • София
Моят вторият е точно такъв Triaction extreme lite, но сив. Според мен това в долната част на чашката са банели .... Ще го покажа на доктора, за да прецени дали мога да го нося. Иначе ми харесва много повече като изпълнение от уелнес варианта.
Редактирам се: Моят е Triaction Control Lite

# 668
Първите два от двата модела, за които споменах по-горе купих от Сердика мол. След това като се прибрах поръчвах три пъти и връщах Триакшън други модели и наистина идваха с банели, бяха на цени около 40лв, намалени от 100-120 и мислех, че като са спортни и изглеждат почти еднакво са ок. Накрая просто поръчах същите в други цветове.

# 669
  • София
Аз вчера поръчах този като леко по-изрязан - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000S5PJWG?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image Дано съм нацелила номера.
PinkyP, ти същия номер като на медицинския ли купуваш?

# 670
Същия номер като на този от Ива, която ги шие. Подгръдната ми е около 78см, в магазина на Триумф мерих 75 С и 80 С, първия освен, че ми стягаше и чашката беше по-малка.

# 671

Това е моделът.

# 672
Daninka, интересно е какъв е резултата само при намаляване, ако искаш да покажеш. Имам приятелка с която го коментираме и се чуди дали да е само намаляване или и импланти

# 673
С превръзки съм още, няма как, нямам снимки .

# 674
Daninka, интересно е какъв е резултата само при намаляване, ако искаш да покажеш. Имам приятелка с която го коментираме и се чуди дали да е само намаляване или и импланти

При моята док бях гледала нейни операции, голямо рязане е, но ако си имаш твой материял, не трябват импланти и резултата е перфектни естествени гърди...( - каза тя с немалко завист 😜)

Общи условия

Активация на акаунт