Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 234
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
И аз обмислям да взема лятна количка, поне като пътуваме да е по-лека и да заема по-малко място в колата. Според вас кое е по-добре - с единични или с двойни колела? Като аз гледам бюджетни марки като Лорели, Чиполино и Кика Бу, много пари за такава количка няма да дам.

# 616
  • Пловдив
Омлети въртите , бебето ги яде. Мале. Белтък до година и половина не се дава. Също и мед. И ягоди , де , но това съм аз, която съм...супер стриктна хаха. И въпреки това на година и половина като дядох обелена кайсия на пара на голямото ми дете и се обрина от глава до пети! Така , че може просто да има храни, които и като са големи им влияят така..
Лятната количка е тема за всички нас. Аз ще си чакав Косатото Уву. Освен това имат промоция за медицински работници минус 20 процента и мисля да се класирам и да излезе окола 320 лева. Идеално. Друга яка , но мнг скъпа е Baby zen Yoyo. И разбира се Quinny Zapp flex plus или нещо такова, която мяса на старата ми Куини Сенз. Беше невероятна количка, яко я правеха и сега , щях да я купя от ряз.
Ние сме в един парк. Студено е ама е супер. Малко над Виена. Искам да живея тука ахха.уви живея в центъра и там е ужас за деца......

# 617
И аз мисля че е рано за белтък още.Иначе яз дадох вечв ягоди нямаше никакви проблеми даже много се хареса в комбинация с череши

# 618
Здравейте, може ои да споделите мнение за детските ясли в район триадица, София или да не насочите за някоя група във форума, където се обсъжда този въпрос , че нещо не намирам такава. Благодаря. Аз иначе мисля да мина без лятна количка. Нашата е доста лека и маневрена и мисля да си я ползвам нея. Не знам СМО как ще е ако отидем на море за ходенетп на плаж. Ама то май на самия плаж и с лятна да сме , няма да стане . Знам ли

# 619
  • Белгия
Офф.

Майка ми трябваше утре да хваща самолет за да дойде при нас. Но.

Вече 3 дни има температура варираща между 36,9°C и 37,7°C. А днес няколко пъти измери 38°C. Confused Пие температуропонижаващи хапчета, но явно не ѝ влияят. Confused

Решихме да отменим пътуването ѝ засега..

Вече се побърквам. Купихме билет за 12 юли. Дано всичко е наред, че само това липсва...

# 620
Дано е добре и се оправи бързо, пък другото... когато- тогава!
Момичета, тая истерия с коронавируса пак се развихря. Ужас просто. Мислех, че по-бързо ще приключат нещата....
Офф.

Майка ми трябваше утре да хваща самолет за да дойде при нас. Но.

Вече 3 дни има температура варираща между 36,9°C и 37,7°C. А днес няколко пъти измери 38°C. Confused Пие температуропонижаващи хапчета, но явно не ѝ влияят. Confused

Решихме да отменим пътуването ѝ засега..

Вече се побърквам. Купихме билет за 12 юли. Дано всичко е наред, че само това липсва...

# 621
Бързо оздравяване на майка тии!

Оф, с тоя коронавирус вечееее не издърждам. Имам чувството, че само аз останах да пазя някакви мерки. Всички се побъркаха около нас. Поканени сме на абитуриентски бал, сватба и кръщене и трите са до края на м Юни с много хора на закрито. Нали уж имаше заповед за забрана на масови събития на закрито.. да, ама на никой не му дреме.

Отказахме ги, но с мм сме в постоянни спорове и вече много се напрягам. Така е от началото на пандемията. Той просто не се притеснява изобщо, а аз съм на другата крайност и все се караме за тъпите мерки.

Вече спрях да мисля и да си правя всякакви планове. Надявам се да отшуми скоро и да забравим вече за тая гад. Свекърите не си бяха виждали внучето 6месеца. Мама 3 пълни месеца го гледаше само от разстояние с маска. Ние забравихме какво е да излезеш с приятели (без бебе). Аз не помня кога за последно съм оставяма малкия на някой.

Засега разнообразието ми е да побутам количка с някоя друга мама.

Ех... излях си го.

# 622
И аз си мислех, че сме единствените, които спазват някакви мерки. Ами, не се събираме с приятели в момента и не сме умрели Wink
Хората тотално се разпасаха. Днес във Фантастико имаше повече хора без маски, отколкото с маски, а случаите се увеличават. За съжаление имаме доста приятели в чужбина и разказите от първо лице плашат- ние определено не сме от ония, които вярват в конспирации и, че всъщност коронавирус нямало...

Бързо оздравяване на майка тии!

Оф, с тоя коронавирус вечееее не издърждам. Имам чувството, че само аз останах да пазя някакви мерки. Всички се побъркаха около нас. Поканени сме на абитуриентски бал, сватба и кръщене и трите са до края на м Юни с много хора на закрито. Нали уж имаше заповед за забрана на масови събития на закрито.. да, ама на никой не му дреме.

Отказахме ги, но с мм сме в постоянни спорове и вече много се напрягам. Така е от началото на пандемията. Той просто не се притеснява изобщо, а аз съм на другата крайност и все се караме за тъпите мерки.

Вече спрях да мисля и да си правя всякакви планове. Надявам се да отшуми скоро и да забравим вече за тая гад. Свекърите не си бяха виждали внучето 6месеца. Мама 3 пълни месеца го гледаше само от разстояние с маска. Ние забравихме какво е да излезеш с приятели (без бебе). Аз не помня кога за последно съм оставяма малкия на някой.

Засега разнообразието ми е да побутам количка с някоя друга мама.

