Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Какво ще кажете за новата мода devils lips 😀
Здравейте, може ли някой да изясни каква е разликата между мезотерапия, мезолифт и скин бустер? Radensity в сайтовете на различни клиники се определя като мезолифт или бустер, а в някои като мезотерапия? Кое от всички изброени може да препоръчате?
По всяка вероятност е едно и също, всеки салон го рекламира различно.

# 481
Гледах ги миналата година,нямам думи,какво може да се каже !🙄😱

# 482
Гледах ги миналата година,нямам думи,какво може да се каже !🙄😱

Сега го чувам това... отворих да видя и моментално затворих... това май се нарежда на едно от челните ми места по модерни грозни манипулации. WearyMisc Ghost

# 483
  • Sofia
Значи, не ми се сърдете, ама това "foxy eyes" изобщо не ми харесва като резултат. "Brow lift" разбирам, защото на много хора им се отразява освежаващо и подмладяващо на цялостното изражение. Ама тези "лисичи очички" придават вид на Мефистофел на – иначе – симпатични дамски физиономии. Лично мнение! Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 15:39 от Blаck Cat

# 484
Аз искам да попитам освен филърите и ботокс каква може да бъде по-леката форма от гледна точка на процедури със същия ефект?

# 485
Тези фокси айс ми приличат на издърпаното от интервенции лице на Жената котка .

# 486
  • София
Здравейте, може ли някой да изясни каква е разликата между мезотерапия, мезолифт и скин бустер? Radensity в сайтовете на различни клиники се определя като мезолифт или бустер, а в някои като мезотерапия? Кое от всички изброени може да препоръчате?

Мезотерапия е най-лекото, после е мезолифта, после скин-бустера.

Мезотерапия не съм си правила, но на някакви места съм чела за пакет от 4-6 процедури. Поставя се повърхностно. Мисля, че е ХК но който си е правил да влезе с повече инфо за състава.

Мезолифта е въпросното Redensity I, макар че последно като го правих преди 2 седмици др-ката си го нарече мезотерапия. Обогатена ХК с някакъв коктейл е мисля. Но съм почти убедена, че ХК не е стабилизирана. Поставя се повърхностно като протокола е 3 през 1 месец ако не се лъжа.

Скинбустера е стабилизирана ХК в повечето случаи, поставя се по-дълбоко от горните две и издържа до 6м.

# 487
Mecha,

Филър в гневна бръчка не се поставя. Там само ботокс Hands V

Моя приятелка си попълни дълбока гневна бръчка с филър и сложи ботокс. От бръчката вече няма и спомен, добре ѝ се получи.

Явно аз не чета като хората. Прочетох пак поне последните 2 теми (ще продължа и с по-стари).
Та... благодаря за мненията. Май , май е най-добре да се снимам и да пусна снимка и да видя какво ще кажете. Ясно е, че ще ида на дерматолог, ама някакси ме е страх да не ми "набутат" някоя процедура, особено в клиниките където маркетингът е по-силен от естетиката. За Трендафилова чета тук , че е от хората, които не те карат да правиш нещо, което не ти трябва, ей такъв лекар ми трябва на мен. Дано не съм пропуснала пак нещо в четенето Grinning Ама пак съм с въпроси :
- Не намирам нищо като снимка, клипче на тази канюла, а много ме привлича - по-щадяща откъм болка (някой беше описал към 20та страница на темата:relieved: Срам ме е, много ми е нисък прагът на болка, ама какво да направя... това е. И все гледам нещо да не боли много. Та .. с риск да ми се смеете, може ли някое клипче или снимка какво е това канюла?
- Много съм напатила от лоши козметици, ама много! Знам, че това не е темата, ако има отделна тема - моля споделете я, или ако няма, може ли да ми кажете къде ходите на почистване или какви "по-обикновени" процедури прилагате на лицето си и къде - сигурна съм, че като прилагате такива скъпи и по-горен level процедури за поддръжка, козметиците ви също са на супер ниво. Много ще съм благодарна!
- Предложение: може в заглавната страница на темата да се сложат някои пояснения за процедури, някои "по-описателни" мнения като линкове и т.н., защото съм сигурна, че такива като мен задаваме едни и същи въпроси. Хем ще намираме по-лесно нещата, хем няма да товарим темата с едно и също. Или да се дава тема като "Бустер, къде, при кого," или примерно линк със снимки на устни правени при някой доктор. Знам, че има ФБ и сайтове на лекарите, но специално на мен ми е по-реално да видя снимка от тук , примерно след определен период, абе чисто реална снимка. То е ясно , че в един момент коментарите поемат в различни посоки, ама поне в началните няколко страници да е една посока. Само предлагам, може и да има в предните теми такова нещо, което не съм прочела.

# 488
За мезотерапията не съм съгласна, че е повърхностна процедура, защото активните вещества се вкрават подкожно, но, да, не е инвазивна.

# 489
  • Варна
Срещам и още един вид - биоревитализация, за което се твърди, че е по - ефективно от мезитерапията... , с ефект още след първата процедура и до 3-4 необходими процедури. Не знам вече и аз и на кое да вярвам.. Grinning

# 490
  • София
За белези (вдлъбнати) от акне /при жена/ - освен мадекасол има ли други опции - или лазер направо?

# 491
Да, има- разгледайте в търсачката постове за микронийдлинг- ефектът върху вдлъбнати белези е страхотен.

# 492
https://m.facebook.com/events/317823166277121?acontext=%7B%22ref … %22%7D&aref=3

Онлайн събитие за Козметични интервенции и пластична хирургия , може на някой да е интересно.

# 493
  • Варна
Здравейте,
Знаете ли, дали съществува метод различен от лазер за заличаване на стари белези по лицето. Нямам претенции за 100 процента заличаване, и на половина да избледнеят пак ми върши работа. Белезите са точно от лазер, за това не мога да се престраша да използвам пак същото за подобряването им. Да, през 2008  когато станаха белезите, до днешна дата има много по добри лазери, но не мога да се престраша. Първите пет години опитвах разни мазила, но няма полза.
Четох, че плазмотерапията действала на белези и изравняване на тена, за запознатите това само с еднократно приложение ли става, или както при бръчките трябва да се прави 2-3 пъти в годината постоянно?
Или някакъв друг метод................

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 15:23 от danny_em

# 494
Да, има съвсем нова генерация лазери за белези. Иначе микронидлингът май би повлиял донякъде.

Общи условия

Активация на акаунт