Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Скинбустърът не знам задържа ли вода, но може да се образуват торбички след поставянето му.
При мен той е сложен в слъзната долина, имам умерено хлътване,по-силно от едната страна.Прикрива тъмни участъци.

# 571
  • София
Прибрах се след 3 -тия микронидлинг.В момента съм зачервена като маймунски ....Довечера ще сложа маската, която ми дадоха, изстудявам я в хладилника в момента.Утре ще съм О.К. - само отделни зачервявания тук-там, поне това сочи досегашният ми опит.За тези, които ще правят процедурата - засичайте си времето на упойката. 30 минути е по протокол, толкова изисквайте и вие. Миналия път ме започнаха след 20 -тата минута и ме болеше на места, което пък доведе до по-малко убождания. Днес ме надупчиха здраво, като за последно, нищо не усетих. След седмица ще направя едно мезо за хидратация и след това са конците.Бъдете здрави!

След три такива процедури, все още ли имаш нужда от конци? Аз си мислех, че стяга, уплътнява и повдига....

# 572
  • София
Здравейте! Къде в София поставят Revolax, освен в СкинЛайн? Благодаря ви!

# 573
Да, стяга, уплътнява,  но при по-голямо отпускане, както е при мен, конците са задължителни,  ако гониш максимума. При млади кожи може и да стане само с микронидлинга.

# 574
Момичета, моля да споделите  мнение за поставяне на Skinbooster
Има ли ефект? Запълва ли назобиални бръчки? Боли ли
Колко процедури ?
От веднъж получава ли се ?

# 575
Момичета, моля да споделите  мнение за поставяне на Skinbooster
Има ли ефект? Запълва ли назобиални бръчки? Боли ли
Колко процедури ?
От веднъж получава ли се ?
Всичко е според зависи: възраст, състояние на кожата, физиологични дадености, колко изразен е проблемът.Знам,че се правят 3 процедури , с натрупване се работи, малар аз под очи да сложих 0,7, а 5м ще допълня останалото.
При мен има ефект на запълване на слъзната долина.
Колкото до болката- индивидуално е, къде се боде , каква ви е чувствителността, макар да се слага обезболяващ крем.

# 576
Скрит текст:
Здравейте! Къде в София поставят Revolax, освен в СкинЛайн? Благодаря ви!
Във Vogue clinic в София поставят Revolax. Препоръчаха ми момичето, което прави микроблейдинг там и бях наистина страшно доволна и така започвах да ги посещавам и за филър. Харесва ми, че качват много резултати преди и след в инстаграм и заради това исках да пробвам вместо Дерма акт и съм много доволна и от д-р Сарпецас, който е хирург, и от дерматоложката. Цените също са доста добри, препоръчвам.

# 577
  • София
Скрит текст:
Чудя се аз защо нямам известия от темата,а то нова имало,че и 10 страници изписани Simple Smile
Много често ми излизат пъпки по и около брадичката,и редовно се човъркам там,та в резултат имам белези и грапавини.Ходя на почистване през два-три месеца,три поредни Реденсити 1 направих,нямам никакъв ефект.Сега от тия маски,положението се влоши,и бях при козметик преди три дни за почистване.Имате ли идея как да изгладя кожата там?

Само и единствено чистене на целия организъм вътрешно, повярвай ми. Всичко останало е временно замазване на положението!

Да, стяга, уплътнява,  но при по-голямо отпускане, както е при мен, конците са задължителни,  ако гониш максимума. При млади кожи може и да стане само с микронидлинга.

Знам, че много щателно проучваш, не си ли се замисляла за Ултера?

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 17:23 от bubanka

# 578
  • BG

До колко години действа микронидлингът, така че да не се налага слагане на конци? Може ли информация на какви конци си се спряла?

# 579
Вярно е, че съм Мара подробната, но съм решила,  че ще проучвам до дупка след фала с Хай - футо. Тогава екстремно сложих филърите, за да поправя щетите.Оттогава съм много предпазлива с апаратите.Навих се на микронийдълинга,  защото бях сигурна.Първо - не може да навреди. Второ - лицето работи бясно, за да възстанови убождането и процедурата не е приятна,  но не е и много гадна.Ако постигна резултата,  който искам, ще правя по 1-2годишно за поддръжка.А Ултерата може и да даде резултат,  но мисля, че е за много по - млада кожа.

# 580
  • BG
Вярно е, че съм Мара подробната, но съм решила,  че ще проучвам до дупка след фала с Хай - футо. Тогава екстремно сложих филърите, за да поправя щетите.Оттогава съм много предпазлива с апаратите.Навих се на микронийдълинга,  защото бях сигурна.Първо - не може да навреди. Второ - лицето работи бясно, за да възстанови убождането и процедурата не е приятна,  но не е и много гадна.Ако постигна резултата,  който искам, ще правя по 1-2годишно за поддръжка.А Ултерата може и да даде резултат,  но мисля, че е за много по - млада кожа.

Прощавай, но за втори път пишеш "млада кожа". За какви години говорим - не мога да се ориентирам. Например, микронидлинга до 50г действа ли достатъчно стягащо, за да не се използват мезоконци?

# 581
Нямам идея, виждаш как е при мен, аз съм на 60, навърших ги преди два месеца. С филърите и ботокса започнах след 40.Като форма и чистене на бръчки го докарвах, но порите с годините стават още по-ужасни и вече не можех да се гледам.Сутрин ,,шпакловах,, с база, после ФД, после....Сега една по - хубава пудра ми е достатъчна,  след добра хидратация , разбира се. Порите са много по-плитки,дано ме разбирате, а тена е светъл и еднакъв.Ще се щракна и след 4-тата и 5-тата процедура.

# 582
  • BG
Нямам идея, виждаш как е при мен, аз съм на 60, навърших ги преди два месеца. С филърите и ботокса започнах след 40.Като форма и чистене на бръчки го докарвах, но порите с годините стават още по-ужасни и вече не можех да се гледам.Сутрин ,,шпакловах,, с база, после ФД, после....Сега една по - хубава пудра ми е достатъчна,  след добра хидратация , разбира се. Порите са много по-плитки,дано ме разбирате, а тена е светъл и еднакъв.Ще се щракна и след 4-тата и 5-тата процедура.

Благодаря за отговора! Simple Smile Успех и пожелавам да постигнеш желания, че и по-добър резултат!

# 583
Благодаря и аз.Радвам се,  че мога да съм полезна на някого,  защото аз самата съм получила много полезна информация тук.Успех на всички!

# 584
  • Варна
Имате ли наблюдения от вътрешен прием, тоест хранителни добаки хиаурон или колаген? Има ли някаква видима полза?

Общи условия

Активация на акаунт