Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Категорично да.Консултира ме една дама тук, доктор, страхотно изглежда,  предполагам ще види поста и ще се включи.Аз съм постоянна от доста време,  ефект има.

# 586
  • Варна
Категорично да.Консултира ме една дама тук, доктор, страхотно изглежда,  предполагам ще види поста и ще се включи.Аз съм постоянна от доста време,  ефект има.
Благодаря за отговора. Ако може който е взимал да сподели като имена от кои добавки с хиаурон или колаген е видял полза. И как се взимат. До колкото разбирам не трябва да е постоянно взимането.

# 587
Пия колаген от две години, хиалурон от няколко седмици. Колагенът е три типа

Пия този за стави, защото ми е слабо място, и полза определено има.
Повече инфо има в другата тема (майските постове):
https://www.bg-mamma.com/?topic=1208354.msg40905833#new

# 588
Сложих си хилаурон в устните и носа в Сомидент. Не препоръчвам и не съм доволна

# 589
Може ли да качите снимка?

# 590
Аз пия от 2 седм Геритамин с хилурон, не виждам още ефект, но четох по нета, че хилурона като се пие не се усвоявал, директно се изхвърлял и нямало ефект и взех да се чудя дали само не си натоварвам черния дроб с тези хапове.
Може ли мнение ?

# 591
Сложих си хилаурон в устните и носа в Сомидент. Не препоръчвам и не съм доволна

И аз бих желала снимка,  конкретно на носа.

# 592
  • Варна
Около очите понаболява само в краищата, по средата нищо не се усеща. Аз, да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече се радвам, че не сложих филър под очите. Щом прави такива подувания, при мен щеше да е още по-зле като нямам хлътване.

Е, то, ако нямаш хлътване, защо да слагаш филър?
Заради тъмните кръгове уж.

В естетичните клиники казват, че за това помага мезотерапията. Забеляза ли такъв ефект?
Е да, аз писах че правих Гуна и качвах снимки назад. Аз с тоя хоум офис не мога да преценя дали от това че не ставам по тъмни доби ми е по-добре околоочният контур или от мезото. Но пак има какво да се желае. Уж се разбрахме да направя още 5 процедури след поне 3м.
Знам че не е много по темата за естетични процедури, но правили ли сте oxygeneo, hydrafacial и подобни хидратиращи процедури и доволни ли сте?

# 593
  • София
Вижте какъв материал ми попадна....
https://stolica.bg/zdrave/v-aleksandrovska-oformiha-tyaloto-na-p … hBWFL1CKIUdoA4SEk

Лошото е, че няма снимков  материал....Sad

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 11:36 от va_ni

# 594
Вижте какъв материал ми попадна....
https://stolica.bg/zdrave/v-aleksandrovska-oformiha-tyaloto-na-p … hBWFL1CKIUdoA4SEk

Лошото е, че нямам снимков  материал....Sad

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/v-aleksandrovska-bolnica-i … a-tialoto-2229555

Тук има снимка.

Знам че не е много по темата за естетични процедури, но правили ли сте oxygeneo, hydrafacial и подобни хидратиращи процедури и доволни ли сте?

Аз преди правих редеовно Хидрафейшъл, но не виждах УАУ ефект и спрях .
Започнах с класическо почистване на лице и един път месечно Oxy Geneo.
Харесва ми повече ефекта върху кожата ми .

# 595
  • София
Да препоръчам отново др Денкова за корекция на нос. Изключително важно е да се отиде при професионалист за нос,там е много тънък и пипкав момент. Виждам и,че доста лекари рязко започнаха да го правят

# 596
  • София
Аз пия от 2 седм Геритамин с хилурон, не виждам още ефект, но четох по нета, че хилурона като се пие не се усвоявал, директно се изхвърлял и нямало ефект и взех да се чудя дали само не си натоварвам черния дроб с тези хапове.
Може ли мнение ?

Да, така е, същото е положението и с колагена. Разграждат се като нормална храна, тъй, като минават през стомаха.

# 597
  • Варна
Аз пия отвреме навреме Natures plus collagen peptides и докато го пия забелязвам устните си по-сочни (нямам корекции по тях). Пия по една опаковка през месец-два някъде, не съм постоянна.

# 598
  • BG
Аз пия отвреме навреме Natures plus collagen peptides и докато го пия забелязвам устните си по-сочни (нямам корекции по тях). Пия по една опаковка през месец-два някъде, не съм постоянна.

А откъде го купуваш? Нещо не мога да се ориентирам къде го продават в България ....

# 599
  • в 1001-та нощ
Може ли мнение ?

ХК пер ос трява да е с ниско молекулярно тегло, за да се усвоява за кожата, иначе отива за ОДА.

Общи условия

Активация на акаунт