Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
На мен много ми харесват.
При моите естествени устни също горната е малко по-голяма от долната и бих искала да запазя този ефект, дори да си сложа филъри, защото го считам за чаровно.
Аз "човка" казвам на съвсем друг тип устни – когато налице е видимо издуване на кожата между горната устна и носа. Не знам дали го обясних добре, но съм виждала такива девойки.
Ако изобщо няма да си личи, че устните са пипани, за мен не би имало смисъл да се подлагам на излишни интервенции.
Ето още едни устни, с уникален (за моя личен вкус) контур:

Скрит текст:

# 616
  • Варна
А на мен това, което е показала Black cat ми е прекалено пък, тези на д-р Манолова ми харесват

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 21:41 от ivka_smile

# 617
Здравейте, днес сложих буустер Рестилайн витал и ми се получи синка с оток. С какво да мажа за по бързо възстановяване?

# 618
Някакъв гел арника. Има разнообразни продукти на различна цена, биодерма имат един цикабио с арника, той е специално за след процедури, също и дражета с арника за орален прием.

# 619
Skinbooster ли сте сложила?
На коя зона?
Доста е подуто?
Къде ходихте, цена?

# 620
# 621
Skinbooster ли сте сложила?
На коя зона?
Доста е подуто?
Къде ходихте, цена?
Здравейте, днес съм чисто нова Simple Smile Няма оток , само леко посиняване. Аз съм с изключително тънка и дехидратирана кожа и при мен е нормално да имам проблем при слагането . Сложих си Restylane Vital в клиника Дерма акт, при д-р Трендафилова. Simple Smile Буустера е поставен в средната част на лицето, тъй като са ми хлътнали бузите от слабост и разбира се и годините. Ще сложа още 2 през 20 дни. Така ме посъветва доктора. Simple Smile
Благодаря Ви, чисто нова съм ! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 17:14 от AnMary

# 622
  • Бургас
А каква е цената, ако е удобно да попитам?

# 623
Сложих ботокс на пачия крак и съм доста доволна , честно казано ме е яд,защо не го направих по-рано.
За съжаление имам и под очите бръчки, които са леки ,но достаа ме дразнят с какво мога да пробвам да ги третирам-бустер ,мезотерапия?

# 624
Сложих ботокс на пачия крак и съм доста доволна , честно казано ме е яд,защо не го направих по-рано.
За съжаление имам и под очите бръчки, които са леки ,но достаа ме дразнят с какво мога да пробвам да ги третирам-бустер ,мезотерапия?
Мезотерапия, за бустър не съм сигурна.

# 625
Мерси.Heartbeat
Аз заглеждам и тези foxy eyes, но се притеснявам ,че ще стане адски масово скоро.

# 626
Мерси.Heartbeat
Аз заглеждам и тези foxy eyes, но се притеснявам ,че ще стане адски масово скоро.
Нали много лекари вече пишат, че трае 2-3 месеца и са пари на вятъра.

# 627
Имам вкъщи уред за безиглена мезотерапия. Искам да направя терапии за стрии, знаете ли от къде мога да си купя ампули или серум?

# 628
Имам вкъщи уред за безиглена мезотерапия. Искам да направя терапии за стрии, знаете ли от къде мога да си купя ампули или серум?
Знам,че
много дами от темата за домашни уреди купуват от сondizia мисля
https://condiciashop.com/

# 629
Знам,че
много дами от темата за домашни уреди купуват от сondizia мисля
https://condiciashop.com/
И аз от там съм си купувала преди години, но няма цени на ампулите, не излизат и в кошницата като ги сложа..такива за стрии не видях.

Общи условия

Активация на акаунт