Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
....Mandorlo di Sicilia става ли за насляпо?
За мен става. Ако харесваш бадеми.....,млечен,нежен бадем, малко ванилия,вкусен . Аз го харесвма много и лятото си го нося Simple Smile
И за мен става.

За Монтала Жасмин пробвай. Според мен не е това, което търсиш.

# 511
И аз харесвам Мандорло. Нося го на топло - на студено при мен се развива леко химичен, но през лятото е прелест, ако му се прииска  на човек нещо сладичко.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 00:37 от silver pearl

# 512
  • Sunshine state
densi благодаря 🌸 супер полезни са ми твоите отговори! Не веднъж съм се спирала от поръчка и вярвам, че е било правилното решение.
Продължавам да съм в търсене на моя летен кокосов парфюм, дано го открия скоро и да се успокои кокосовата ми душа 🥥🏝
Coco Milk, и аз съм любител на кокоса и мога да ти препоръчам моят #1 кокосов аромат, който за съжалвние спряха. На мен лично Bronzed Coconut Victoria Secret не ми харесва, а и не е достатъчно траен. Моят любим е ето този:
https://www.amazon.com/Bath-Body-Works-COCONUT-Fragrance/dp/B07MZHD1Y6
Все по-трудно го намирам, за съжаление, но попаднеш ли на него, взимай! 👌🏻

# 513
  • Deutschland
Разходих се днес до Парадайс и пробвах на кожа и Мис Диор Буке, и Коко Модмоазел (тези бяха останали в шортлиста на заместителите). След което се влюбих в Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Grin Такъв прелестен божур се усеща, че просто не мога да си обясня къде съм дремала досега и как съм го пропуснала... Имам 3 от Нарцисовите парфюми, подновявам ги и страшно харесвам линията и единственото ми обяснение е, че заради розовия цвят на бутилката съм го нарочила, като сладък и просто не съм го пробвала, както трябва. Дотук се развива фантастично и още тази вечер ще го поръчам. Parfum.bg e ок, като сайт, нали?
Ако някой, който го ползва има да ми каже нещо лошо за него, сега е моментът Simple Smile Simple Smile Благодаря!
cutesmallcat, не че моето мнение е от значение, защото ти май вече си го харесала и казваш, че ти седи добре.
Наскоро отворих моя Fleur Musc и о, ужас 🙄 направо ми стана лошо, толкова сладък, тежък. Направо не издържах и след няколко часа си взех душ. Така ми е ставало само от още един: FM Musc Ravageur.
Иначе имам и много харесвам Narciso и Narciso Poudrée.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 00:27 от cielo

# 514
Днес срещнях най-спарената смокиня на света. Ето това нещо:

Извинявам се, ако има почитатели тук... Пръснах, излезе някаква немощна смокинка и след 30 секунди се изпари буквално, остана нещо застояло и прашно като на баба сандъка с вретената и хурката. 😣😣

За сметка това 4711 Lime and Nutmeg много ме привлече. Трайност има-няма час, но е много приятен лайм с нещо сладко.

Търся парфюм, който мирише като това:

Моля, првдложете
... За протокола :Bronze Goddess, Olympea (trite), Guerlain Terracotta, Nude Trésor, Coconut Fizz не задоволиха търсенето.
Благодаря предварително!

# 515
Аз не мога да нося нито един парфюм на Narcizo, не ги и следя. На моята топла кожа се развиват зле, не ми харесва и типичният за марката мускус. По мое мнение стоят красиво на хора с по - сухи и студени кожи или през зимата, но може само на мен да ми се струва така, ще мина да пробвам някой от новите - всички говорите за божур, интересно ми стана.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 22:21 от silver pearl

# 516
  • Бургас
Сиело, не си сама и аз не мога да търпя Fleur Musc, за мен е ужасен и страшно ме натоварва.Харесва ми Пудрения, но щом още не съм си го купила значи мога и без него.Само Пюр Муск ми харесва на НР, интересни са ми и новите два.

# 517
.....Търся парфюм, който мирише като това:....
Holidays Mancera ( за който Densi писа,че чака) го сравняват точно с Хавайски плаж.Носел усещането на Бронзовата богян и Соей Блан! Ако има къде да го тестваш. Аз ще го стрелям на сляпо и него!Заплюла съм си го с още две Mancer-и Bowtie

# 518
Очаквам новия Narciso Eau de Parfum Ambrée Narciso Rodriguez for women с нетърпение – франджипани, този кайсиев цвят на флакона, не знам защо, но мисля, че адски ще ми хареса.
Досегашните издания единствено белият куб и черният продобих, останалите нещо мях, не ме грабнаха (а, излъгах, исках и тъмночервеният absolu, но за жалост не успях да го отстрелям).

# 519
Днес срещнях най-спарената смокиня на света. Ето това нещо:

Извинявам се, ако има почитатели тук... Пръснах, излезе някаква немощна смокинка и след 30 секунди се изпари буквално, остана нещо застояло и прашно като на баба сандъка с вретената и хурката. 😣😣

За сметка това 4711 Lime and Nutmeg много ме привлече. Трайност има-няма час, но е много приятен лайм с нещо сладко.

Моля, првдложете
... За протокола :Bronze Goddess, Olympea (trite), Guerlain Terracotta, Nude Trésor, Coconut Fizz не задоволиха търсенето.
Благодаря предварително!

Имах същия слънцезащитен крем, а не олио и определено има голямо сходство с Intense Tiaré на Montale. За съжаление, вече нямам лосиона, за да потвърдя до каква степен е сходството, но за мен това е първата асоциация за този аромат.

# 520

Моля, првдложете
Благодаря предварително!

Пробвай Aquolina Gold Sugar.
A и всеки, който обича сладки ваканционни кокоси да го пробва ☺️

# 521
Очаквам новия Narciso Eau de Parfum Ambrée Narciso Rodriguez for women с нетърпение – франджипани, този кайсиев цвят на флакона, не знам защо, но мисля, че адски ще ми хареса.
Досегашните издания единствено белият куб и черният продобих, останалите нещо мях, не ме грабнаха (а, излъгах, исках и тъмночервеният absolu, но за жалост не успях да го отстрелям).

И аз имам белия и черния куб 😍😍, чакам оранжевия, а винения Абсолю съм ти го отмъкнала аз 😈 любов картоф! Само розовия правоъгълник и пудре не ми допадат. Всички други искам да притежавам и да си ги редя като лего.

# 522
  • Sofia

cutesmallcat, не че моето мнение е от значение, защото ти май вече си го харесала и казваш, че ти седи добре.
Наскоро отворих моя Fleur Musc и о, ужас 🙄 направо ми стана лошо, толкова сладък, тежък. Направо не издържах и след няколко часа си взех душ. Така ми е ставало само с още един FM Musc Ravageur.
Иначе имам и много харесвам Narciso и Narciso Poudrée.
О, разбира се, че е от значение, благодарна съм за всеки отзив 🌺
Моята кожа е суха и не съм кой знае колко топлокръвна, вероятно при мен му се показва красивата страна. Нося много и Pure Musc, фантастична чистота излъчва при мен,  имам и бялото кубче, но го нося по-рядко, то ми тежи понякога.

Сега, след около 3-4 часа, Диор Буке изчезна, Коко Модмоазел е почти идентичен с Miss Dior EDT, съвсем мъъъъничко по-сладък е. Като цяло, почти 100% припокриване на аромата Dizzy Face

Magnum, портофейлът плаче в ъгъла. То това му е черешката на тортата тия дни 😁

# 523
Нарцизо и мен не ме привличат, не знам защо. Единствено на пудрения няколко пъти съм се замисляла - понечвала съм да взема и след това отново съм оставяла.
Кокосът също е аромат, който не мога да понеса върху себе си. Слънцезащита с такава миризма не купувам. Дори като подправка в сладкиши не го ям.
За сметка на това цитруси, сол, лавандула, божур, кисели берита, джинджифил, кафе и всякакви други кисело-солено-горчиво-тръпчиви аромати, недолюбвани от много хора ме привличат страшно много. Върху мен дори те имам чувството, че се усещат сладникави.
Вкусовете на различните хора към парфюмите често са диаметрално противоположни.
Още не съм си избрала нови парфюми за лятото. От миналото имам Jimmy Choo Floral, в който при мен се усещат основно магнолията  и бергамота, и Air di Gioia - точно като морски полъх ми е. Дори не знам какво искам Flushed

# 524
.....Търся парфюм, който мирише като това:....
Holidays Mancera ( за който Densi писа,че чака) го сравняват точно с Хавайски плаж.Носел усещането на Бронзовата богян и Соей Блан! Ако има къде да го тестваш. Аз ще го стрелям на сляпо и него!Заплюла съм си го с още две Mancer-и Bowtie
Точно така е, плажен и ваканционен. Утре ще пиша за него, като го разнося хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт