Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 702
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
..Но се сетих, че бяхте коментирали колко грама е пълната разфасовка (подскажете ми колко беше) и като се прибера след работа задължително ще го претегля. Grin
Моят беше 119 гр. Други бяха писали 122 гр.

# 271
  • Sofia
Пристигна ми поръчката от Елинор Love Letter Relieved Като дете, отварящо шоколадово яйце съм.
За първи път поръчах парфюм на Монтал, за което изцяло ВИЕ сте виновни! Laughing Laughing Още не съм го отворила, но като отворих кашончето и веднага ръката ми се стрелна към него. О, чудо! Държа го и се чудя вътре има ли въобще парфюм, леко е като перце. Взимам с др-та ръка парфюма на Герлен, който е в стъклена бутилка и си викам тея монталци, не са напълнили битулката до горе, как може да съм такъв карък. Rolling Eyes
Но се сетих, че бяхте коментирали колко грама е пълната разфасовка (подскажете ми колко беше) и като се прибера след работа задължително ще го претегля. Grin

Цитат
The Montale aluminum bottle has been specially created....

Алуминият е лек, стъклото е тежко.
Тежат около 100 и някой грам, варират мисля.

# 272
Пристигна ми поръчката от Елинор Love Letter Relieved Като дете, отварящо шоколадово яйце съм.
За първи път поръчах парфюм на Монтал, за което изцяло ВИЕ сте виновни! Laughing Laughing Още не съм го отворила, но като отворих кашончето и веднага ръката ми се стрелна към него. О, чудо! Държа го и се чудя вътре има ли въобще парфюм, леко е като перце. Взимам с др-та ръка парфюма на Герлен, който е в стъклена бутилка и си викам тея монталци, не са напълнили битулката до горе, как може да съм такъв карък. Rolling Eyes
Но се сетих, че бяхте коментирали колко грама е пълната разфасовка (подскажете ми колко беше) и като се прибера след работа задължително ще го претегля. Grin

Течността е около 2/3 от общия обем, а грамажът около 115-120гр. Не се притеснявай, всичко ще да е наред с парфюма. Усещането е точно такова, каквото трябва да е. 😊

# 273
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета! Heartpulse
Ще пиша, след като го претегля.

# 274
Да, за външен вид. Търся си интересни попълнения, евентуално, ако все още се продават. 😀Не знам дали не е в разрез с правилата на темата, но си е пак за парфюми.

Не са минита, но "скарабеите" на Bvlgari много ме привличат.
От години се каня да си купя, и нямам нито един. 🤣

Бях в Сефора (о, чудо)!
Изцяло съм запленена от L'Hombre des Merveilles. 😍 Hевероятен, студен чай, кристален като планински поток. Ще го купя непременно.

Angel Eau Croisierre 2020 ме разочарова, и се радвам, че не го отстрелях на сляпо.
Немощни смокинови листа с мизерна трайност. Имам няколко по-добри смокини, този ми е излишен.

# 275
densi, моля да разкажеш като ти пристигне жълтият Агент! Ти не обичаш да оприличаваш парфюми, но дали ще изскочи прилика с Диптих ми е интересно.

Днес времето ми е идеално за Инсоленс едп, чувствам го прекрасен, напълнил е стаята. Колегите коментираха, че в коридора мирише много хубаво! Blush Не бях го слагала много отдавна, всеки път го преоткривам и си казвам "Боже, колко е прекрасен, няма друг като него!" и ме радва Heart

Много е хубав! И въпреки, че е специфичен, повечето хора го харесват. Голям people pleaser e!

# 276
  • В сърцето на един мъж
Днес при този топъл вятър съм с тази красота. Ходя в бадемов облак, разкошен

# 277
Mira_X, всяка голяма бутилка парфюм която ти харесва е 100 пъти по изящна при мини вариант, така че пазарувай смело. В много от сайтовете има сетове с миниатюри, и понякога в тях влизат редки или вече спрени аромати.
Единственото мини което съм имала и не ме е впечатлило е Dior Addict 2, изглеждаше някак смотано до другите минита от същия сет - Жадор, Долче вита, Нощната отрова и Мис Диор.
Имала съм и на Ралф Лорен едно мини което беше като червен луксозен бонбон. Всичките си намериха домове при колекционери, но си е скъпо хоби...

# 278
Днес разхождам това бижу и тъна в блаженство

# 279
Привет, дами, пропуснала съм доста, но благодаря за темата Flowers Tangerine
Много обичам цитрусови аромати и ги нося с удоволствие през цялата година. От Мандарина босилек съм на средата на трета бутилка, но ми е последната от старите и след като свърши, ще я сменя с нещо ново. Много ми хареса Arancia di Sicilia на Perris Monte Carlo, сигурно него ще избера.
Равносметката от ИП и при мен щеше да е нула новопридобити и пълно удовлетворение от наличните парфюми, но се изкуших от червения цвят и се сдобих с един нов. Екстракт, плътен, леко опушен и по - малко игрив от обикновения, но   за зимата ще е прекрасен.

# 280
Ето ги моите мини сладурчета-папурчета 😃:

Сапунчетата са с аромата на First, и изобщо цялата кутия; нямам идея как е попаднала вътре Органзата, но така ги купих заедно някога.

И това, което има огромна лична и сантиментална стойност за мен❤:

Едно време имах едно много красиво мини на Fragile JPG със златни частички вътре и т.н, обаче тогава не се спогодих с туберозата и го разкарах. Сега много съжалявам...

# 281
Здравейте. Моля предложения за летен аромат за подарък на учителка 50+. Цена около 100-120 лв., но може и повечко в зависимост от милилитри и клас.. Имам време (около месец) и да хвана евентуално промоция някъде, но поне да се спра на няколко варианта. Благодаря предварително!

# 282
Здравейте. Моля предложения за летен аромат за подарък на учителка 50+. Цена около 100-120 лв., но може и повечко в зависимост от милилитри и клас.. Имам време (около месец) и да хвана евентуално промоция някъде, но поне да се спра на няколко варианта. Благодаря предварително!
LANCÔME IDÔLE 50 мл с калъф - комплект за мен е хубав подарък, ароматът не е сложен и лесно ще се хареса

# 283
На приятелка майка ѝ е учителка в детска градина и е 50+
Тя винаги си избира ефирни и нежни парфюми, защото казва, че децата се дразнят от по-силни и странни парфюми. Лично тя предпочита аромат на момина сълза.
От мен предложение - може би Carat Carter

# 284
Тиква, точно за Cartier или някакъв Chanel си мислех, евентуално Chance, но кой..

Dari_77, аз го имам и обожавам, както и дъщеря ми (14 г.), но сякаш не ми се иска да е той, макар да е сравнително нов аромат, благодаря все пак за идеята..

Общи условия

Активация на акаунт