Ех... излях си го.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 23:03 от Novichka1

# 623
  • Пловдив
Оф, Диди...горките вие. Да се оправя майка ти, да е нещо от умората и да мине за ден два, за да не се тревожите!!
Нашите дойдоха. Ама бебето реве от тях. Няма да стане оставянето. То беше ясно ...с тази изолация, миличките не успяват да се социализират. Ни приятели, ни роднини. А такива , дето сме и в чужбина, сме баш сами. Нашата беба е виждала общо 4ма човека...
Дано се поотпусне докато нашите са тук.
И дано истерията поотмине, че тъкмо си идваме..да не стане провал!

# 624
Какви памперси използвате? И смятате ли да ги сменяте през лятото с някакви по тънки? От кои сте най-доволни? До сега винаги Виктор е бил с памперси на Pampers дори и гащички съм му слагала, но на мен не са ми удобни и реших да не взимам повече. Сега ползва на lupilu те са тънички. Но за лятото не знам какви да взема дайте съвет.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 00:07 от calibra1829

# 625
  • Пловдив
Ние в Австрия сме на Hipp. Но разбрах, че ги няма в Бг. Като клас са малко по-скъпи от памперс. Някъде като памперс Pure ги сравнявам. Но по-плътни. Pampers Pure също имам. Те са тънички. Гащи също имам пуфис, подарък едни пакетчета. Ще ползвам наред докато свършат!

# 626
Ние бяхме с гащи Pampers , смених ги с гащи Pampers Premium Care - доволна съм - тънички са и много мекички .

Лятна количка -вчера взех . От както се стопли ,Боби започна да мрънка в количката . Постоянно му беше топло и понеже сме с Stokke ... реших ,че е заради това ,че няма място в количката ,той е по-едър и самата седалка на стоки много го ограничава в движвнията и стои точно като в калъп ... много съм разочарованаа .. сега ще я продавам . Лятна взех на Cam ,мнпго лека ,удобна ,сгъва се като куфарче.. на Боби доста му хареса .. не мрънка ,беше много спокоен ,ще видя днес как ще е ,дано да е било от това .

Ние все още нямаме зъби Sad
Вчера ММ го подстрига (той имаше много много коса ,още от раждането ,но сега вече стана много дълга ) обаче докато се обърна ,той започна да го подстригва и съответно приставката вместо на най-гомемия номер ,беше на най-малкия (мисля 1-ви номер ) направо ми се доплака ... сега моето момче е подстригани 1-ви номер ,почти няма коса ... плаче ми се ,все едно не е той Cry
Извинявам се за дългия пост .
Хубави и усмихнат ден

# 627
Здравейте, от два месеца някъде взимам лидълските памперси и съм доволна, рядко са пропускали и то нощем когато не сменям памперса и лятото ще продължа него да й взимам.
Ние взехме baby designh husky 2в1 сега е с летния кош, много е обемна за багажника, но е стабилна и маневрена, а багажника й го ползвам като пазарувам денем с нея, лятна ще звимам евентуално за другото лято.
Малката свикна вече с хората, закача се по улицата или в магазина с хората, гледа и закача децата, давам я приятели да я гушкат, за да се отпуска с други хора и не плаче.
Ако мислите, че сте зле сетете се за мен - сами, без роднини и близки, без човек, който може да гледа малката за 30 мин, докато не се гледа вече сама трябва винаги да е с нас или да не излизаме никъде. Онзи ден я мъкнах на един мой преглед, че татко й беше на работа. Надявам се така поне да се научи да се справя сама от малка, аз бях така като дете (майка ми сама ни гледаше и рано се научих на много неща).
Зъбчето й е като бръснач, вие с каква паста миете зъбчетата. Вчера на уебинара на Ася Демирева каза, че и една зъбче да има е добре да се мие, при кърмене е важно, защото се събират бактерии по него и ако захапе зърното може и инфекции да се получат. Ужасно ме е страх да не ме захапе Hushed

# 628

Зъбчето й е като бръснач, вие с каква паста миете зъбчетата. Вчера на уебинара на Ася Демирева каза, че и една зъбче да има е добре да се мие, при кърмене е важно, защото се събират бактерии по него и ако захапе зърното може и инфекции да се получат. Ужасно ме е страх да не ме захапе Hushed

Ние нямаме още зъби, но съм си намерила паста за зъби сега я ползваме само аз и мм а след това и на Виктор ще мия зъбите с нея защото е напълно безвредна. По-скъпа е от другите, но е много по хубава от тях а също така и много икономична не мисля че пак ще си купя скоро 😀.

# 629
Кофти за Stokke количката. Много са ми симпатични на външен вид, ама винаги съм се чудила дали им е удобно на децата в тези малки кошове. От друга страна са високи и си мислих, че виждат повече и ще се кефят.

Аз съм много несериозна със зъбите.... четкам ги с една четка силиконов напръстник (от комплекта за хигиена на авент) без паста за зъби. Нямам още навик да ги мия често и като се сетя, но даже не е всеки ден 😳😳😳

За паста не е ли рано? Мисля си, че в началото е достатъчно само с водичка?

Памперсите: ползвам на ДМ - baby love, Pampers Active baby, Lupilu (само понякога и само за през деня, защото не издържат на напрежението нощем. То с толкова кърмене 🤣) аз си ги сменям и през нощта... примерно към 4 някъде, ама Актив бейбито не пропуска, а другите не издържат и до 4 🤣

Ако не се хранеше толкова през нощта, сиг нямаше да се налага да сменям.

Общи условия

Активация на акаунт