Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 629
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
densi благодаря 🌸 супер полезни са ми твоите отговори! Не веднъж съм се спирала от поръчка и вярвам, че е било правилното решение.
Продължавам да съм в търсене на моя летен кокосов парфюм, дано го открия скоро и да се успокои кокосовата ми душа 🥥🏝

# 496
Благодаря ти. Мненията са си лични обаче и са субективни, на всеки парфюмите стоят, развиват се и се възприемат различно. Най - добре е да се пробва. Вече магазините са отворени. Винаги има голям риск при поръчки насляпо.

# 497
Благодаря ти. Мненията са си лични обаче и са субективни, на всеки парфюмите стоят, развиват се и се възприемат различно. Най - добре е да се пробва. Вече магазините са отворени. Винаги има голям риск при поръчки насляпо.
Съгласна съм,за съжаление в града ми разнообразието на предлаганите парфюми е малко и почти никога нямат това което търся, затова винаги търся пробичка/мостра . И тук вашите съвети са ми супер полезни 🤗

# 498
Сега ще взема Holidays Mancera. Наостряй уши, в него има кокос. Имам големи очаквания да ме грабне силно да видим какъв точно ще е този кокос.

# 499
Сега ще взема Holidays Mancera. Наостряй уши, в него има кокос. Имам големи очаквания да ме грабне силно да видим какъв точно ще е този кокос.
Мисля Сънчето го взе,чаках да пише за него,ако е писала съм изпуснала а все чета темата.

# 500
Много приятно звучи този Trésor Nude, Densi. Ще ми се един по-лежерен Trésor да приютя. Диаманта беше близо до такъв, но много прозрачен и малко никаква трайност.
Чакам едня смокиня тия дни от Roger&Gallet, че нещо ми се носи такъв аромат и Fico do Amalfi също влезе в полезрението като прочетох Базила на предната страница 😊

# 501
Fico е най - харесваната от мен смокиня.  Не е много траен, но много ми допада, а и се предлага в големи шишета от 150 мл. Днес съм с Артизанската смокиня, харесвам го, но ми идва много сложен, дразни ме кокоса и тази асафетида, която е в повече, поне според мен.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 19:09 от silver pearl

# 502
Да дам и аз моите 5 стотинки към дискусията върху Electric AP. ....
И аз да се разпиша с впечаления за трайност - пръснах в 9 ч на ДРЕХА ( на кожа при мен и НИШОВИТЕ изфирясват бързо)и все още си ми мирише.Не силно,не излъчващо,просто си ми мирише на свежо,все пак са минали 9 часа. И да ,много напомня на Ninfeo Mio Annick Goutal  но с лимончета, без прашност и млечност Simple Smile

ПП. Някой пробвал ли е тази красота: Dolce Vita Collection Ninfeo Mio Annick Goutal
https://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Dolce-Vita-Col … eo-Mio-38333.html

# 503
  • The Evergreen State
Аз съм имала въпросния Мис Диор преди години, сега имам новия 2019  ЕДТ,  а преди това имах и Мис Диор Блуминг. Блуминг е траен да (не толкова колкото ЕДП), макар че е лек и ефирен, аз на моменти преставам да го усещам но съм получавала комплименти много за него дори и когато сама не го усещам. Всичките Мис Диор са с добра трайност. Като се замисля не съм оставала без Мис Диор, последните години си взимам каквото изкарат като версия, харесвам тази линия. Имам сантименти по стария Шери но.. дори и да го имаше сигурно към днешна дата пак бих си взела някоя от новите версии.
П.С. Да добавя че и MD Rose and Roses харесах, последно него го тествах преди да затворят моловете.  Различен е от горните, много рози има но е нежен.

# 504
Някой познава ли Jasmine Full Montale? Метнала съм му око. Лятото цяла Италия е в жасминови огради и всичко мирише много силно на жасмин. Искам същия аромат в бутилка ! Истински жасмин,без сладки примеси и добавки Yellow Heart

# 505
  • Sofia
Разходих се днес до Парадайс и пробвах на кожа и Мис Диор Буке, и Коко Модмоазел (тези бяха останали в шортлиста на заместителите). След което се влюбих в Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Grin Такъв прелестен божур се усеща, че просто не мога да си обясня къде съм дремала досега и как съм го пропуснала... Имам 3 от Нарцисовите парфюми, подновявам ги и страшно харесвам линията и единственото ми обяснение е, че заради розовия цвят на бутилката съм го нарочила, като сладък и просто не съм го пробвала, както трябва. Дотук се развива фантастично и още тази вечер ще го поръчам. Parfum.bg e ок, като сайт, нали?
Ако някой, който го ползва има да ми каже нещо лошо за него, сега е моментът Simple Smile Simple Smile Благодаря!

# 506
Parfum.bg и dolce.bg са ок. Имат си и шоурум в София.

Mandorlo di Sicilia става ли за насляпо?

# 507
Mandorlo di Sicilia става ли за насляпо?
Ми... не. За мен се оказа малко никакъв. Очаквах нещо по wow, а то. Няма живот в този парфюм и по никакъв начин не ми напомня за Сицилия. Ама каквато съм късметлийка и дефектен, иначе какво щях да ги правя тия 150 мл?! Да си мия прозорците с него.

# 508
  • Стара Загора
Cutesmallcat, за съжаление нищо лошо не мога да кажа за него. За амнайсти ден подред съм с него и все повече се влюбва. Да ме извинява портфейла ти 🤣🤣🤣

# 509
....Mandorlo di Sicilia става ли за насляпо?
За мен става. Ако харесваш бадеми.....,млечен,нежен бадем, малко ванилия,вкусен . Аз го харесвма много и лятото си го нося Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт