Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 253
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
От тези можеш да пробваш. Авокадо след 5ти месец може да се дава. Бамболина, стресна ме като каза за зъбките, че 2 месеца са минали при вас докато избият. Сутринта напипах едното, че е избило🥳🥳🥳😄
Наистина много време, че и даже преди да избият горните, изби 3-тото долно 🙄🙄
И при нас изби третото долно преди месец. 😄Успех със следващите зъбки☺

# 571
Влизам да се запиша при неспящите мами... днес беше покъртително. Тъкмо се стабилизираха нещата и айде регресия. Много трудно заспива. Нощем като е уморен се ядосва, че не може да спи и само се върти и реве. Нито на нашето легло, нито на неговото. Тази нощ съм го приспивала до 3 и станахме в 5 🥺 как има сили това дете...

# 572
Добър ден, че сме станали в 06:20 днес, но предните няколко нощи в 05:15 малката беше кукуряк, а се будеше през 1 час и как се наспиваше и аз не знам. Две еднакви нощи няма. Първото зъбе изби сравнително бързо и лесно, сега сруго ли я мъчи не знам или тази регресия. Следя уж часовете за будуване и сън, тя едва издържа повече от 2:45 будна и заспива, но два дни имаше късна дрямка в 18:00 и в тази дни в 05:15 беше наспана.
Иначе вече и кафето не ми действа сутрин с това ставане през 1 час. Снощи стана 2 пъти, яде малко и заспа. Не яде много, но явно се успокоява така.
Влизам да се запиша при неспящите мами... днес беше покъртително. Тъкмо се стабилизираха нещата и айде регресия. Много трудно заспива. Нощем като е уморен се ядосва, че не може да спи и само се върти и реве. Нито на нашето легло, нито на неговото. Тази нощ съм го приспивала до 3 и станахме в 5 🥺 как има сили това дете...

# 573
При нас точно се стабилизираха нещата. Изгради режим, мина на две дрямки и айде пак отначало.  Сега с това недпане не може да издържа с две дрямки само и пак всичко де разбърка...
Добър ден, че сме станали в 06:20 днес, но предните няколко нощи в 05:15 малката беше кукуряк, а се будеше през 1 час и как се наспиваше и аз не знам. Две еднакви нощи няма. Първото зъбе изби сравнително бързо и лесно, сега сруго ли я мъчи не знам или тази регресия. Следя уж часовете за будуване и сън, тя едва издържа повече от 2:45 будна и заспива, но два дни имаше късна дрямка в 18:00 и в тази дни в 05:15 беше наспана.
Иначе вече и кафето не ми действа сутрин с това ставане през 1 час. Снощи стана 2 пъти, яде малко и заспа. Не яде много, но явно се успокоява така.

# 574
Говорете мии за един месец сме спали с него 4 дни нормално....вече нямам сила да стана от леглото и много съм изнервена По цяла нощ само се въртии на едната на другата страна.Гледа все да е до мен.Мъчат го много газове отделно явно и зъбите почват че всеки следобяд е само мрънкане и рев.Вчера го намазах и се поукроти за половин час.
Мен няма какво да укротиии

# 575
  • Пловдив
А секса как е? Щото и из троша нерви и не помня тази дума. Хаха

# 576
Тук чета една не спала снощи, друга 2 седмици, трета- цял месец! Аматьори! АЗ НЕ СПЯ ОТ ОКТОМВРИ!!!!!!!!!! 😤😤😤🤯🤯🤯😛😜😝

# 577
Спокойно, все до годинка и половина ще се научат да спят. Иначе моят мъник вечер ме прави луда калинка и няма приспиване братче с часове. Накрая заспи с личице завряно в пазвата ми и спи само при нас в леглото и явно сексът ще е мираж още много дъъъълго време. Иначе мен много са ме хванали нервите напоследък и естествено ММ си го отнася.

# 578
Същата работа......

Тук чета една не спала снощи, друга 2 седмици, трета- цял месец! Аматьори! АЗ НЕ СПЯ ОТ ОКТОМВРИ!!!!!!!!!! 😤😤😤🤯🤯🤯😛😜😝

# 579
ХАхахахахахха с теб съм сестро Simple Smile

# 580
А няма ли на кого да ги оставите поне за една вечер да се наспите? То това не се търпи иначе нервност, раздразнителност и ние сме имали такива периоди, но когато вече не се издържаше го оставяме при моите родители или родителите на ММ.

# 581
Има, но Дарио заспива само с мен и само на гърда. Събужда се и реве докато не му се даде гърда..... вързана съм и няма мърдане.
През деня обаче майка ми го проспива в количката и аз дремва по малко.
Ще мине и този период, ще свърши и това. Трудно е, но никой от нас не суче, не спи с майка си и не ходи в памперс, така че..... търпение му е майката.

# 582
Като ви чета,все едно описвате ситуацията вкъщи... Има ли още като нас бебета със газове,ръмжене по време на хранене,от 2-3 дни и някакъв рефлукс се появи,раздразнила съм и стомахчето с нещо,но с какво се чудя,може би от някое купешко пюре ... не забешязах точно след кое ядене почна да го прави това леко повръщане ама мирише на гадно повърнато... не е като от млякото,на вас случвало ли ви се е ? Сега ще храня само с мляко утре и ще се чуя с педиатърката понеделник да видим какво ще каже...
Зъби нямаме още,ама ръцете на юмруци и в устата ги пъхаа и пищи ... нищо не се вижда иначе нз вече какво да очаквамм.

# 583
Как да го оставим калпазанина, като докато не започна да го кърмя плаче с цяло гърло. Мъжът ми го разнася през нощта, какво ли не го прави, не и не! Докато не започна да го кърмя, нищо не признава. Не може да се излезе на глава с него.
А няма ли на кого да ги оставите поне за една вечер да се наспите? То това не се търпи иначе нервност, раздразнителност и ние сме имали такива периоди, но когато вече не се издържаше го оставяме при моите родители или родителите на ММ.

# 584
Привет, отново кофти нощ, единия път я приспивахме от 2 до 3 и просто я зарязахме в леглото ѝ и тя взе че заспа.
Мъжът ми е чужденец а аз живея на майната си от роднините, тъй че недоспиване братче и това е , няма за 5 мин на кой да я оставим и като чуя - е то така е по-добре да не ви се бърка никой, ами не е вярно това е опит да се успокоят такива като нас. Ако има как искайте си помощ, оставяйте децата, от умора сме станали много изнервени и двамата.
Мъчат я зъбчетата това е ясно, даваме прахчета вечер преди лягане, но пак се буди не плаче, нищо не прави просто се буди. Не знам тези консултанти по детски сън колко са надеждни да потърсим мнение.

Общи условия

Активация на акаунт