Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, според вас в кои зони са ботокса и филърите (освен филъра в брадичката)?
 https://m.youtube.com/watch?v=74RXC1uIg4g

# 601
  • На черешатааа
Скрит текст:
Аз пия от 2 седм Геритамин с хилурон, не виждам още ефект, но четох по нета, че хилурона като се пие не се усвоявал, директно се изхвърлял и нямало ефект и взех да се чудя дали само не си натоварвам черния дроб с тези хапове.
Може ли мнение ?

Да, така е, същото е положението и с колагена. Разграждат се като нормална храна, тъй, като минават през стомаха.
Позволих си да Ви цитирам, понеже се заформи  разговор около колаген и други добавки. В същото време в друга тема, една прекрасна мила и отзивчива съфорумка denis  Sparkling Heart  дава много подробно обяснение за това. Ще си позволя да я цитирам, като мисля, че ще е от полза на всички :              
"колаген -добавка  означава суровината, от която тялото ще синтезира колаген ( без да вземаме под внимание какъв тип колаген и къде, защото той изгражда различни мускулно-скелетни тъкани).
За суровината - колкото е с по-висока бионаличност и кач-вена, чиста, толкова по-лесно ще се усвои.
По-висока бионаличност означава, да съдържа точно определени АК, в точно определени кол-ва,, от които да се синтезира точно определен тип колаген в тялото, много важно е също да не е нарушена структурата на  суровината при добиване, да е добре филтрирана и т.н. ( тънкости от технологичния процес, които обаче оскъпяват продуктите)
За усвояването - то зависи от молекулното тегло на суровина - колкото е по-малко ще се усвои по-добре или зависи от степента и начина на хидролизация на суровината.
За усвояването - ако продукта е качествен и се приема правилно ще се усвои максимално, т.е на гладно с вода, когато рН на стомаха, на здрав човек е неутрална.
За ефекта - мога да ти дам пример с протеина и културистите напр., защото колаген и протеин са много сходни като състав ( почти едни и същи АК) -  мускулната маса, която успяват да изградят се дължи само на тренировки и прием на протеин ( АК/пептиди - като основен градивен материал)
Когато се приема колаген - добавка, дори и на него да е посочено, че е за кожа, напр., това не означава че той ще отиде директно в кожата, защото няма механизъм, с който това да се постигне, да се "каже на тялото" къде и какво да синтезира. Колагенът отива там, където има най-голяма нужда от него - при теб напр. може да е в пикочния мехур, защото страдаш от хроничен цистит ( при което има възпаление на пикоч. мехур и за обновяването на клетките на тази тъкан е нужен колаген ( тип.3, който е по-еластичен и мек). Несъвършенствата по кожата, бръчките се водят козметичен дефект и не са приоритет и затова ефекта при тях се постига след по-продължителен прием, което не означава, че добавката-колаген няма ползи за тялото.
Колагенът е основният структурен протеин в тялото - под каквато и  форма да се приема (храна, добавки), винаги е от полза за тялото. Добавките са просто по-лесна, чиста и бърза за усвояване форма, защото са под формата на АК/пептиди и чрез тях може да се приемат по-големи кол-ва ( в точно определени съотношения на АК) . Надявам се, че няма да има нищо против  denis  Flowers Hibiscus

# 602
Здравейте, момичета, изчетох части от темите, но реших да попитам Simple Smile Обмислям корекция на бюста, уголемяване, бях се насочила към д-р Ковачев в Скин Систем, но май попадам на доста отрицателни коментари за него, въпреки, че имам няколко приятелки правили при него, перфектните гърди имат.Та може ли препоръчки и насоки за други доктори?
Благодаря Ви предварително!
д-р Николай Георгиев,ако трябва пак да правя,отново при него бих отишла.

# 603
Здравейте отново, дами! Интересувам се някоя от вас подлагала ли се е на процедурата BB Glow и с какви впечатления е, че обмислям дали да не си направя. Simple Smile

# 604
Скрит текст:
Здравейте, момичета, изчетох части от темите, но реших да попитам Simple Smile Обмислям корекция на бюста, уголемяване, бях се насочила към д-р Ковачев в Скин Систем, но май попадам на доста отрицателни коментари за него, въпреки, че имам няколко приятелки правили при него, перфектните гърди имат.Та може ли препоръчки и насоки за други доктори?
Благодаря Ви предварително!
д-р Николай Георгиев,ако трябва пак да правя,отново при него бих отишла.
вървете в Истанбул, клиника Естетика, няма да съжалявате,https://bg.estethicaglobal.com/

# 605
  • Варна
Момичета, моля ви за разяснение за този контур дето се прави на устните... Искам лек контур, но в стари теми сте коментирали, че го правят така че стои една бяла разлята линия над устните... Нр ми харесва това удебеление над горната устна, което се получава, ако това е контура, който могат6да направят.. Може ли да покажете снимки на добре направен контур, не мога да разбера дали е работено само за обем, дали за контур по снимките...

# 606
Мисля, че това което искате е руски модел, Денкова ги прави сега.

# 607
  • Варна
Това, например, е определено като руски стил, но не ми харесва това отгоре над устните определено.

# 608
Да, но това е непосредствено след убожданията според мен и не е крайният резултат.

# 609
Устните ми след 2 седмици

Обаче на моменти са много сухи, белят се и стоят доста по-малки🙄

# 610
  • Sofia
Ето едни устни с контур, който, според мен, е направен що-годе добре.
Обаче, не знам къде в България ги правят така.

Скрит текст:

# 611
  • Варна
Да, това е доста по - добре..

# 612
Аз не виждам как ще се обърнат устните и няма да има тази сянка над контура?
И руските я имат, то реално няма как.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 22:30 от ДХ3

# 613
Е, как ще са добре тези устни?
Първо, горната е по-голяма от долната, което е ненормално.
Второ - има си го човчестото обръщане, коете видно.
Едни добре направени устни не би трябвало да се отгатва, че са правени.

# 614
  • Варна
Затова казах, "доста по - добре", но аз такива устни не бих искала, отдалеч крещи, че са направени.. Затова искам и да намеря хубаво направени устни с обем и лек контур, не обръщане и подутина отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт