Ах, тези 40-годишни

• 15 472
  • 244
  •   1
Отговори
# 105
Меги, още ли си тук? Аз ти казах да се наснимаш еротично и да му пуснеш снимките. Стига си се занимавала с глупости из форума, ами атакувай - лафчетата после.

Жената в 21 век е И хищник, а не тъжна домакиня.

# 106
Меги, още ли си тук? Аз ти казах да се наснимаш еротично и да му пуснеш снимките. Стига си се занимавала с глупости из форума, ами атакувай - лафчетата после.

Жената в 21 век е И хищник, а не тъжна домакиня.
Така е, съгласна съм. Той самият не смята, че жената трябва да е домакиня. Но не мисля, че харесва и леки жени, които се предлагат по този начин. Благодаря Ви за съвета Simple Smile

# 107
Предполагам, че не си първата студентка, влюбена в този преподавател. Това е доста често явление. Вероятно отдавна го е забелязал, един мъж на 40 години обикновено е с доста голям опит. Особено пък такъв, който е в непрекъснат контакт със студентки. Според мен, това, че той не е направил крачка означава, че не е готов да се хвърли в подобна авантюра с главата напред. Може и да се страхува от скандал или непредвидени усложнения.
ПП. Имам близко семейство, което е с голяма разлика в годините. Жената, влюбена тийнейджърка направи всичко възможно да е с него. Е, взаимно си съсипаха живота. В момента и двамата биха побегнали стремглаво един от друг, но по ред причини това не им е възможно. Стоят и скърцат зъби, отправяйки си взаимни обвинения.

# 108
Той самият не смята, че жената трябва да е домакиня. Но не мисля, че харесва и леки жени, които се предлагат по този начин. Благодаря Ви за съвета Simple Smile

Не му се предлагай - питай дали му харесва новото ти бельо, дали ти отиваааааа. Леките жени всички ги харесваме. Не се заблуждавай.

# 109
Абе аз не мога да си представя какъв ще е тоя 40-сет годишен, да откаже на 20-сет годишна!
Ако ти откаже, има еректилна дисфункция, за друго не мога да се сетя.

1. Може да е влюбен в друга жена? (онагледено: https://www.youtube.com/watch?v=LoRyCqCK5bI)
2. Без да намеквам, че авторката е от тях, има и 22 годишни, от които може да ти спре часовника. И не от сласт.
3. Той е в депресия, защото вече е толкова стар, че и милфките му изглеждат млади.
4. Байгънясал е от студентки.
и т.н. just sayin'

Меги, щом си толкова хлътнала действай. Когато можеш, както можеш, ако можеш. Но не се отказвай заради предразсъдъци. И не слушай добронамерени съвети на хора, които съдят по своята психика, от това се съжалява повече, отколкото заради собствените грешки. Не слушай никого, вкл. мен.

* * *
Обаче е готино как на пангара дискриминация няма. Дали е 22 годишна влюбена в 40 годишен или 40 годишна, влюбена в 22 годишен, кой не е наминал, той не е разбрал колко е емоционално проз.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 05:11 от vяsko

# 110
  • Варна
Сложила си го на пиедестал. Нищо. Бързо ще разбереш, че и той стои на глинени крака, ако разбираш какво имам предвид.

# 111
Васко, не с лошо за милф-ките. Hug

# 112
Не, не му демонстрирай готовност с бельо или подобни евтини номерца.  Колкото и да е чудно, има интелигентни мъже, които се отблъскват от кифленско поведение. Той е преподавател, трябва да се държи на положение.Такива по бельо ход път и над път...Трябва да си различна. Хем изкусително млада, хем интересна, интелигентна....Просто се отпусни и бъди себе си, не може да не ти личи, че се вълнуваш в присъствието му. Покани го, лежерно на кафе, той ще разбере, може да те попита...Ще си проличи. И тогава нещата ще се случат сами, ако няма пречка, жена, в живота му.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 08:15 от unabella

# 113
Васко, не с лошо за милф-ките. Hug

"You know you're getting old when milfs look young"

Не е моя мисъл,  но направо си умрях когато го прочетох в един подпис Simple Smile

# 114
  • Бургас
той е доста особен характер, има доста моментни настроения
Пффф, защо му е на някой да си причинява това...Ама кой, ако не младостта  да си троши доброволно главата в стената?!

# 115
Филми не гледаш ли? Ето как се прави:

# 116
Филми не гледаш ли? Ето как се прави:

Или Misery по Stephen King Grin
Скрит текст:

# 117
  • Варна
Оф, те пък преподавателите в унитата едни възвишени, интелигентни, ерудирани...

# 118
В днешно време всички преподаватели си дават координатите за онлайн-комуникация. Така беше преди 7-8 години, когато следвах, а сега с това извънредно положение е абсурдно да не са го направили. Като не можеш да ги заприказваш очи в очи, му пиши

# 119
Има и магнетични, но срамежливи.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт