Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
ДХ3, отдавна се каня да те питам, след лазера има ли заличаване на белези, които са като дупчици, вдлъбнати, ако си имала разбира се? Имам 3 по-дълбоки белега и се чудя с какво да ги махам. Няколко лазера съм правила, но не са се заличили. Та се чудя дали да пробвам някой по-нов лазер.

# 496
Здравейте, някой да ми отговари, който е правил очна линия тип перманентен грим дали е доволен и как се развиват нещата с ретуш?

# 497
  • София
Имам питане д-р Ильо Стоянов слага ли конци? И дали някой е ходил при него за естетична процедура, а не гърди?

# 498
Може ли да ми препоръчате някоя терапия, подходяща за бременни, трябва ми ударна хидратация на лице и шия, поотслабнах доста и се дехитратирах (бях тежко болна) и положението особено с шията стана много зле! Моля ви препоръчайте нещо, мезотерапии и бустери не стават май...

# 499
ДХ3, отдавна се каня да те питам, след лазера има ли заличаване на белези, които са като дупчици, вдлъбнати, ако си имала разбира се? Имам 3 по-дълбоки белега и се чудя с какво да ги махам. Няколко лазера съм правила, но не са се заличили. Та се чудя дали да пробвам някой по-нов лазер.
Нямам такива белези по лицето, имаше леко свиване на порите, но май си трябва серия процедури.
Имам една дупчица, оставена от пъпка преди годино, но не се махна, може би се позаличи малко.
Като имам възможност бих пробвала серия co2 и микронидлинг.

# 500
  • Варна
Здравейте, някой да ми отговари, който е правил очна линия тип перманентен грим дали е доволен и как се развиват нещата с ретуш?
Аз, преди година и половина. Не съм правила корекции и ретуш. Много съм доволна от резултата, работи се в миглена линия, за да не изглежда очната линия като "залепена" отгоре. Мястото се маже с крем упойка и наистина не се усеща нищо, само гъдел, поне при този специалист, при когото бях.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 23:12 от ivka_smile

# 501
  • Sofia
А започна ли да сивее с времето или все още е наситено черна?

# 502
  • Варна
Започна леко да, това е неминуемо. В зависимост от пигмента на кожата може да сивее, леко да синее.. И така. Но няма нужда от подновяване, след още година може би - да.

# 503
Ivka,  при кого е правена очната линия и може ли снимки на лично, защото и аз се интересувам.

# 504
Има ли отървали се от торбичките под очите? За сега съм правила Био лифтинг, Мезотерапия и кремове. Всичко до тук без резултат. Споделяйте вие как се борите и успявате ли 😊

# 505
Здтавейте,Някой има ли мнение за др Зепетян в Naturalbs? За поставяне на филър и скинбустер.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 22:24 от LEHUSA

# 506
Момичета, в инстаграм ми излезе повдигане на веждите с конци от др Ванеска. Някой да има опит или информация за тази процедура?

# 507
някой слагал ли си е ботокс във Варна, може ли да ми препоръчате място и лекар конкретно, имах идея да ходя до Истанбул, но явно скоро няма да го бъде с тази пандемия :/ , та трябва да търся варианти тук.. Бургас също ме устройва като вариант , но там май няма много клиники

# 508
някой слагал ли си е ботокс във Варна, може ли да ми препоръчате място и лекар конкретно, имах идея да ходя до Истанбул, но явно скоро няма да го бъде с тази пандемия :/ , та трябва да търся варианти тук.. Бургас също ме устройва като вариант , но там май няма много клиники

Pearl Skin , Варна.

# 509
  • Варна
Аз точно за тия Pearl skin мислех да питам. Наскоро ги мярнах, не ги бях чувала, а и нямат много снимки на процедури в сайта или фейсбук страницата. Друго освен ботокс правила ли си там?

Общи условия

Активация на акаунт