Бебчо в коремчето ни шава, ЯНУАРИ с усмивка то ще ни дарява.

• 14 622
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
А ще може ли и мен да ме включите в списъка - моят термин е 12.01 и съм на 26

Мерси newsm03

# 61
А ще може ли и мен да ме включите в списъка - моят термин е 12.01 и съм на 26

Мерси newsm03

Добре дошла в отбора.  bouquet

# 62
Здравейте маминки,

Как прекарахте деня?Аз цял ден не съм си показвала носа навън и прозорците не съм отваряла Grinning
Тук гледам за свекита се говори - аз от моята засега не се оплаквам, но ние не живеем заедно. Иначе ни помага и сега около предстоящата сватба много се е ентусиазирала - ще ми купува роклята и общо взето кипи от идеи. Малко се плаша от това от време на време де newsm12    ..А като си помисля,че ние въобще не искахме да се женим и ако може да избегнем всички тези "традиции" .......... Rolling Eyes
Нали имам болки и ми предписаха Но Шпа, но забелязах, че като го пиех Сряда и Четвъртък много слабо усещах бебчо. Вчера и днес реших да не го вземам и не знам, може и да е случайност, пак започнах да си усещам беби, както по-рано - по-интензивно, и даже ми повдигна пак коремчето.Дали си въобразявам или лекарството действа и на бебо и го успива.Как мислите?

Според мен Но Шпа-то едва ли действа на бебчето ти, по-скоро поотпуска мускулатурата на матката ти и затова не усещаш бебчо с такава сила, казвам го защото и аз пия Но Шпа чат-пат.
Нали по принцип се пие и за менструални болки. Абе докторите едва ли ще го изписват ако носи някаква вреда.  bouquet

# 63
Момичета, ние със сестра ми и племенницата си изкарахме страхотно. Детето беше през цялото време в детския басейн и се радваше на водата, плуваше с пояса и не й се излизаше. Едва се прибрахме. Направо вече нямам търпение да си ходя с моя бебок на басейна и да си играе с другите деца. Е, доста ще почакам, но дано си заслужава.

titti в списъка си. Извинявай, че съм пропуснала. Laughing Добре дошла! Hug

# 64

titti в списъка си. Извинявай, че съм пропуснала. Laughing Добре дошла! Hug
[/quote]

Мерси  bouquet  bouquet

# 65
  • София; Дружбето
Добро утро. Готвите ли се за днешните жеги? Направо не ми се мисли какво ме чака. Пак цял дне пред компа Crazy

# 66
  • София
Днес мися да не си показвам носа навън. Да не говорим, че малката ме е заразила и сега ме боли гърлото и главата. Пих Оксцилокоцинум, дано да се оправя.
Аз по всяка вероятност ще липсвам вторник на срещата, ще водим малката при майка ми. Но сед това няколко пъти ще съм редовна! Laughing

# 67
Добро утро и от мен.Аз пак съм на работа,но от утре съм в отпуска още 1 седница.Олеее,още от ранни зори е жага,а кво остава за после.Мамчета стойте си вкъщи,че ще слънчасаме днес.  Nature Sunny

# 68
  • Варна
 Добро утро мили майчета!!!

И аз се подготвям за поредния ден вкъщи... Запасила съм се с филми   tv Но първо ще взема да измисля нещичко за закуска, че сме гладни вече food002

# 69
От колко време посещавате училището за бременни - много ли са темите?

Оф и аз днес пак няма да излизам никъде, ама утре съм на работа и още от сега ми е криво. Sick

# 70
Добро утро и от мен! Тук пък е студено и мрачно и като не е свикнал човек някак си му е леко криво. Я кажете вие спите ли нормално? Аз трета нощ вече се събуждам от шаване и малки ритничета, първо мислех, че си въобразявам, но после забелязах, че не се лъжа, защото като се събудя ритничетата продължават.  Simple Smile Причтно е ама съм като парцал като не се наспя.

Спокоен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 71
Тук е неописуема жега. Излизах само да купя някой неща и я усетих. Но вече съм вкъщи и съм пуснала климатика да охлажда. Пазете се!
Клеми, бързо оздравяване на теб и на Никол и те чакаме да се завърнеш!

# 72
  • Варна
 В паузата на филмовия маратон, който си правим днес, реших да зърна как сте...

Така като гледам всички са се изпокрили от жегите (че и във форума хора не останали), стойте си на хладничко-няма друг начин!!!

Клеми, бързо оздравяване, че си е малък ад с настинка в горещините....

# 73
Привет и от мен! Преди малко се върнахме от морето - и там е адска жега... Пътьом минахме през Варна и познайте... нашето момченце се оказа момиченце  Flutter Този път доктора е сигурен, така, че Гале, сменяй щъркела!

# 74
  • София; Дружбето
Е т'ва е:) Айде честита мома setekap. Пък да не се окаже младеж отново другия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт