Разделих се със приятелката ми

• 4 141
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
И целта на темата е...? Да си покажеш умопомрачителната неграмотност или какво?

Търси чудотворен съвет как да се събере с меркантилното си гадже, след като е свършил парите.
Благодарим за превода на PapaSmurf Grinning

# 31
Значи, тя иска пари и подаръци и го натоварва психически. Той пък краде и иска да го обгрижват, и не изкарва пари, понеже не работи. Парите не падат от небето, изкарват се с работа, поне на мен такава ми е информацията.
Авторе, намери някоя обгрижваща, а тази я остави. И не кради! Това и в Библията го пише. Какво мислиш за затвора - би ли ти допаднала обстановката, ще помогне ли на личностното ти развитие?
Брат ти какво каза за ланеца?

# 32
В такъв случай трябва да почне да вдига level-a.
Следващата стъпка е да обере заложна къща, после някое чейндж бюро, после банка, после държавният трезор, накрая ще стане шеф на мафията.

# 33
Цирк, цирк. Joy

# 34
  • SF
Ще участва в много циркове, докато остарее.

# 35

... като ако отидем на море на българското черноморие и ни трябва такси, да търсим Наско Петков и да сме щедри от към бакшиша, защото гаджето му лапа много... кинти, де. Не друго. Joy

# 36
Не, не, не, никой от вас не е забавен колкото Автора.

Затова моля ви, не го плашете с тия злобни писания - ако не дойде пак да напише още нещо така величаво като първия пост, отиде забавата в темата.

# 37
Те бакшишите не се славят с гениалност.
Работата е търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Ей, ама как се надушват краставите магарета.
Тамън сте си един за друг.
Не се ослушвай, Авторе, ами мисли как да изкарваш повече, че таз "принцеса" неземна тебе чака.

Като съдя по занижените критерии на " принцесата", неискам да си я представям тя каква ще е красавица. Важното е да се обичат младите.

# 38
Здравей Наско хвани се на работа като куриер търсят се много в момента че да изкарваш пари там ще ти дадат да караш кола а и кинти ще имаш тогава пак може да се обадиш на приятелката си сега за какво си ѝ.

# 39
Ти си уникален! Моля те напиши книга!!! Без редакторска намеса!!!

# 40
УнЕкален, да. Колкото 80% от неграмотното население с коефицент на интелект, клонящ към 30<.
Едно не може да се отрече – раждат уникални бисери от глупост. Само да не са ти дома.

# 41
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Аз само не разбрах за скарата. "В едно заведение във Варна и скара две седмици".
Другото го разбрах. Много интересно и вълнуващо. Пиши още!
Ох, смях се с глас на коментара. Дано пише още! Satisfied

# 42
За малко да реша, че е писал Жозе Сарамаго.
А то - Наско от Златни песъци.

# 43
  • софия
Аз не разбрах какво го мъчи автора, не разбрах и какво пита, ама това момиче, за което говори - жива да я ожали човек как е комуникирала с него. Аз освен че не разбрах половината неща, които е написал, ами и се изнервих доста докато чета. Дано няма втора част на историята Grinning

# 44
Коментарите къртят,благодаря за веселата вечер

Общи условия

Активация на акаунт