Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 641
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • España
Аз кутиите обикновено ги изхвърлям , освен ако не са ми със сантиментална или естетическа стойност . Иначе , парфюмите ги държа в един шкаф .

# 466
  • София
Да дам и аз моите 5 стотинки към дискусията върху Electric AP. Пръснах само на китките си към 16:00, когато го получих, а вече бях и с друг парфюм - мислех, че няма да пристигне днес. Все още го усещам при доближаване на ръката, а преди това го усещах и без да завирам нос, само при движение. Началото е зелени смокинови листа и много лайм, чудно освежаващо и разхлаждащо. При мен то продължава около час. След това лаймът се оттегли и смокиновите листа станаха млечни и малко по-плътни. Плод смокиня не усещам. Вече почти 8 часа по-късно смокиновите листа са не толкова млечни, колкото прашни и сухи, но все така осезаеми. Ако не знаех какво съм си пръснала собственоръчно, спокойно можех да реша, че това е фланкър на Нинфео. Много добро изпълнение, небанален свеж и отпускащ аромат. В мечтите ми така ухае Санторини, на онези снимки с тюркоазеното море и снежнобелите къщи с наситено сини покриви. Не знам защо се търси идея за нишовост, но съм срещала многократно доста банални нишови изпълнения, както и такива с триминутна трайност, но пък с претенции и доста високо позиционирани ценово (но да, нишовият балон вероятно наистина ще се спука скоро). Този парфюм не е такъв, за щастие, и аз искрено му се радвам и го отчитам като много сполучливо попадение.

# 467
Truth e много приятен и траен цитрусов парфюм с доста добра трайност.

# 468
  • Sunshine state
Момичета, извинявамс е предварително, че така нахлувам в темата ви, но ми трябва бърз съвет за БГ сайт, от който да поръчам парфюм на моя приятелка за рождения й ден. Нямам възможност тази година да се прибера, а обилновено й нося оттук. Благодаря ви предварително! ❤

# 469
Тук в първи пост ще намериш отговорите
https://m.bg-mamma.com/?topic=1210315

# 470
  • Sunshine state
Благодаря! Поръчах от Нотино, понеже имаше опция плащане с карта Simple Smile

# 471
  • София
И аз в кюпа с Електрик АП.Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се да ми хареса. Изкусително ми звучи с лимончетата и смокините. Дори и да е нетраен, не е проблем да правя "рефреш" Sweat Smile та дори и на всеки 2 часа JoyJoyJoy. Важното е да е свежо Hug
Но като му гледам пръскалото...май няма капачка. Може ли да се носи в чанта...без да опръскаме всичко вътре де.ScreamThinking

# 472
агентите имат скобички под пръскалото, но ако не са в кутия, не мисля, че са достатъчно сигурни
и аз с ап - сега ме е яд, че се колебах в началото, вече можеше да го гушкам

# 473
Аз се разделих с моя Агент и днес очаквам Со Скандал, да видим. Ще се разделя и с него, ако не ми харесва достатъчно.

# 474
Аз се разделих с моя Агент и днес очаквам Со Скандал, да видим. Ще се разделя и с него, ако не ми харесва достатъчно.

Чакаме отзив от теб 🤗

# 475
Дойде, напръсках се /не носех друг парфюм нарочно/ и сега го разучавам. На първо четене се усещат страшно много малини и малко тубероза, млечна и по-зелена, хубава е. Не е сладък като другите Скандали и няма засега нищо общо с тях. Няма мед.
Младежки, женствен, розов, абсолютно не скандален. Пръсках 5-6 пъти по шията и деколтето и един на ръката, излъчва добре засега. За мен това си е пролетно- лятна версия, не е плътен парфюм, както събратята си. Излиза точно навреме.
Ще пиша отново като го нося няколко дни.

# 476
Дойде, напръсках се /не носех друг парфюм нарочно/ и сега го разучавам. На първо четене се усещат страшно много малини и малко тубероза, млечна и по-зелена, хубава е. Не е сладък като другите Скандали и няма засега нищо общо с тях. Няма мед.
Младежки, женствен, розов, абсолютно не скандален. Пръсках 5-6 пъти по шията и деколтето и един на ръката, излъчва добре засега. За мен това си е пролетно- лятна версия, не е плътен парфюм, както събратята си. Излиза точно навреме.
Ще пиша отново като го нося няколко дни.
Благодаря! Добра новина, защото не мога да се разбера със силния мед в Scandal, а все поглеждам към тях. Ще чакам отзиви след разносването.

# 477
  • Sofia
Здравейте, момичета, чета ви редовно, но рядко пиша. Надявам се да можете да ми помогнете, защото активно участващите дами сякаш харесват по-плътни и сладки парфюми от моето питане, но все пак Simple Smile
От много години ползвам Miss Dior EDT и страшно много го обичам. Разбира се, за да няма пълно щастие, преформулираха ги и новата версия няма нищо общо. Заредила съм си бутилка от старата версия, но тъй като ще си я пръскам с мисълта, че ще е последна, се оглаждам за друг Диор, който да влезе в ролята на всекидневен парфюм.
Вчера минах през Дъглас и в лабораторни условия и под строг контрол от консултантката бях напръскана с 2 фъса Rolling Eyes с Miss Dior Blooming Bouquet и очудващо много ми хареса. По спомен отпреди не ми е, може би съм си го сравнявала с другия или е било студено..
Питането ми е за трайността. Тези 2 фъса бяха крайно недостатъчни и доста слабичък ми се видя. Дали, ако човек се напръска малко повече и то на правилните точки, а не на лакътя, където ме уцели момичето, си има нормална трайност, като за EDT?
И още нещо, подобен аромат, но EDP да ми подсажете?

Благодаря много, че ми изчетохте тирадата Simple Smile

# 478
  • София
cutesmallcat, това ли е твоят Мис Диор https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/dior/miss-dior-original … -50ml-p251284125/ ? Ако си пробвала преименувания през 2017 г Miss Dior Cherry на Miss Dior - да, наистина нямат нищо общо.

# 479
Днес тествам La Nuit Tresor Nude Lancome. Кокосово- ванилов летен аромат, подходящ само за топло време. Има и малко лайм за разкош. Започва със сладък кремообразен кокос и капка лайм и после веднага се смесва с ванилията, като остава така без развитие. Хубав е,без да е нещо особено. Аз обичам кокос и го харесах, защото е плажен и ваканционен. Има красива бутилка.
Топъл, секси, без да е лосионен. Кокосът на моята кожа не е химичен. Трябва да се пробва от любителите на кокос, другите да пропуснат, няма да ги впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт