Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 272
  • 787
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!

При нас избиват долните две зъбчета и вчера и днес е голямо мрънкане и малко плач отвреме навреме. Досега беше много спокойно дете, надявам се да мине всичко бързо Disappointed
Преди малко малкия повърна много. Толкова не беше повръщал никога.. Малко преди това се закашля, дали е възможно нещо да го е подразнило? Измерих 36.5 температура...

# 511
  • Пловдив
Ял ли е скоро? Избиват зъби, закашлял се е...ако е еднократно това повръщане и не вдига темп, няма страшно. И те са хора, аз от слюнки се давя и мога да повърна, камо ли бебе, пъхат ръце из устата, играчки до гърло и т.н

# 512
  • Белгия
Здравей, Sanddra, надявам се сега всичко е наред след тежката ти бременност!

Днес при нас идваше акушерката - почти 9 кг е бебчо, но малко къс явно за средностатистическото белгийско бебе - 69 см. Какво да го правим, ще е като мама и тати - дундьо хихихихих Само да допълня, че дрешките му са размер 74-80...

Днес му дадох кисело мляко с пасирана праскова (и малко оризова каша, ей така, за кеф). Стана толкова вкусно, че и на себе си направих порция. Stuck Out Tongue Closed Eyes Малкия излапа цялата купичка за минутка, няма мрън, няма нищо. За пръв път толкова примерно да изяде всичко. Надявам се да не е било мимолетно явление. Rolling Eyes

# 513
  • София
Благодаря, Диди, сега всичко е наред да Simple Smile
Иска ми се да попитам има ли някое пищящо бебе. При нас на последните ваксини започна да пищи и от тогава не е спрял. И като е щастлив и нещастен все пищи, но днес надмина себе си. Отказа разходка с количката и пищя, докато не заспа. Той трудно спи през деня 2-3 пъти по 30-40 мин. Днес стана и в 6:00, и ръце пъха в устата, но се чудя дали не сме за педиатър. Има ли други такива бебета и ако да, как се справяте?

# 514
И ние сме слабички,7760 и дълги 74см,ходим си по 4пъти на ден по нужда ..иначе ядем всякакви подуващи неща ..каши ,кус кус,крем супи със сухар и т.н..в момента комар ни е ухапал по крака ..хем червено хем подуто ..докато го разхождах колко хора с които се разминах не го изкоментираха ...

# 515
Благодаря, Диди, сега всичко е наред да Simple Smile
Иска ми се да попитам има ли някое пищящо бебе. При нас на последните ваксини започна да пищи и от тогава не е спрял. И като е щастлив и нещастен все пищи, но днес надмина себе си. Отказа разходка с количката и пищя, докато не заспа. Той трудно спи през деня 2-3 пъти по 30-40 мин. Днес стана и в 6:00, и ръце пъха в устата, но се чудя дали не сме за педиатър. Има ли други такива бебета и ако да, как се справяте?

Пищи в смисъл на реве истерично или писка тънко? Моя има дни, в които ако не си изразходил енергията и бая писка... понякога пък вади супер метъл глас и хората по улиците се обръщат. Мисля, че така си изследват какво могат с гласа Simple Smile

# 516
  • София
Дано си изследва гласа наистина, ще гледам днес как ще е. Той пощи за всичко и да му е добре и да му е зле, тънко писка. Вчера много ме изненада, защото изобщо не даде да излезем следобед. Иска да яде на 2 часа, то преди беше на 2 и половина 3, де. Чудя се дали са зъби пак. Но предишните бяха нощно реване.

# 517
Здравейте днес моя бебче стана на 8  месеща ето и тортичката.

# 518
Здравейте днес моя бебче стана на 8  месеща ето и тортичката.

Да е жив и здрав , много весел и игрив Simple Smile Тортата е страхотна, поздравления

# 519
И Дарио няма зъби, но доста го сърбят венците, темп не съм забелязала да има.

За окото, на него още от новороден му се подува окото на страната на която е спал и все още е така. Не съм го приемала за проблем. Но говорим за леко подуто око, а не затворено като от възпаление.
Аз също когато спя повече ми се подута лицето сутрин и после спада, та затова си мисля че е нормално.

# 520
И моите двечките нямат зъби. И са по 6.800 и 7.700, но не ми изглеждат слабички. Просто са си джобни гаджета 🤣 Ядът по 190гр пюрета и 180мл вода с 6л мляко. Ходят по 3,4 пъти до тоалетна (така да се каже).

# 521
Здравейте и от мен ! На беба и изби едното долно зъбче, а другото е на път да избие тези дни. Първото докато избие вечер се будеше по 373929 пъти и плачеше, много лиги много нещо. Сега като изби от 2 дни спи спокойно и не се буди нито веднъж от 20:00 до 7:00 . Явно това будене и неспокойствие е било от зъбчето. Тя също е много подута като стане сутрин. Двете очички клепачите са подути и отдолу също, но както каза америкас и аз се подувам и не мисля , че е нещо страшно. Днес сме на консултация и ще попитам за това подуване.
Малката си върви дебеличка , роди се 3.750 , а сега е към 10. Тежи бая направо едва я нося вече. В паяк я слагам, щъка напред назад, гони котката с него, но не пъзи. Сложа ли я по корем и веднага се обръща по гръб. Иначе иска постоянно да сме в движение. Почти по цял ден сме навън. Сутрин като хапне излизаме и се прибираме на обяд да хапне и да спи следобедния сън. Като стане пак хапва и излизаме и се прибираме чак като стане време за баня и спане . Ако нещо се замотам и забавя изльиането , започва едно мрънкане, което спира чак когато излезем 😁 . Много и харесва , оглежда дървета, коли, птички. На животните забелязах , че много се радва , на други деца също . Говори им , пищи от радост чак . И така , това е от нас Хаха. След консултацията ще пиша за подутите очи какво са ми казали. Хубав ден от мен , момичета Simple Smile

# 522
Много ти благодаря! Като попиташ за подуването, нали ще пишеш?
Америкас, благодаря и на теб!!!
Здравейте и от мен ! На беба и изби едното долно зъбче, а другото е на път да избие тези дни. Първото докато избие вечер се будеше по 373929 пъти и плачеше, много лиги много нещо. Сега като изби от 2 дни спи спокойно и не се буди нито веднъж от 20:00 до 7:00 . Явно това будене и неспокойствие е било от зъбчето. Тя също е много подута като стане сутрин. Двете очички клепачите са подути и отдолу също, но както каза америкас и аз се подувам и не мисля , че е нещо страшно. Днес сме на консултация и ще попитам за това подуване.
Малката си върви дебеличка , роди се 3.750 , а сега е към 10. Тежи бая направо едва я нося вече. В паяк я слагам, щъка напред назад, гони котката с него, но не пъзи. Сложа ли я по корем и веднага се обръща по гръб. Иначе иска постоянно да сме в движение. Почти по цял ден сме навън. Сутрин като хапне излизаме и се прибираме на обяд да хапне и да спи следобедния сън. Като стане пак хапва и излизаме и се прибираме чак като стане време за баня и спане . Ако нещо се замотам и забавя изльиането , започва едно мрънкане, което спира чак когато излезем 😁 . Много и харесва , оглежда дървета, коли, птички. На животните забелязах , че много се радва , на други деца също . Говори им , пищи от радост чак . И така , това е от нас Хаха. След консултацията ще пиша за подутите очи какво са ми казали. Хубав ден от мен , момичета Simple Smile

# 523
Новичка, ще пиша . Сега отивам на там и като мине прегледа ще разкажа.

# 524
Ние втора нощ  спим.Направо чудо от вчера му давам някаква английска билкова вода дано това му помогне за газовете и да се наспи най-накрая преди да са ни започнали зъби.Момичета да ви питам вие извара ще въвеждате ли? Аз не ям такова нещо и не знам каква да търся и как да я комбинирам и с какво.А кисело мляко как ще въведете и по колко

Общи условия

Активация на акаунт